Vücut ölçülerimiz. ne kadar inceldik?

peppermint

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
29 Eylül 2009
7.316
6
arkadaslar,
vucut olculerimizi buraya yazsak,
sonra da yaptigimiz sporlarla ne kadar inceldigimizi her hafta yine buraya yazsak, nasil olur?

tartilar bazen sasiriyor, ama mezuralar sasirmaz sanirim.

mesela ben 3 haftadir pilates yapiyorum,
tartida ayniyim ama
belden 1 cm, kalcadan 4 cm inceldim.

olculerim
BMI(beden kutle indexsi) : 22,11

bel cevresi: 69 cm
kalca: 96 cm
boy: 1.60
kilo 56,60

hadi sizler de yazin

Son düzenleme:
bel : 68 cm
kalça : 85 :KK43: (dümdüz bööğ)
boy : 1.72
kilo : 58.kg.

bende sadece göbek ve bel üzerine çalışıyorum dilerim başaracağız
sevgiler... a.s.

BMI hespalamasini da yazayim size aklima gelmisken;

kilonuz/ boyunuzun karesi

sonuc;
>19 zayif
19-25 arasi normal kilolu oluyor.
25 uzerini de yazraim isterseniz.

sevgiler... a.s.

senin icin be-kalca oranini hesapladim canim;

(ben de armut tipli ciktim) bu guzel bisyemis, j.lopez de armut tipindeymis :-))

Bel Kalça Oranı – WHR

Bel / Kalça Oranınız (WHR): %0.80

Armut Vücud : Vücud Yağlarının genelde karınkalça ve baldır bölgesinde toplandığı kişilerdeki vücud tipidir. Kadınlar da Bel Kalça oranı 0.84 ve altı değerlerdeyse bu kişilerin vücud tipi armut-tip olarak adlandırılabilir.
Ölçme Önerisi : Belinizin ölçüsünü alırken belinizin en ince yerinden bir mezura yardımı ile ölçme yapmanız gerekmektedir. Genellikle belinizin en ince noktası göbek deliğinizin en üst noktasıdır.
Kalça ölçünüzü alırken kalçanızın en geniş yeri olan kalça kemiklerinizin etrafından bir mezura yardımı ile ölçü almanız gerekmektedir.
Mezuranın yere paralel olacak şekilde, kırışıklık olmadan ve cok fazla sıkmadan kullanılması gerekmektedir.

bende buraya geleyim bari diger topigin suyu cikti :)

bel 74
göbek 84
kalca 104
basen 101
bacak 61

boy 1,61
kilo 66,5

sevgiler... a.s.

ölçülerin süper...ve hala üzerlerinde çalışıyorsun ha...vah vah ben kendimi uygun bi yükseklikten aşağı atayım..

bende buraya geleyim bari diger topigin suyu cikti :)

bel 74
göbek 84
kalca 104
basen 101
bacak 61

boy 1,61
kilo 66,5

canim,
sen daha da bir ayrintili olcmussun herbiryerini
hihoyyyt
supersin.

ilk hedefin kac;
belden ve gobekten 1 cm,
kalcadan 2 cm ??

(bel daha zor inceliyor cunku, kalca daha cabuk eriyor )

pzt. yazisiriz tekrar

ölçülerin süper...ve hala üzerlerinde çalışıyorsun ha...vah vah ben kendimi uygun bi yükseklikten aşağı atayım..

ayy bence de bu kizin fazla kilosu yok gibi bisey :-))

ama belki kalca ve belini daha orantili bir hale getirmek istiyor olabilir.

sonuna kadar destekliyoruz.
vereliniortak

kızlaaar slm ben geldim,

ohh be ne güselmiş burası, buram buram arkadaşlık, benimseme kokuyor, ne güzel ne güzel opuyorumnanaktan

ben bilmiyorum ölçülerimi akşama bakar yazarım, umarım herkes ideal, arzu ettiği kilosuna ölçülerine kavuşur. Bu arada zayıflamak adına neler yaptığımı da anlatırım akşama..

yok canm fiziki olarak güzel görünüyor ama inan değil.
doğum yaptım karnım sünük gibi kaldı tek derdim azda olsa sıkılaştırmak.. hepimizin ideal ölçülerimize kavuşması dileğiyle sositososito

ayy bence de bu kizin fazla kilosu yok gibi bisey :-))

ama belki kalca ve belini daha orantili bir hale getirmek istiyor olabilir.

sonuna kadar destekliyoruz.
vereliniortak

ay kızlar bel ve göbeğimin fotosunu koysam eminim hepiniz halime acırsınız :çok üzgünüm:
sünmüş bi şekilde ayva tarzı göbek ve yanların dümdüz olduğu bir bel düşünün tabi doğum çatlaklarıda çabası :1no2:

senin icin be-kalca oranini hesapladim canim;

(ben de armut tipli ciktim) bu guzel bisyemis, j.lopez de armut tipindeymis :-))

Bel Kalça Oranı – WHR

Bel / Kalça Oranınız (WHR): %0.80

Armut Vücud : Vücud Yağlarının genelde karınkalça ve baldır bölgesinde toplandığı kişilerdeki vücud tipidir. Kadınlar da Bel Kalça oranı 0.84 ve altı değerlerdeyse bu kişilerin vücud tipi armut-tip olarak adlandırılabilir.
Ölçme Önerisi : Belinizin ölçüsünü alırken belinizin en ince yerinden bir mezura yardımı ile ölçme yapmanız gerekmektedir. Genellikle belinizin en ince noktası göbek deliğinizin en üst noktasıdır.
Kalça ölçünüzü alırken kalçanızın en geniş yeri olan kalça kemiklerinizin etrafından bir mezura yardımı ile ölçü almanız gerekmektedir.
Mezuranın yere paralel olacak şekilde, kırışıklık olmadan ve cok fazla sıkmadan kullanılması gerekmektedir.

Zahmet olmuş canım çok sağol.,
birde bu yazışmalara uygun ölçüp yazacağım annem yanımda hemen ölçtürüvereyim kaydirigubbakcemile3
tşk ettimm a.s.

kızlaaar slm ben geldim,

ohh be ne güselmiş burası, buram buram arkadaşlık, benimseme kokuyor, ne güzel ne güzel opuyorumnanaktan

ben bilmiyorum ölçülerimi akşama bakar yazarım, umarım herkes ideal, arzu ettiği kilosuna ölçülerine kavuşur. Bu arada zayıflamak adına neler yaptığımı da anlatırım akşama..

Hoşgeldinnnn a.s.

ben yanlış ölçmüşüm şimdi peppermint in taktiğine göre annem ölçtü sonuç fenaaaa benneyaptımki

bel : 71
göbek : 82
kalça : 90 (o kadar azim sadece kalçamamı yaramış ne kaydirigubbakcemile3 )
baca : 50
:gitme:

ohcanimadeysin seninle ölçülerimiz çok yakın akannehir

X