- 21 Nisan 2022
- 57
- -10
- 1
- Konu Sahibi hurremqueen
-
Mermer bir Yunan heykeliyle evlenmeyeceğinize göre onun da mutlaka vücudunda çatlak, leke, yara izi, sivilce vs bir şeyler olacaktır.Merhaba öncelikle yaşım 21.
Bir dönem antidepresan kullanmak durumunda kaldım ve iştahım aşırı açıldığı için 10-15 kg aldım ve vücudum inanılmaz derecede değişti.Kırmızı kırmızı çatlaklarım oluştu sonradan beyazlaştı ama hiç hoşuma gitmiyor.Hâlâ kırmızı çatlaklarım var.Basenlerimde,kalçalarımda ve simitlerimde inanılmaz derecede çatlaklar mevcut.Bu hafta tatile gelmiştim ve vücudu çok güzel kadınlar gördüm biraz imrendim açıkçası… Daha 21 yaşındayım ama vücudum çok kötü
Aslında kendimi çok seviyorum değer veriyorum kendimi bu şekilde de seviyorum ama ileride evleneceğim vakit eşim ya sorun ederse diye düşüyorum aslında evlilik meraklısı değilim ama insan düşüyor evleneceğim zaman napacağım diye .Eşleriniz çatlağınız varsa sorun ediyor mu bilmiyorum ama benim hiç hoşuma gitmiyor görüntü daha çok erken yaşta olması da can sıkıcı.Çatlaklardan kurtulmanın yollarını bilen var mı
En azından aktif değilken buruşuk lastik kıvamında birşeyimiz yokMermer bir Yunan heykeliyle evlenmeyeceğinize göre onun da mutlaka vücudunda çatlak, leke, yara izi, sivilce vs bir şeyler olacaktır.
Kimse kimseden çatlağı var diye soğumuyor merak etmeyin böyle ufak şeyleri dert eden varsa da zaten hayatına şişme bebekle devam eder
Sizin hangi bölgelerde çoktuÇatlağım çok nasıl evlenicem diyordum aylarca dert ettim
Sonuç; evlendim
Erkekler onu dert etmiyor merak etme
Uf çatlağım var of çok kötü başkalarında yok bende var şuna bak vs tarzında davranırsan görmeyeni gördürürsün kendinle barışık olmayı se.
Kalça iç bacak vsSizin hangi bölgelerde çoktu
Benim dizimin arkalarında bile çatlaklar var feci yani biraz canım sıkıldıKalça iç bacak vs
Bende de vardır hiç dönüp bakmadımBenim dizimin arkalarında bile çatlaklar var feci yani biraz canım sıkıldı
O haliyle bile aşk yasiyor onlar canım organım diye hahahEn azından aktif değilken buruşuk lastik kıvamında birşeyimiz yok
kırmızı olduğu için dikkatimi çekiyor vallaBende de vardır hiç dönüp bakmadımo kadar incelersek hasta oluruz
Zamanla beyazlayacak beklekırmızı olduğu için dikkatimi çekiyor valla
inşAllah yaaaZamanla beyazlayacak bekle
Ama kırmızıyken kurtulma şansınız var diye biliyorum. Beyazlayınca geçme ihtimali yok çünkü.inşAllah yaaa
nasıl kurtulacağım acabaAma kırmızıyken kurtulma şansınız var diye biliyorum. Beyazlayınca geçme ihtimali yok çünkü.
Valla kremi var, yağı var. Araştırın derim.nasıl kurtulacağım acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?