'Vurur yüzüne ifadesi, Başbakan oldun Hükümetin bitanesi'

Sebebini burada aciklamistim neden Başbakan bve bakanlar yargilanmayacak
17 25 aralik sorusturmalari neden yok
Neden özellikle terör suçu isleyenler
Cunku u şekilde olunca dokunulmazligi kalkacak olan vekillerin cogu hdp li olacak yada chp li
Dokunulmazliklari kalkinca vekillikleri dusecek dolayisiyla mevcut bolgelerde tekrar secime gidilecek hdp li olan biri mhp ye oy vermez chp nin doğuda oy potansiyeli düşük bu durum akp ye yarayacak 400 vekil alacak ve baskanlik yolu acilacak boyle bir senaryoya evet demesi hoşuma gitmedi sirf koltuk gitmesin diye bahcelinin ilkelerinden taviz vermesi aklimda soru işareti olusturdu
gayette normal terör suçunun dokunulmazlığının kaldırılması ve Bahçeli ninde buna oy vermesi gayette yerinde.. Demekki chp ve hdp destek veriyor teröre ki onlardan giden olacak buna karşı çıkanlarada ben hayret ediyorum bu ülkenin bütünlüğüne laf eden yargılansın tabii diğer konular ise adamların milletvekilliği düşünce zaten yarglanacaklar ülke rahatsız ise o adamları milletvekili seçmezler bu kadar basit

Sebebini burada aciklamistim neden Başbakan bve bakanlar yargilanmayacak
17 25 aralik sorusturmalari neden yok
Neden özellikle terör suçu isleyenler
Cunku u şekilde olunca dokunulmazligi kalkacak olan vekillerin cogu hdp li olacak yada chp li
Dokunulmazliklari kalkinca vekillikleri dusecek dolayisiyla mevcut bolgelerde tekrar secime gidilecek hdp li olan biri mhp ye oy vermez chp nin doğuda oy potansiyeli düşük bu durum akp ye yarayacak 400 vekil alacak ve baskanlik yolu acilacak boyle bir senaryoya evet demesi hoşuma gitmedi sirf koltuk gitmesin diye bahcelinin ilkelerinden taviz vermesi aklimda soru işareti olusturdu
Ama canım yargılanacak suçların 216 tanesi terör suçlarından değil mi?Kalkınca memnun olman gerekmez mi?

gayette normal terör suçunun dokunulmazlığının kaldırılması ve Bahçeli ninde buna oy vermesi gayette yerinde.. Demekki chp ve hdp destek veriyor teröre ki onlardan giden olacak buna karşı çıkanlarada ben hayret ediyorum bu ülkenin bütünlüğüne laf eden yargılansın tabii diğer konular ise adamların milletvekilliği düşünce zaten yarglanacaklar ülke rahatsız ise o adamları milletvekili seçmezler bu kadar basit
Yolsuzluk dosyalari icin de dokunulmazlik kaldirisin seffafliklarini anlayalim

Ayrica şu mesajina istemsiz güldüm zamaninda habur sinir kapisinda halayla karsilandiklarinda dugunlerinde altin bilenzik gonderildiginde apo ya sayin dendiginde de ayni hassasiyeti gosterseydin keşke

sorgulamak değil bana şehitleri umursamyormuşum gibi imada bulunmanız hadsizlik.. Şehitleri her zaman siyasete alet etmeniz hadsizlik.. kaldı ki şehitler yeni gelmeye başlamadı yıllardır var ve inş sona erecek
Sona mı erecek?
Ne zaman?
Sizin gibi " aman şehitleri siyasete alet etmeyin, şehitgeldiyse mukadderat " demeye başladığımızda mı?
Kim bu şehitlerin sebebi? Siyasiler değil benmiyim?
Ben mi çözüm süreci ayağına tüm ülkeyi terörist yuvasına çevirdim?
Ben mi doğuda hendekler kazılıp silah depolanmasına izin verdim.?
Ben mi Suriye sınırını kevgire çevirip tüm PKK lı İşid li teröristleri ülkeye doldurdum.?
Ben mi İşid in İstanbul da gövde gösterisi yapıp namaz kılmasına izin verdim?
Ben mi davullu zurnalı dağdaki teröristi ülkeye soktum?
Ben mi Gaziantep te, Konya da, Kayseri de İşid in onlarca hücre evi yapılanmasına izin verdim?
Tüm bunları görmezden gelip oy verdiğin adamlara sebebini soramıyorsan asıl sen " hadsiz" sin....

Sona mı erecek?
Ne zaman?
Sizin gibi " aman şehitleri siyasete alet etmeyin, şehitgeldiyse mukadderat " demeye başladığımızda mı?
Ben mi Suriye sınırını kevgire çevirip tüm PKK lı İşid li teröristleri ülkeye doldurdum.?
Ben mi Gaziantep te, Konya da, Kayseri de İşid in onlarca hücre evi yapılanmasına izin verdim?
Tüm bunları görmezden gelip oy verdiğin adamlara sebebini soramıyorsan asıl sen " hadsiz" sin....
İsid öfkeli bir grup gençtir lutfen:duduk:

Sona mı erecek?
Ne zaman?

Oyle deme taktir, mukadderat, alin yazisi, kader, bla bla bla bla...

Yahu mesele terör suclarinin yargilanmasi degil hala anlamadiniz mi
Konu aldı başını gitti ama merak ediyorum,cevabını aslında biliyorum ama :KK30:
Başkanlık sistemini ,sistem olarak mı beğenmiyorsunuz,yoksa başkan RTE olacağı için mi çok merak ediyorum.Mesela başkan RTE değil de ,CHP veya MHP genel başkanı olsa ,yine bu kadar karşı çıkacak mısınız ?

Vallahi haklisin da ben dayanamiyorum sorun orada :KK43:
Karşılıklı fikir alışverişi yaptığın sürece yazmak güzeldir ofişim.
Ama iş sadece fikri olan sen olursan keyfi olmaz
Hangi sorduğun soruya karşılık geldi ?
Ya da hangi yazdığın cevaba karşılık reisi savunmayan bir cevap geldi ?
Ben göremedim:KK66:

Boşa yorulma lafına katılıyorum ,istediğim cevapları alamadım ben.Bari mutfağa gireyim de yorulduğum birşeye değsin:KK53:,sonra görüşürüz:KK55:

Ben uc gundur alamiyorum deynep, varsa cevabin gel bir onceki konuya yaz beklerim:)

Ha evet ne diyorduk baskanlik.. baskanliga kokten karsiyiz canim biz.. bu ulkede siz de bir sayisiniz, yarin obur gun o baskanlik babadan ogula gececek.. daha kotusu (ki gidis onu gosteriyor) ulkeye gelen suriyelilerden dolayi yarin dengeler degisip de hayatta mecliste gormeye bile tahammul edemedigimiz adamlar da baskan olabilir.. o zaman ne yapacaksiniz..

Ben senin soruna cevap verdim, sende benimkine ver.. su an yapamadiginiz ancak baskan olunca yapilacak ne var deynep? Ne olacak baskanlik gelince? Baskanken yapacaklarinizi su an yapmak icin elinizi tutan ne? Istedigin sorudan baslayabilirsin :)

X