Merhaba,
1 gün önce VVS teşhisi kondu.8 aydır yaşadıklarımdan sonra teşhis edilmesi bile mutlu etti diyebilirim.Artık hastalığımın ne olduğunu biliyorum.(tabi sadece bu ise) Yanma,batma ve acı hissi ile başladı. Yanlış teşhisler sonucu ,İdrar yolu enfeksiyonu,vajinit,kondilom gibi tedaviler gördüm.Alerjiler oluştu.Lezyonlar alındı,yakıldı.Patoloji sonuçları farklı geldi.Lezyonlarla alakası olmayan (hpv gibi).Başka patolog tarafından bu sefer doku bozulması teşhisi koyuldu.Bunların sonunda tüm tedavilerin yapılmasına rağmen ağrılarım geçmeyince başka bir dr ye başladım. Şu an doğru doktoru buldum diyebilirim ve teşhis koyuldu.(pamuk çubuk muayenesi ve kolposkopi ile bakıldı) Kolposkopide kızarıklıkları net olarak gördüm.( mast hücrelerinin vulva dokusunda fazla birikmesinden oluyormuş)Doktorum 3 ay ilaç tedavisi,sonrasında geçmezse ameliyatı öneriyor. Biyopsiden sonra ağrılar değişkenlik gösterdi.Yanma hissi anüs çevresinde başlayıp vajene doğru yayılıyor ve acı hissine dönüşüyor.Anüs ile ilgili bir sorun olabilir diye genel cerraha gittim ve herhangi bir sorun gözlenmedi.Bir dönem hemoroid başlangıcı olabilir diye dr nin verdiği ilaçları kullandım.Herhangi bir değişiklik olmadı. 5 yıldır cinsel hayatımda hiçbir sorun yaşamazken aniden 8 ay öncesi böyle bir sorun çıktı.Benim ağrılarım genelde öğleden sonra başlıyor ve günü ne kadar hareketli geçirirsem orantılı olarak akşamları da artıyor.Burada aklıma takılan herkesin birliktelik sırasında acı hissetmesi.Bende ki yara hissini hep hissediyorum.Aklımda soru işaretleri olmasa hemen ameliyat olmak istiyorum.Kullandığım ilaçlarda antidepresan ve nöropatik ağrı kesici.
Ameliyat sonrası tam iyileşme oldu mu? Yani kesin çözüm mü?