VOB oynayanlar buraya !

Sorma bende bu ara taktım VOB' a ama ne yazık ki kafa basmadı
Yarışmada 1 ayda bire sekiz kazanılınca şok oldum:bbo:
Tam işi çözmeden girmek istemiyorum

hangi yarışma, nerde, link verir misin, halen devam ediyo mu, büyük ödül ne, vs... sorular??kaydirigubbakcemile3

Canavar kafa,hisselerden umudunu yitirince Vob'a mı daldın,annem o kazananlar belli bir sistem tutturup ona göre işlem yapıyorlar,sen sakın hemen balıklama dalma,Vob hisse gibi değil,hissede 1 ayda kaybedeceğin parayı Vob'ta 1 saatte kaybedersin,sen işi iyice çözmeden evvel ekran başına geç,düşeceğine mi inanıyorsun,1 kontrat xxxx seviyesinden satış de sanal tabii,sonra bak ön gördüğün gibi aşağı mı gdiyor yoksa senin satış dediğin piyasa yukarı dönüp sana stop mu yptırmaya niyetleniyor,Akbank'ın yarışmasına mı girdin

Birde hisselerden de vazgeçme,hisselerin kazandırma mevsimi geliyor,şöyle sağlam,adam gibi bir hisse bulunca sermayenin bir kısmını hisseye yükle,diğer kısmını da bölersin veya Vob yaparsın

he tamam apla :kedi:
ay arkadaşlar şaka yapmıyorum bu tip yarışmaları paylaşalım burdaa.s
akbank' ın vardı bitti:1rolleyes:

arkadaşlar, adın neydi telefonun neydi, diye sorulmadan, benle iletişim kurulmadan direkt gidip demo oynayacağım bi link istiyorum VOB için, tabii varsa böyle bişeya.s.

arkadaşlar, adın neydi telefonun neydi, diye sorulmadan, benle iletişim kurulmadan direkt gidip demo oynayacağım bi link istiyorum VOB için, tabii varsa böyle bişeya.s.
buradan link veremiyorum ama özel mesajını açarsan gönderebilirimsengözlerimebaksanab

ben ataonline aracı kurumun baslattıgı vob yarısması vardı hazıran ayındaydı sanırım 5 haftalık bır yarısmaydı odulde nokia e75 telefondu 3 hafta bırıncı oldum telefon kazandım ve odulumu gıdıp teslım aldım, 3 hafta içinde 2 gunun birincisi ve 2 defada ıkıncısı oldum

arkadasın dedıgı sanal yarısma gercekte tabıkı cok dıkkatlı olunması lazım

bEnce de süper olur, ben daha yeni yeni giriyorum, şu an malesef paylaşacak bi bilgim/ yarışma haberdarlığım yok ama biraz konuya girince hemmen paylaşıma başlarım :)

bEnce de süper olur, ben daha yeni yeni giriyorum, şu an malesef paylaşacak bi bilgim/ yarışma haberdarlığım yok ama biraz konuya girince hemmen paylaşıma başlarım :)

şuan piyasa kararsız ve şişmiş durumda bence şu aralar vob olarak yeni yıla kadar temkinli olmak lazım yani yüklü değilde 1 lot olarak girmek lazım diye düşünüyorum,

Vob'ta Borsa'da bu aralar yönünü bulmuş değil bence,bir aşağı bir yukarı,al zarar sat zarar,birde hafta sonu gelecek olan haberlere endekslenip P.tesiden itibaren yatırımcıların elini kolunu bağlar bir hale getiriyorlar,bana göre bu aralar piyasayı izlemek,içinde olup zarar etmekten iyidir

bu konuda bende farklı bir yorum getiricem, benimde izlediğim bir band yakalamış durumda şuan vob ve o band aralığında gidip gelmekte

merhaba arkadaslar forumda bu bolumu gorunce inanın cok cok sasırdım 3 yıl boyunca pıyasada calıstım hisse degil sadece vob uzerine hala vob da alım-satım yapıyorum ama bireysel olarak edindigim bilgileri paylasmak isterim

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…