Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ama şöyle arkadaşlar yandı vize falan diyorlar ama işte teknik nasıl bilmiyorumAlır neden alamasın? Şartları değişmediyse, yarın sabah da o ülkeyle kriz çıkmazsa %99 alır.
Süre geçtiDavetiye enişte üstüne mi ? Eğer süre geçmediyse gidebilir.
Yani süresi geçtiyse tabiki yandı. Yenisi için başvurması gerek. Davetiyeyle alınmış ama yorumlardan sonra anladım başta belirtmemişsiniz. Yeni bir davetiye lazım o zaman ona veya tamamen bireysel başvuracak.Ama şöyle arkadaşlar yandı vize falan diyorlar ama işte teknik nasıl bilmiyorum
Benim bildiğim giriş çıkış yapılmadığı icin sorun oluyorVize nasil yanar ki?
En kotusi gittigin ulkede bir olay yasarsin pasaportuna cizik atar birsey yazarlar. Daha ömür billah sikinti yasarsin :)
Zamanında almis vizesini. Ister gideeeer ister gitmez. Kime ne ki?
Evet yeniden başvuracak ama tabi tekrar vize almayabiliyor muş o sorun işteYani süresi geçtiyse tabiki yandı. Yenisi için başvurması gerek. Davetiyeyle alınmış ama yorumlardan sonra anladım başta belirtmemişsiniz. Yeni bir davetiye lazım o zaman ona veya tamamen bireysel başvuracak.
Sizin hangi ülkeydi, kardeşim almanyaya başvurdu bide yandı mi sizin deVize alabilir şartları yerine getirmişse ama vize alıp gitmediği için ya süre az veriyorlar ya da reddedebiliyor bazı ülkeler. Yine de denesin ben almıştım problem olmadı.
Hayır burda vefat etti o sebeple yandı vizeEniste yurtdisinda ve davet eden o mu olarak gorunuyordu?
Benim Fransa vizesiydi süresi geçtiği için gidememiştim.Sizin hangi ülkeydi, kardeşim almanyaya başvurdu bide yandı mi sizin de
Vize nasil yanar ki?
En kotusi gittigin ulkede bir olay yasarsin pasaportuna cizik atar birsey yazarlar. Daha ömür billah sikinti yasarsin :)
Zamanında almis vizesini. Ister gideeeer ister gitmez. Kime ne ki?
Evet ama konu sahibesi demis ki;Vize ömürlük olmuyor ki, türüne göre değişiyor. Genelde alınan bir turistik vizenin süresi maksimum 3 aydır. Bu süre içinde gidilmezse vize yanar.
Yani elbette vizesinin suresi dolmus ama bri sonraki sefer yeniden basvuru yapabilir elbette.gidemedi , tekrar başvursa alır mi