- 10 Mart 2019
- 3.294
- 4.436
- 40
Ben de bekliyorum bilenleŕ yazsa diye.Kimse yok mu cevap verecek?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben de bekliyorum bilenleŕ yazsa diye.Kimse yok mu cevap verecek?
Ben vvs nedeniyle kendisine gittim ama yurtdisindaydi ameliyatı başkası yaptı. 10 gün oldu ameliyat olalı ama agrim çok çalısmaya geri döndüm yuruyemiyorum agridan. Başka ameliyat olan var mi fayda gördünüz mü merak ediyorum.Aranızda Süleyman Eserdağ’a ameliyat olan var mı? Sonucu hakkında bilgi verebilecek?
Merhaba arkadaşlar,
Bende sadece ilişki sırasında ve ilişkiden sonra vajina girişinde yanma oluyor. Tahriş olmuş gibi bir-iki gün yanma devam ediyor. Ben ilişkiye aktif bir şekilde katılamıyorum haliyle.
Bir doktor senin çatın dar dedi, sürtünmeye bağlı tahriş oluyor, o yüzden sürekli kalçanı yukarıda tutman gerekiyor,dedi. Gerçekten de kalçamın altına yastık koymak biraz işe yarıyor. Ama başka bir pozisyon kesinlikle mümkün olmuyor.
Ben bu hastalıktan şüpheleniyorum ama sizin yakınmalarınızı da tam karşılamıyor şikayetim.
Açıkçası çok bunaldım bu durumdan. İki gün üst üste bir şey yapamıyoruz. Benim o acının geçmesini beklemem gerekiyor.
Doktor ne tür bir krem veriyor size, merak ettim.
Tam olarak nasıl bir şey yaşadığınızı tarif eder misiniz? Sonradan mı oldu, hep mi vardı? örneğin ben lazerle hpv siğili yaktırdım ve ondan sonra oldu.Merhabalar, muhtemelen sizde de VVS var. Benim de ayni oluyor hep p.tesi gunu ameliyat oluyorum, umarim gecer.
Benim hep yoktu, ilk ilişkimden birkaç sene sonra acıyan kısımları hissettim. Ama sizdeki gibi herhangi bir operasyon geçirmemiştim.Tam olarak nasıl bir şey yaşadığınızı tarif eder misiniz? Sonradan mı oldu, hep mi vardı? örneğin ben lazerle hpv siğili yaktırdım ve ondan sonra oldu.
Merhaba hangi doktora ameliyat olduğunuzu bana yazabilir misiniz?Cevap verdiğin için teşekkür ederim. Evet teşhis kondu bana da.
Özelden mail adresini verirsen yazabilirim, ben mesaj yazamıyorum burada henüz.
Tesekkürler :)
Merhaba,Merhaba Arkadaşlar,
Bende de Vulvar Vestibulit Sendrom (VVS) rahatsızlığı var. Üstelik teşhisi öncelikle kendim koydum. Daha önce 2 doktora gitmeme rağmen çözüm üretemediler. Sacma sapan fikirler önerenler de oldu. Dün Süleyman Eserdağ (Ankara Hera Klinik) 'a muayene olmaya gittim. Çünkü araştırmalarım sonucu öne çıkan isimlerdendi kendisi. Şansıma normalde İstanbuldaki klinikte olmasına rağmen bu hafta 2 gün Ankara'daki klinikte olacaktı. Kendisi inanılmaz derecede anlayışlı ve bilgili bir insan. Önce muayenemi gerçekleştirdi ve operasyona karar verdik birlikte. Operasyon sırasında uyutulduğum için(genel anestezi ile karıştırmayın, bildiğiniz uykuya dalıyormuşsunuz gibi hissediyorsunuz) hiç bir şey hatırlamıyorum. uyandığımda geçmiş olsun işleminiz bitti dedi :) Üstelik öncesinde 6 saat aç ve susuz kaldığım için tostum ve ayranım da hazırdı o kadar hazırlıklılar yani. Anestezinin etkisi geçince biraz ağrılarım oldu tabi neticede operasyon geçiriyoruz ama ağrı kesici etkisini göstermeye başladığında mışıl mışıl uyudum ve gece hiç problem yaşamadım, uyanmadım bile. Dün aksam 17.30 da operasyonum gerçekleşti,bu sabah 7'de mesaiye geldim. Ara ara yanmalarım batmalarım oluyor ama ağrı kesicinin saatini kaçırmamaya çalışıyorum. Bugün pantolon giyemedim ne yazık ki elbiseyle gelmek zorunda kaldım ayaktayken problem yok ama pantolon otururken oldukça canımı acıttı sabah(bazen pantolonlar sağlıklıyken bile sıkıştırabiliyor bence çok normal ilk gün için). Şu an gayet iyi hissediyorum kendimi. Dün Hera Klinik'te Süleyman Hocanın 2 saat içinde 3 VVS operasyonu geçirildiğine tanık oldum. Bu işlemi oldukça sık yapması da beni çok rahatlattı. Sonuç nasıl olur bilmiyorum ama 4 gün sonra patoloji sonuçlarım çıkıyor(sizden aldıkları parçaları öylesine atmıyorlar patolojik incelemeye gönderiyorlar profosyonelce), 5 hafta sonra da kontrol muayenem var. Bazı egzersizler önereceklermiş. Bekleyip sonucu göreceğiz, şimdiden buraya yazmamın sebebi konu ile ilgili en geniş bilgiyi bu sitede deneyimlerini paylaşanlardan edindim. Başka sitelerde çok kısıtlı bilgiler var. Bu sendromdan muzdarip çok fazla insan olsa da deneyim paylaşan pek fazla yok. İlerleyen süreçler konusunda da düşünenler için ışık olmaya çalışacağım.
Yukarida belirttigim gibi henuz 5 haftami doldurmadigim icin cinsel birliktelik soz konusu olmadi 2 hafta gecti henuz ama herhangi bir agri ve sizi kalmadi ilk bi kac gun sizi biraz zorlar ama gunlk islerinizi yapmaniza engel bir durum soz konusu degil. Gayet profosyonel ve basarili bir ekiple calisiyorlar. 3 hafta sinra yeniden bilgilendirecegimMerhaba ameliyat sonucunu nasıl başarılı mı bende süleyman beye ameliyat olmayı düşünüorm