Vurup öldüreyim mi ? İşkence mi edeyim ?

Sizi anlıyorum ama şöyle bir şey de böyle durum yaşaması içinde gizlediği şeyi de dışa vurmuş olabilir yani böyle olay olmasa onun bu kötü huylarını göremeyecektiniz. Tabii ki de yaşadığı çok ağır bir durum ama ben iyi şeyler hissedemiyorum.

İşte malesef almamız lazım, çünkü kız zaten gazi olduğu yazdı geçmiş olsun hal hatır sorma vs.. Kilit nokta o olmasa zaten eski sevgilisiyle konuştuğu an kellesi gider.

ben sizin eski konunuzu hatırlıyorum da adam sizi bilerek yakmıştı vs. yani onun da psikolojisi iyi değil sanırım ama yani yıkılmadım ayaktayım imajı vermeye çalışmış bence size.

Ben daha önce anneme ve kardeşimede baktım ameliyat sonrası, onlar da az çok böyle idi. Burdan yazıyla ne kadar yansıtabiliyorum bilemem görseniz farklı düşünürdünüz belki de.
Çapkın bir adam değil ama, aksine sürekli görevde olduğu için hayatına birini almaya sıcak bakmazdı. Yani nasıl denir, pek hoppa değildir, ben uzun yıllardır tanıyorum, hem mahalleden hem kardeşimin okul arkadaşının abisi, toplantılar okul çıkışları vs, insan az çok anlar. Çapkınlık ile ilgili bir problem yaşayacağımı sanmam, ha başka sebeplerden olabilir mi elbette.

ben sizin eski konunuzu hatırlıyorum da adam sizi bilerek yakmıştı vs. yani onun da psikolojisi iyi değil sanırım ama yani yıkılmadım ayaktayım imajı vermeye çalışmış bence size.

Doğru hatırlıyosunuz. Tabi zaten psikolojisi iyi değil, sakinleştirici alıyor. Aldığı zaman iyi :)

Doğru hatırlıyosunuz. Tabi zaten psikolojisi iyi değil, sakinleştirici alıyor. Aldığı zaman iyi :)

ama bu durumun gaziliği ile veya psikolojisi ile alakası yok bence.

sayfalarca okuyamadım ama gülüm lafını genel olarak kullanıyo sanırım. yani uyarılabilir bu durumda. eski sevgiliye de kullanılmaz sonuçta.

ama şöyle bi izlenimim var. ne kadar doğru bilemiycem. kırmadan konuşmaya çalışıcam.

siz bu adamla çok çok ilgileniyosunuz evet. ve bi noktada ona onun annesi gibi gelmeye başlayabilirsiniz. aradaki tutku aşk vs sevgiye merhamete dönüşebilir. bu durumda ya o sizin bu merhametinizi size karşı kullanabilir ya da tutkunun eksikliği ile sizden uzaklaşabilir. bilemiyorum. körlük filminde vardı bu durum.

Yok, yani evet bazen tam bir anne oluyorum ama etrafta birileri yokken daha farklı. Fazla baş başa kalamıyoruz, pek aşkımızı tutkumuzu ön plana koyamıyoruz ama az bi baş başa kalınca biriken tutkuyu atıyoruz dışarı
Ama dediğiniz gibi fazla anne gibi davranınca tutku git gide eksilebilir.

Helal sana be ..Allah razı olsun ..ne kadar güzel bir kalbin var.

yoo bizim bi derdimiz yok, senin derdin var sanıp herkes kendince bişeyler yazdı sadece.
sana da iyi günler.

Hah tam burada okumadan yazdığınızı belli ettiniz işte, ben sizin derdiniz var demedim, daha büyük dert konuları var nacizane yorumlarınızı oralarda yapabilirsiniz benimki size basit geldiyse dedim, ama işte okumadan yazılınca böyle oluyor.

Hayır ben anlamadım? Ayrılmadım, sevgilim beni seviyor diye düşündüğüm için mi bu kadar öfkelendiniz?

Şuraya üye olduğum günden beri üslubuma çok çok dikkat ettim, kötü eleştiri yapıldı, iyi şeyler söylendi. Hepsine en ince ayrıntısına kadar açıklama yaptım, anlattım, teşekkür ettim, kimseye ufacık yanlış bir sözcük kullanmadım. Ben anlamadım sizin bu öfkenizi nasıl üzerime çektim? Sevdiğim adamın yanındayım,sorumluluk alıyorum diye mi?

Kötü yorumda yapıldı ama, şu kadarı inanın yapılmadı.
Hayırlı günler.

ben ne öfkelenicem size ya, kendinizi niye bu kadar ciddiye alıyosunuz.
ne isterseniz onu yapın beni hiç ilgilendirmez ne siz ne sevgiliniz, konu açıp sinirlendiğinizi yazdınız ona istinaden yorum yazdık size üzüldük üste bi de suçlu çıktık.boğazlasam mı işkence mi etsem yazan siz şimdi de dünyanın en büyük aşkını yaşayıp toz kondurmayan aşkından feryat figan olan gene siz.kimse tüm konularınızı okumak ve diğer sayfaları okumak zorunda da değil.
ben tüm yazdıklarımı başlığınıza ve ilk sayfada yazdıklarınıza istinaden yazdım ayrılıp ayrılmamak istemenizi yazdığınızı falan takip etmek zorunda değilim.ben bişey yazmadıkça sayfalardır yazıp duran sizsiniz uzattıkça uzatıyosunuz mevzuyu.başından beri beni alıntılayıp yazdıklarınızı kendi kendinize söyleyip buraya bunları yazmasaydınız konu bu kadar uzamazdı zaten.sizi göz ardı ediyorum bunu yazdıktan sonra, lütfen artık beni alıntılayarak saçma sapan şeyler yazıp durmayın bana yeter yahu bıktım naparsanız yapın.

Gulunu soldurayim mi dedigin anda sana su cevabi verirse hadi. buda benim sana son sözüm olsun
bir daha üzmem seni biliyorsuunn
karamsar olmaaa
biliyorsun ben sana ayidimm
sen bana ayid
Gulum gulumu soldurma
canım saçımı yoldurma ömrüm rüzgara vurdurma
ben sana ayidim
sen bana ayit
nakarat
Gulum gulumu soldurma
canım saçımı yoldurma ömrüm rüzgara vurdurma
ben sana ayidim
sen bana ayit

son durum ne oldu acaba merak ettim.. yazıyor mu arıyor mu.. çok heyecanlı

Valla blemedm birde gazi diyosun polis asker dediim mi benm icin orda bter konu ama yaptigidda ayip

Merak içindeyiz..

Yazdı da, aradı da, rutin konuşuyoruz yine ama ben hala bozuk yapıyorum. Yapma böyle, bak sensiz burda vakit geçiremiyorum, özledim gel konuşalım, bi dinle beni gibi şeyler. Uzun uzun mesajda yazdı, hayır aslında ikna oldum zaten, ama biraz burnu sürtünsünde istiyorum, tekrar etmesin, travma yaşıyor diye herşeyi göz ardı etmek istemiyorum.

sen özürlü kalsan acaba o yanında olurmuydu en çok merak ettiğim bu benim.Yüz de doksan bir iki aya sıkılır dışarda gülüm diyebileceği yeni kız arayışına girerdi.Ha gazilere saygım sonsuz o başka.Ama kendi hayatını başkasının hayatından önemsiz görmek bence saçma

Özürlü ne demek ya? İnsanları engelli engelsiz özürlü özürsüz diye ayırma olayı neden, ben onu öyle görmüyorum yani normal sıradan bir birey bir adam.
Hayır yanımda olurdu,olmazdı bilmem. Belki olmaz, ki birçok erkek bu sorumluluğun altına girmez uğraşmaz bu ayrı ama yaptığımız herşey için o olsa napardı diyemeyiz sonuçta, karşılık beklemiyorum çünkü ben sevdiğim için yanındayım sevmeseydim zaten olmazdım, şu an o olsa bana bakmazdı bende bakamam ayrılayım mı demeliyim?
Kendi hayatımı önemsiz gördüğümü nereden çıkardınız? Ben kendi işimi gücümüde aksatmıyorum, arkadaşıma oturmayada gidiyorum alışverişte yapıyorum kendimede bakıyorum en çok kendimi önemsiyorum hatta.
Neyse yaz allah yaz yoruldum,benim tek istediğim hatasını anlasın burnu sürtünsün uğraşsın alsın gönlümü, herkes için yazıyorum bunu merak ediyorsanız eğer hayır bu ayrılık sebebi değil, ayrılmıyorum asla, bana birşey olsa o bana bakmayacakta olsa seviyorum ve yanındayım.
Siz böyle mi düşünücektiniz? Eşiniz sevgilinizin başına bir iş gelse ha o bana bakmazdı bende bakamam diyip oturcakmıydınız?

Ya ben hakkaten çok safım ya da çok çok farklı düşünüyoruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…