Karşılıklı fikir alışverişi yaptığın sürece yazmak güzeldir ofişim.
Ama iş sadece fikri olan sen olursan keyfi olmaz
Hangi sorduğun soruya karşılık geldi ?
Ya da hangi yazdığın cevaba karşılık reisi savunmayan bir cevap geldi ?
Ben göremedim
Ya tartismanin sonu akp oncesi sonrasi olurHaklisin name.. her zamanki gibi akp oncesi geldi dayandi onume sonunda :)
Mukadderat deyip boşvermiyoruz merak etme . Hdp lilerle elele gezide sarmaş dolaş olan sizlerdiniz şehitlerin adini ağzınıza alma hakkınız yok o yüzden . Akp en azından çabalıyor çözüm bulmaya çalışıyor diğerleri gibi ağzı kan kokup şehit pazarlığı yapmıyor.Sona mı erecek?
Ne zaman?
Sizin gibi " aman şehitleri siyasete alet etmeyin, şehitgeldiyse mukadderat " demeye başladığımızda mı?
Kim bu şehitlerin sebebi? Siyasiler değil benmiyim?
Ben mi çözüm süreci ayağına tüm ülkeyi terörist yuvasına çevirdim?
Ben mi doğuda hendekler kazılıp silah depolanmasına izin verdim.?
Ben mi Suriye sınırını kevgire çevirip tüm PKK lı İşid li teröristleri ülkeye doldurdum.?
Ben mi İşid in İstanbul da gövde gösterisi yapıp namaz kılmasına izin verdim?
Ben mi davullu zurnalı dağdaki teröristi ülkeye soktum?
Ben mi Gaziantep te, Konya da, Kayseri de İşid in onlarca hücre evi yapılanmasına izin verdim?
Tüm bunları görmezden gelip oy verdiğin adamlara sebebini soramıyorsan asıl sen " hadsiz" sin....
Dil sürçmesi diye bisey var iyi ki bi kere sayın demiş sizinkiler gibi hdp liler ile kolkola değiliz en azından ..Ayrica şu mesajina istemsiz güldüm zamaninda habur sinir kapisinda halayla karsilandiklarinda dugunlerinde altin bilenzik gonderildiginde apo ya sayin dendiginde de ayni hassasiyeti gosterseydin keşke
Ondan mi nazli tarhan terorist basi dedigi icin isinden olduDil sürçmesi diye bisey var iyi ki bi kere sayın demiş sizinkiler gibi hdp liler ile kolkola değiliz en azından ..
Banane vikipedinin yediği halttan. Nazlı Tarhan derken Nazlı Öztarhan dan bahsediyorsan oda sizin gibilerin uydurması neymiş efenim terörist başı demiş isinden kovulmuş acınası halde muhalefet bu ülkede bu nedenle de hep muhalefet...Ondan mi nazli tarhan terorist basi dedigi icin isinden oldu
Vikipedi de bir ara apo icin aktivist yazar diyordu klavye surcmesi yaşamış zannimca
Mukadderat deyip boşvermiyoruz merak etme . Hdp lilerle elele gezide sarmaş dolaş olan sizlerdiniz şehitlerin adini ağzınıza alma hakkınız yok o yüzden . Akp en azından çabalıyor çözüm bulmaya çalışıyor diğerleri gibi ağzı kan kokup şehit pazarlığı yapmıyor.
Mukadderat deyip boşvermiyoruz merak etme . Hdp lilerle elele gezide sarmaş dolaş olan sizlerdiniz şehitlerin adini ağzınıza alma hakkınız yok o yüzden . Akp en azından çabalıyor çözüm bulmaya çalışıyor diğerleri gibi ağzı kan kokup şehit pazarlığı yapmıyor.
Yine temcit pilavı gelmiş.
Öcalanla masaya oturan,teröristleri davulla karşılattıran,şehide kelle diyen adamı savunan sizlerin şehitlerimizi ağzına almaya hakkı var,biz geziyi destekledik bizim yok
Demek şehitlerin sebebi de gezi ha
Arkadaşım ne yeyip ne içiyorsunuz,nasıl bir psikoloji içindesiniz bir anlasam bende sizin gibi umut dolu olmak istiyorum ya
Deynep neden bana samimi gelmiyorsunuz biliyor musun?Yine temcit pilavı gelmiş.Bugün Diyarbakır halkı HDP li vekilleri kovmuşsa,kim ne derse desin,bu çözüm sürecinin sonucudur.Kürt halkı da gerçekleri,samimi olunmadığını bu sayede gördü.
ya anlamada problem var yada anlamıyor numarası yapıyorsunuz her iki durumda da sizi muhatap almam bu saatten sonra.. Kendinize göre anlayıp yorumlayın !
Öcalanla masaya oturan,teröristleri davulla karşılattıran,şehide kelle diyen adamı savunan sizlerin şehitlerimizi ağzına almaya hakkı var,biz geziyi destekledik bizim yok
Demek şehitlerin sebebi de gezi ha
Arkadaşım ne yeyip ne içiyorsunuz,nasıl bir psikoloji içindesiniz bir anlasam bende sizin gibi umut dolu olmak istiyorum ya
sizlerin Akp lileri tek bir kategoriye soktuğunuz için olabilir mi acaba ?Sen neden akp karsitlarinin hepsini chp li, hdp ile kolkola giren, secimlerde akp basa gelmesin diye hdp ye oy verenler olarak kategorilere sokuyorsun?
ay lütfen al muhattap.ya anlamada problem var yada anlamıyor numarası yapıyorsunuz her iki durumda da sizi muhatap almam bu saatten sonra.. Kendinize göre anlayıp yorumlayın !
hıhı tabi tabi sen bütüüün delilleri sundun ben sustum .. Kendi çapında sevinebilirsin ..ay lütfen al muhattap.
söylediğim hiçbirşeye cavap veremeyip konuyu çevirmenden bende sıkıldım.
yazdıklarıma cevabın varsa konuşabiliriz bence.
sizlerin Akp lileri tek bir kategoriye soktuğunuz için olabilir mi acaba ?
sizde her yaptığını kötülüyorsunuz arada fark yok kaldı ki asla körü körüne savunmadım savunmamdaAkp nin her yaptığını körü körüne savunanları hangi kategoriye dahil etmem gerekir bilemedim...
sizde her yaptığını kötülüyorsunuz arada fark yok kaldı ki asla körü körüne savunmadım savunmamda
Yaşın küçük sanırımhıhı tabi tabi sen bütüüün delilleri sundun ben sustum .. Kendi çapında sevinebilirsin ..
Geziye bir dakika katilmayip yandas tvden izleyince oyle oluyor tabi. Bizler apo psterleri asilinca evlerimize donduk disaridakiler marjinal gruplardi. Her posteri Turk bayragini indirip aponunkileri birakanlari da gördük. Kim kimle elele dolmabahcede haburda gördük. Kime ne anlatıyorsun?Mukadderat deyip boşvermiyoruz merak etme . Hdp lilerle elele gezide sarmaş dolaş olan sizlerdiniz şehitlerin adini ağzınıza alma hakkınız yok o yüzden . Akp en azından çabalıyor çözüm bulmaya çalışıyor diğerleri gibi ağzı kan kokup şehit pazarlığı yapmıyor.
Canım öyle bir yazıyorsunuz ki,sanki şehitlerden rahatsız olan bir tek sizlersiniz,yorum yazınca dalgaya alarak ımı bizde iziliyırız tarzında yazan,söylediklerimizi ciddiye almayan sizlersiniz,ön yargınız var,ben şimdi roman da yazsam ,2x2=4 eder desem bile ,hayır değil diyeceksiniz ,muhalefet edeceksiniz,mesela az önce Yaşar Okuyan'ın bir konuşmasını izledim,Onları buraya yazsam bla bla diyeceksiniz,bir iki lafı çarpıtıp,onun üstüne gideceksiniz,yazma hevesi bırakmayacaksınız.Deynep neden bana samimi gelmiyorsunuz biliyor musun?
Çözüm sürecinde bu ülkenin neler kaybettiğini görmediğinize inanmıyorum ben.
Bu ülkede hiçbir zaman şehir merkezlerinde hendekler açılıp yollara bu kadar mayın döşenemedi,hiçbir zaman bu kadar çok bomba patlamadı.Kandildeki teröristin şehir ve ilçe merkezine inmesine izin verilmesini ,ülkenin başkentine kadar canlı bombaların girmesini siz kime bağlıyorsunuz cidden merak ediyorum.
Bu gerçekleri kabul edip baştakileri eleştirmeniz size bir şey kaybettirmez,aksine gerektiğinde kendi seçmeninin bile hesap sorabileceğini bilmek tekrar büyük hatalar yapmalarını engeller.Bizim size anlatmak istediğimiz bu,ama ısrarla bizim Erdoğan yerine Kılıçdaroğlunu getirmek için eleştiri yaptığımızı zannediyorsunuz.