• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Vücut tipi nasıl düzeltilebilir

geceninkralicesi

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
24 Ekim 2017
3.156
3.090
133
Merhaba arkadaşlar ben 20 yaşındayim göbek bölgem aşırı yağlı ve belim kalin :( bacak bölgem baya zayıf :( diyet spor vs. Denedim ama çok bi fark olmadı ne yapabilirim bu inceltici korseden de aldım ama ne yazık ki fayda etmiyor :( bilgisi olanlar yazabilir mi

Spor salonuna gitmelisin canım kendi başına yapacağın sporla vücut tipi düzelmez kolay kolay, oradaki hocalar senin fiziğinin en mükemmel hali için orda program hazırlamak zorunda zaten.

Spor salonuna gitmelisin canım kendi başına yapacağın sporla vücut tipi düzelmez kolay kolay, oradaki hocalar senin fiziğinin en mükemmel hali için orda program hazırlamak zorunda zaten.
Spor salonunda çok ağır çalıştırdıklari için gitmek stemiyirum 2 kere gittm daha ilk gittim çok ağır şeyler yaptırdılar bu yüzden param da boşa gitti

Spor salonunda çok ağır çalıştırdıklari için gitmek stemiyirum 2 kere gittm daha ilk gittim çok ağır şeyler yaptırdılar bu yüzden param da boşa gitti
Bunu hocaya söylersen programını hafiften başlatırlar, bende gittim spor salonuna isteğim doğrultusunda düzenlendi programım

Ya hocalar karşıdakini kırk yıldır spor yapıyor gibi düşünüyorlar. Ben eşimle ilk gittiğimde abandılar resmen, ertesi gün zor kımıldadık. Bir daha da hocayla çalışmadık, verdikleri programı yapabildiğimiz kadar yaptık. Zaten bir süre sonra da bıraktık.

İşini bilen bir yer olursa zaten ilk günden o kadar zorlamaz. Azdan çoğa gidileceğini işini bilen zaten bilir. O yüzden daha profesyonel bir spor salonuna gitmeni öneririm.

Merhaba elma ben de armut :)
Aslinda elma tipi daha kolay forma giriyor, en inatci bolge basen ve sizde o sorun yok. Bir kere gobekte yaglanma yapan her seyi birakmalisiniz (gazli icecekler, sekerli gidalar, hatta fazla meyve tuketimi) sonra bol spor yapilacak, squatla hem gobeginizi eritip hem kalcanizi sekillendirirsiniz.
Mucize olmaz, vucut tipiniz degismez ama cok daha formda ve fit gorunursunuz.

Merhaba elma ben de armut :)
Aslinda elma tipi daha kolay forma giriyor, en inatci bolge basen ve sizde o sorun yok. Bir kere gobekte yaglanma yapan her seyi birakmalisiniz (gazli icecekler, sekerli gidalar, hatta fazla meyve tuketimi) sonra bol spor yapilacak, squatla hem gobeginizi eritip hem kalcanizi sekillendirirsiniz.
Mucize olmaz, vucut tipiniz degismez ama cok daha formda ve fit gorunursunuz.
Her gün kola içiyorum bağımlısıyım :( nasıl bırakıcam spor sporsalonuna gitmeden olmaz m

Merhaba arkadaşlar ben 20 yaşındayim göbek bölgem aşırı yağlı ve belim kalin :KK43: bacak bölgem baya zayıf :KK43: diyet spor vs. Denedim ama çok bi fark olmadı ne yapabilirim bu inceltici korseden de aldım ama ne yazık ki fayda etmiyor :KK43: bilgisi olanlar yazabilir mi
Acilen 3 beyazdan uzak durman lazım! :KK14:

Benim 20 den 23 e kadar geçen sürede bacak boyum uzadı gibi ..
Vallahi annemler bile söylüyor bilemiyorum ne kadar doğru ama pantolon falan giydiğimde artık daha uzun duruyor bacaklarım eskiye kıyasla.
Ha birde yüz tipim.
Eskiden kilo alınca yusyuvarlak olurdu.
Eskiye kıyasla biraz daha uzun ve kemikli sanki yüzüm.
Kilo aldığımda kemiksiz gibi bıngıl bıngıl et yığınına dönüşmüyor artık.
Onun dışında göbek aynı malesef gidecek gibi de durmuyor .
Spordan en zor sonuç alınan bölge göbek bölgesi ne yazık ki.
Mekik çekebilirsin düzenli olarak umarım işe yarar.

Ha birde şekerden ve hamur işi ekmek vs kesinlikle uzak dur.

Keşke bende armut tipli olsaydım bende çok memnun olacaktım ama yine de arkadaşlar memnun oldum :)
Armudun sapi uzumun copu var.:KK45: Gogus kismin ne durumda. Gosterecegim korseler su sekilde.
thermo Neoprene diyorlar parafin degil galiba. Ben sortunu aldim acaip terletiyor.

upload_2018-1-4_21-19-54.webp

Yag oranını epey azaltırsan şeker tüketmezsen epey toparlanıyor vücut demek fazla kilon var ki belin kalın ve göbek var,en az yagdan bi beş kg verirsen bi beden düşersin elma görüntüsü de daha az rahatsız eder

Merhaba arkadaşlar ben 20 yaşındayim göbek bölgem aşırı yağlı ve belim kalin :KK43: bacak bölgem baya zayıf :KK43: diyet spor vs. Denedim ama çok bi fark olmadı ne yapabilirim bu inceltici korseden de aldım ama ne yazık ki fayda etmiyor :KK43: bilgisi olanlar yazabilir mi
Bölgesel çalışmak gerekiyor. Bi de abur cubur fazla yiyince hemen kilo alımı başlıyor o yüzden bu tip beslenmeden uzak kalmak gerekiyor. Benimde kilo alınca belden yukarısı alıyor bacaklar kilo almıyor :)

Sana sunulan cozumlere verdigin cevaplara gore sen yememden icmemden kısmayım. Hic hareket de etmeyim. Oturdugum yerden kilo vereyim ya da bölgesel inceliyim diyorsun. Mutlaka planli olarak bolgesel calismalisin. Hareket etmeden olmaz. Bir de sekeri hayatindan cikarmalisin!!! Kolanin bagimlisiysan tedavi gor. Seker varken o gobek de varolmaya devam edecek!

Sana sunulan cozumlere verdigin cevaplara gore sen yememden icmemden kısmayım. Hic hareket de etmeyim. Oturdugum yerden kilo vereyim ya da bölgesel inceliyim diyorsun. Mutlaka planli olarak bolgesel calismalisin. Hareket etmeden olmaz. Bir de sekeri hayatindan cikarmalisin!!! Kolanin bagimlisiysan tedavi gor. Seker varken o gobek de varolmaya devam edecek!
Zamanında 17 kg verdim 8. Sınıfa giderken ama herkes bak örnek al nasıl zapzayıf oldu dedi artık irademe engel olamıyorum :( spor yapmak istiyorum ama spor salonu çok zorladı

Back
X