Arkadasim,normalde Vizeyi eve yolluyorlar..yani bu durumda esine vizeyi eline vereceklerini sanmiyorum. Özel randevu verdiler ise evliligi hakkinda sorular sorabilirler,belkide vizeyi vermicekler (Allah korusun) ve bunun aciklamasini yapicaklar..Hersey olabilir. Rahat ol,bende bu isin icindeyim,esim gelicek allahin izniyle.ve ben Kanunlarlada ugrasiyorum..
Umarim tez zamanda kavusuruz hepimiz eslerimize..
Saygilar
alman konsoloslugunda vizenin eve gönderildigi konsunda emin misiniz? iki kez oturma izni aldim ve hep konsolosluga gidip aldim... aksi icin ilk gidiste pasaportu orada birakmak gerek ama böyle bir uygulama oldugunu duymadim... yani en azindan izmir konsoloslugunda diyim :))
bu arada daha önce birsey yazmayi unutmusum... gecen yil en son aldigim zaman , ilk basvuruya gidip evraklarimi götürdügümde bir barkod verdiler ve bu numarayi internet sitemizden takip edin, orada vizenizi alabileceginizi gördügünüzde randevuya gerek yok hemen gelin, bosuna vizem geldi mi diye aramayin cevap vermiyoruz dediler ve öyle de oldu.... yaklasik 2 ay kadar sonra numaram aciklandi ve randevusuz gittim .... acaba esinize numara verilmis mi? randevu icin onlar mi aradilar ?
acaba farkli konsolosluklarda farkli uygulamalar olabilir mi :uhm:
cok üzüntülüyüm
esime vize vermediler, randevuya davet ettiler ve parmak izi aldilar, bir form doldurdular bir de polis parmak izini alirken esime dediki,, bu korkulacak bir sey degil almanyada senin soyaddan cok oldugu icin bu önlem aliniyor demis,,
bayan da esime sonra dedi ki ,,simdi gidebilirsin biz sana haber verecegiz,,
uff niye bu kadar uzun sürüyor ki anlamiyorum, ayrilik cok zor ben bu kadar zor olacagini tahmin etmemisdim arkadaslar
acaba bizim ki de 6 -12 ay sürermi????
düsündükce gözyaslarima hakim olamiyorum
cok üzüntülüyüm
esime vize vermediler, randevuya davet ettiler ve parmak izi aldilar, bir form doldurdular bir de polis parmak izini alirken esime dediki,, bu korkulacak bir sey degil almanyada senin soyaddan cok oldugu icin bu önlem aliniyor demis,,
bayan da esime sonra dedi ki ,,simdi gidebilirsin biz sana haber verecegiz,,
uff niye bu kadar uzun sürüyor ki anlamiyorum, ayrilik cok zor ben bu kadar zor olacagini tahmin etmemisdim arkadaslar
acaba bizim ki de 6 -12 ay sürermi????
düsündükce gözyaslarima hakim olamiyorum
Üzülme canim:teselli:
Iyi düsün , iyi olsun : Öyle 6 - 12 Ay sürecegini sanmiyorum.
Bol Bol msn de konusun görüsün canimkaydirigubbakcemile5
Yipratma kendini, sonucta üzülsende üzülmesende nasip nezamanasa ozaman gelecek bol bol dua et.
birde böyle beklemek heycani artiriyor.arkadaslarinla takil bol bol, hem sürekli düsünmessin hemde esin gelince zaten onlara vaktin olmicakgamyoncuiremsu
sonucta ömür boyu berabersiniz, eninde sonunda gelecek demi!hihoyyyt
6 ay bile sürecegini sanmiyorum arkadasim...
Bende esimi Türkiyeden getirdim...
ama bizimkisi bayagi oluyor 3 sene oldu...
Esimide o zamanlar görüsmeye felan cagirmislardi...Passaportunu almislar...Sonra tmm sen git bizden haber bekle demislerdi...
Sonra bende burdan bütün kagit islerini halletikden sonra
aradan 1bucuk 2 hafta gecti esimin vizesi gelmis....
Sinavi felan gectiyse esin ve bütün kagit isleri bittiyse merak
etme fazla sürmez....:1hug:
Alman Konsoloslugu Passaport ile birlikde kargoyla gönderiyor
Vizeyi....Esim Ankara Alman Konsoloslugunda yaptirdi herseyi...
Cevremizde duyduklarimiza göre esine verirler vizesini hadi gözün aydin olsun,mübarek ramazan ayinda insallah yüzün güler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?