- 17 Şubat 2019
- 7.963
- En iyi cevaplar
- 1
- 11.411
- 248
- Konu Sahibi nikitanikita3
Benim doktorum prof.perinatalogdu ben hep özel laboratuvarda yaptırdım devlette yaptırılır mı bilmiyorum.zaten belli bir saate göre yapılıyor.Örneğin 12 de vurdunuz iğneyi bi 12 saat sonra yapılması gerekiyor.bunu zaten doktorunuz ayarlar.bunlar biraz uzmanlık gerektiriyor.beni hiç sorma ben çok uzun yollar katettim 5 kaybım var.sonuncuyu 5 aylıkken kaybettim ama pıhtılaşmadan dolayı değil.engel durumu vardı.o bebeğimi günde iki kere iğne ve coraspin kortizonla o kadar uzun yaşatabildik.yani bana 0.4 yeterli gelmiyor günlük 0.8 oluyordum.siz daha genetik test yaptırmamışsınız o yüzden 0.4 vererek önlem almak istemiş doktor.inşallah bu kez güzel gider.pıhtılaşmayla ilgili her doktor başka bir tedavi uyguluyor yani bi kesinlik yok.o yüzden en güvendiğin doktora gidip kendini teslim edeceksin.Rabbime emanet deyip yaşayıp göreceksin canım.Bu test nerde nasıl yapılıyor ve sonuç hemen çıkıyor mu. Genetik test yapamadım hem pandemi süreci hem bulunduğum yerde bölüm kapalıydı. Ve 3 aydır perinatoloji takibinde oldğm prof dr bna gerek yok iğneler ilscs belki 11 haftadan sonra dedi dedim hiç p haftaları göremedim ki ben. Bnde başka dr gttm kadın hastalıkları infertilite ama ilk boş kesemi o gördü doç iyi bir dr. Dilerim sisede sağlıkla nasip eder Allah. Sizin neydi sorun kullandınız mı bunları dha önce.