- Konu Sahibi nikitanikita3
Canım hiç endişelenme bende iki kayıp yaşadım ilkinde çok acayip bulanıyordu midem tabi kalbi durunca kesildi bulantı biraz zaman sonra ama ikincide hiç bulanmamıştı onu da kaybettim hatta şuan 3. Ye hamileyim hiç bulantı yaşamadım sürekli bende doktora gittim endişe hiç geçmiyor anlıyorum seni ama doktor bulantıyla bebeğin yaşaması arasında hiçbir bağ yok unut geçmişi dedi.. Allaha şükür sağlıklı ilerliyoruz bu kez.. Rabbim sana da nasip etsin sağ salim kucağına aldığın günleri göstersin inaşllah.. Stres yapma desemde kendimden biliyorum kucağımıza alınca geçeçek bu stres bizden galiba.. Bitmiyor maalesef annelik çok da kolay bir iş değilmiş Allah annelerimizi de başımızdan eksik etmesin..Ilk defa duydum bunu ,araştırayım .Benim büyün testlerım de bir sorun cıkmadı cok sukur. dr rahim filmi cektı sımdi onun sonucunu beklıyoruz.Bir suru ilacla yan etkılerıyle boguscağız.Rabbim sağlıklı evlatlar versın inşallah cumlemıze.Bir de ben ıkı hamılelıgımde de hıc bulantı yasamadım bu da normal gibi gelmiyor bana ,Bir sey ters gıdıyor ki bulanmıyor dıyorum.Kafam ıyıce allak bullak