Vucudun bebeği virüs gibi görmesi !

Her ay test yapıldı homosistein düzeyine protein değerlerine ve pıhtılaşmaya bakıldı.ben de kortizon kullandım bağışıklık için iğne kullandım iki yıldır almanyadayım iş için ama yazın döneceğim. Sabah akşam şeklinde iğne yapmıştık.bence diyetin önemi yok yeşil beslenin avokado tüketin bol yürüyüş yapın ki kan akışı artsın ben hep 10 bin adım attım birşeyler vesile oldu şükür kızım oldu inşallah bu mübarek gün de siz de kavuşursunuz.
Birşey daha sorsam ben yeşillik yemekten hep korktum hamileyken içinde k vitamini var diye bir sakincası olmuyor yani değil mi

Birşey daha sorsam ben yeşillik yemekten hep korktum hamileyken içinde k vitamini var diye bir sakincası olmuyor yani değil mi
Hamileyken herşeyin aşırı zarar canım doktorum öyle söylemişti ama her gün bol yeşillikle salata yoğurt avokado tükettim şükür bir sıkıntı olmadı

Tamam canım yazdım aklıma tavsiyelerini Allah razı olsun 👍🏻bu arada bayramın da kutlu olsun Alyaliya Alyaliya cım💙🌸

Arkadaşlar merhaba ,3 ay arayla 2 düşük yaşadım.Bebeklerimin ikisinin de kalbi 8 haftalıkken durdu.Tüm genetik testlerim hersey temiz çıktı.Pıhtılaşma sorunuma karşı iğneler de kullandım hamileyken...Dr’un söylediği vücudun bağışıklık sisteminin bebeği kabul etmemesi ve hamileliği sonlardırması olabilir bunu araştıracağız dedi...Bu şekilde deneyimi olup da Sağlıklı bir çocuğa sahip olan varmı ? Allah hepimizin yardımcısı olsun.
Bana da ona benzer birşey dedi deltakortil kullanıyorum bi araştırın isterseniz

Kızlar görür müsünğz bilmem ama bende aynı dertten 3 düşük bir kimyasal gebeşik yaşadım napmam lazım

Back