Vucudun bebeği virüs gibi görmesi !

Benim doktorum prof.perinatalogdu ben hep özel laboratuvarda yaptırdım devlette yaptırılır mı bilmiyorum.zaten belli bir saate göre yapılıyor.Örneğin 12 de vurdunuz iğneyi bi 12 saat sonra yapılması gerekiyor.bunu zaten doktorunuz ayarlar.bunlar biraz uzmanlık gerektiriyor.beni hiç sorma ben çok uzun yollar katettim 5 kaybım var.sonuncuyu 5 aylıkken kaybettim ama pıhtılaşmadan dolayı değil.engel durumu vardı.o bebeğimi günde iki kere iğne ve coraspin kortizonla o kadar uzun yaşatabildik.yani bana 0.4 yeterli gelmiyor günlük 0.8 oluyordum.siz daha genetik test yaptırmamışsınız o yüzden 0.4 vererek önlem almak istemiş doktor.inşallah bu kez güzel gider.pıhtılaşmayla ilgili her doktor başka bir tedavi uyguluyor yani bi kesinlik yok.o yüzden en güvendiğin doktora gidip kendini teslim edeceksin.Rabbime emanet deyip yaşayıp göreceksin canım.

Ya ne kadar çok aynı konuya denk geliyorum bu ara.. Canım dündü sanırım yine bir arkadaşa yazdım burada o da peş peşe düşük yaşamış fakat senin gibi şanslı değil maalesef sebebini bir türlü bulamamışlar birsürü test yaptığını söylemişti sorun yokmuş.. Bende ona başka bir forum sitesinde konuştuğum bir arkadaşımdan bahsettim.. Aslında bu bir gebelik takibi programı orada anneler birbirlerine soru falan soruyor bu şekilde yani neyse..oradaki arkadaşta senin gibi peşpeşe hatta senden daha çok düşük yaşamış ve sonunda sorunun bağışıklık sistemi ile alakalı olduğunu bulmuşlar ve şuan hamile sağlıklı ilerliyor demişti.. Nasıl çözüm bulundu diye sorduğumda organ yetmezliği ilacı kullandığını söylemişti.. Dün sebebini bilmeyen arkadaşın açtığı konu başlığına da yazmıştım bunu.. Belki seninde bağışıklık sisteminde problem vardır doktorunla konuşabilirsin demiştim.. Çaresi varmış yani enteresan gelmişti bana ama organ yetmezliği ilacı bebeği tutmayı başarmış : ) en kısa zamanda sağlıklı bir evladın olur inşallah..

Oy cnm rabbim sağlıklı en kısa zamanda nasip etsin inşallah benim perinatolog hiçbirine gerek yok deyip 3 ten sonra genetik yds hsg önerrm deyince çok kötü oldum. O yüzden dr değştrdm ki bulunduğum yerde ösel bile yok giderim yoksa. Bu yeterllk durumunu konuşayım salı günü ben. Kaç günde çıktı sonucunz peki hani dozun yeterli olup olmadığını

1 günde çıkıyor hatta belki daha az da sürebilir yaptırdığın yere de bağlı.normal bi kan testi veriyorsun.pıhtılaşma oranına bakılıyor.sen nerede yaşıyorsun

1 günde çıkıyor hatta belki daha az da sürebilir yaptırdığın yere de bağlı.normal bi kan testi veriyorsun.pıhtılaşma oranına bakılıyor.sen nerede yaşıyorsun
Düzce de yaşıyorum ünv hastanesi yapıyordur umarım. Ptr ınr den bahsetmiyorsunuz demi

Lupus antikoagulan tarama bskılmıştı kürtajdan sonra, gliproteinlere bskılmıştı birde.

Yok canım testin adı antifaktör testi.
Salı yda çarşamba gidince sorcm mutlaka inş yapabilirim ünv hastanesinde ki yapılması gerekiyor bnce sonuçta ilaç dozu yeterli mi deilmi nasl bakılacak. Birde kürtaj yapan dr 0,6 diyince 0,4 kullanmak nr bileyim. Çok teşekkür ederim herşey gönlünüze göre olsun

Ilk defa duydum bunu ,araştırayım .Benim büyün testlerım de bir sorun cıkmadı cok sukur. dr rahim filmi cektı sımdi onun sonucunu beklıyoruz.Bir suru ilacla yan etkılerıyle boguscağız.Rabbim sağlıklı evlatlar versın inşallah cumlemıze.Bir de ben ıkı hamılelıgımde de hıc bulantı yasamadım bu da normal gibi gelmiyor bana ,Bir sey ters gıdıyor ki bulanmıyor dıyorum.Kafam ıyıce allak bullak

Yok canım testin adı antifaktör testi.
Bunu bana yaptılar hatırladım ,ama ıgne vurulmadan önce .Bır de ıgneden sonra yaptıracagım gerekırse kendım ısterım ,bir de şey soracaktım sıze ilacın yan etkısı varmı sız de nelere sebep oldu.Sonuçta bağışıklıgımızı bozuyor hele şu korona günlerinde ,büyük risk gbi

Kalp atımı vardı yani. Şuan 2 katınımı vuruyosunuz ynai. Sağlıkla inşllh alırsınız bebeğinizi kucağınıza.
Kalp atımını duyduktan sonra vermişti,cunku dış gebelıkmı mol gebelıkmı buna bakmamız lazım demıstı.Duyunca verdi ...Şu an hamile değilim inşallah olur,siz de ben ce hiç tereddüt etmeden bugun ki iğnenizden sonra gidin yaptırın,ama gönlünüzü de ferah tutun Allah onu size nasip etmişse ger kalan teferruat oluyor.

Yok hiç bir sıkıntı olmadı iğneler.ben sezaryen sonrası çok saç kaybettim yani yarıyarıya azaldı ama doğum sonrası oluyor diyorlar.onun dışında çok şükür hiç yan etki yaşamadım.folbiol benexol progestan deltacortril oksapar coraspin demir d vit bir sürü ilaç kullandım.

Ben 6 gün kala bata öğrendim ve hemen gittim dr başladı iğne +coraspin. Nerde yapcm dr bana salı grl demişti yarın yani bende çarşamba gideyim kese yide görürüz die düşündüm. Acaba yarın mı gitsem dr istesin kan verip beklerim kaç saatte çıkıyor sonuç peki

İnşallah bakalım sımdı hsg sonucunu bekliyorum,mecburen katlanıcaz hepsıne.Sadece meraktan sordum biraz da evhamlı bir yapım var...Sizin bebeğiniz oldumu ,5 aylık kaybınızdan sonra ,başınız sağolsun bu arada.Allah hepimizin yardımcısı olsun

Yok o zaten sezaryen olduğu için 6 ay bekleme süresi koymuştu doktor.bu ay tekrar başlayacağım.deneyerek sağlıklısını bulacaksın dedi doktorum.İnşallah bir gün biz de anne oluruz

Yok o zaten sezaryen olduğu için 6 ay bekleme süresi koymuştu doktor.bu ay tekrar başlayacağım.deneyerek sağlıklısını bulacaksın dedi doktorum.İnşallah bir gün biz de anne oluruz
Amin canım inşallah aynı tedavi devam eder senin de sanırım değil mi ,haberleşelim yavrumuzu kucağımıza alalım inşallah sağlığıyla...

Amin canım inşallah aynı tedavi devam eder senin de sanırım değil mi ,haberleşelim yavrumuzu kucağımıza alalım inşallah sağlığıyla...
Evet aynı şekilde devam edecek konuşmuştuk.kese görününce doz testi yapılacak.Ama ben şu an yurtdışındayım 2 yıl burda kalacağım korona dolayısıyla da gidip yaptıramam testi.buradakilerde bilmiyor çok sallamıyorlar bakalım telden doktorumla görüşmelere devam edeceğim.doz testini belki yaptıramam ama iki üç aya mutlaka giderim ona

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…