- 23 Temmuz 2014
- 3.837
- 16.913
- 408
- 32
- Konu Sahibi hurremqueen
Beyaz olanlara artık yapacak bir şey yok. Mor-kırmızı olanları da azaltmak istiyorsan surekli nemlendir, bio-oil vs ile. Ama asla yok edemezsin tamamen.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Seven dert etmez takilmaMerhaba öncelikle yaşım 21.
Bir dönem antidepresan kullanmak durumunda kaldım ve iştahım aşırı açıldığı için 10-15 kg aldım ve vücudum inanılmaz derecede değişti.Kırmızı kırmızı çatlaklarım oluştu sonradan beyazlaştı ama hiç hoşuma gitmiyor.Hâlâ kırmızı çatlaklarım var.Basenlerimde,kalçalarımda ve simitlerimde inanılmaz derecede çatlaklar mevcut.Bu hafta tatile gelmiştim ve vücudu çok güzel kadınlar gördüm biraz imrendim açıkçası… Daha 21 yaşındayım ama vücudum çok kötü
Aslında kendimi çok seviyorum değer veriyorum kendimi bu şekilde de seviyorum ama ileride evleneceğim vakit eşim ya sorun ederse diye düşüyorum aslında evlilik meraklısı değilim ama insan düşüyor evleneceğim zaman napacağım diye .Eşleriniz çatlağınız varsa sorun ediyor mu bilmiyorum ama benim hiç hoşuma gitmiyor görüntü daha çok erken yaşta olması da can sıkıcı.Çatlaklardan kurtulmanın yollarını bilen var mı
Benim memelerimde bile çatlak var 12 yaşından beri çünkü bir anda büyümüşlerdi. Şu ana kadar birlikte olduğum kimsenin fark ettiğini sanmıyorum. İç bacak kısmımda da var, onu da kimse fark etmedi, fark ettilerse bile bu onlar için bir şey ifade etmedi. Bir tek siz görüyorsunuz onları.Merhaba öncelikle yaşım 21.
Bir dönem antidepresan kullanmak durumunda kaldım ve iştahım aşırı açıldığı için 10-15 kg aldım ve vücudum inanılmaz derecede değişti.Kırmızı kırmızı çatlaklarım oluştu sonradan beyazlaştı ama hiç hoşuma gitmiyor.Hâlâ kırmızı çatlaklarım var.Basenlerimde,kalçalarımda ve simitlerimde inanılmaz derecede çatlaklar mevcut.Bu hafta tatile gelmiştim ve vücudu çok güzel kadınlar gördüm biraz imrendim açıkçası… Daha 21 yaşındayım ama vücudum çok kötü
Aslında kendimi çok seviyorum değer veriyorum kendimi bu şekilde de seviyorum ama ileride evleneceğim vakit eşim ya sorun ederse diye düşüyorum aslında evlilik meraklısı değilim ama insan düşüyor evleneceğim zaman napacağım diye .Eşleriniz çatlağınız varsa sorun ediyor mu bilmiyorum ama benim hiç hoşuma gitmiyor görüntü daha çok erken yaşta olması da can sıkıcı.Çatlaklardan kurtulmanın yollarını bilen var mı
içim biraz daha rahatladı :)Bende çok takardım hep kilolu oldum hala kiloluyum. Eşimse gayet fit birisi. Evlenince bir baktım poposunda bacaklarında inanılmaz çatlak var onunda hiç kilolu biri olmamasına rağmen büyüme evresinde olmuş. Yani boşuna taktım. Boşuna takıyorsun.
Bacak ve kalcamda bir sueu çatlağım var. Senin yaşlarındayken bende takardim kafaya. Eşim bir gün olsun yorum yapmadı bu konuda. Sizi seven insan görmez onları merak etmeyinMerhaba öncelikle yaşım 21.
Merhaba öncelikle yaşım 21.
Ay çok iyi geldi yazılanlar teşekkür ediyorumİlk olarak çatlaklardan kremle ıvırla zıvırla kurtulamazsınız güzellik salonlarındaki lazerli seanslar azaltıyor ama tamamen geçmesi çok zor.
Çok ciddi çatlaklarım var hatta fazla kilom ve göbeğim de var ama eşimin dikkatini bile çekmez. Evet dış görünüş önemli de çatlağa gelene kadar ohooo.. Sevince insanın gözü çatlak falan görmez
Ayrıca şimdi olmasa sonra olmayacağının ne garantisi var? Hamilelik vs birçok kadının çatlağı var yani kimse gerçekten manken gibi değil ki
Aynen öyle. Hiç sorup dikkat çekme. Onların kıllarinin altında da çatlak dolu. Nemlendir devam.Bence erkeklerim %90’ı o çatlakları görse bile ne olduğunu anlamaz. Dert edecek konu değil.
şu zor zamanda bana iyi kahkaha attrdınız ya Allah da sizi güldrsünEvlenince vücudundaki çatlaklardan çok çevredeki çatlaklar ile uğraşıyorsun
Ne derdiniz varsa Rabbim dermanınızı versin inşAllahşu zor zamanda bana iyi kahkaha attrdınız ya Allah da sizi güldrsün
amiin canım :)Ne derdiniz varsa Rabbim dermanınızı versin inşAllah