• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Merkezleri VİTALE HASTANESİ ALİ FUAT ŞENGÖR HASTALARI GÜNCEL!!!

kızlar durumlar nasıl ben beklbeklemedetim hakkımızda hayırlısıs olsun A alacasu07 cnm üzülme kendini bidaha ki aya motive et inş histeroskopi den sonra şans %100 artıyor cnm bnde olmustum iki ay önce... bende progestan kullanıyorm kızlar kasıkta agrı batmalar var acaba bu ilacın böyle bir yan etkisi varmıdır bilen var mı

Selam hanımlar ben de ali Fuat beyin hastasıyım.geçen sene bu zamanlar tedaviye başlamıştım. 3 yıllık evliyim PCO luyum adet düzensizliği başrollerdeydi ozamanlar :( klomen çatlama iğnesi falan filan 3 ay üstüste tedaviye başladık daha sonra hsg filmine göre konuşmam lazım dedi eyvallah dedik. Tabi ben rahat dururmuyum (eşim araştırmacı gazeteci koydu adımı) ağrı olurmu kanama olurmu korkağın tekiyim çünkü neyse gün geldi çattı benim için tam bir kabustu acılar içinde kıvrandım ve sonuç olarak bayıldım. Hastaneden soğudum. Çocuk falan istemiyoruma döndü iş, ama tam aksine hasretiyle yanıp tutuşuyorum :( çevremdeki herkes oluruna bırak rahatla biraz gibi telkinlerde bulundu. Öyle yapmaya çalıştım ama yine bebeğime kavuşamadım.sonuç olarak geçen ay karar verdik aşılamaya yine vitale yine ali Fuat bey çünkü başarılı çünkü ilgili halden anlıyor. Başladık iğnelere 6 tane vurulduktan sonra kontrole çağırdı 7 tane yumurtan var ama 3 iğnelik işi kalmış dedi. Toplamda 9 iğne olduktan sonra 2 kez çatlama iğnesi ve dün aşılama... Umutluyum her zaman umutluydum. Bu kez olsa. Olur mu ki?

Selam arkadaşlar ben ali fuat beye 4 yıl önce gitmeye başladım 1 buçuk yıllık tedaviden sonra ara verdiğim anda hamile kaldım o ay hamile kalmasaydım tüp bebeğe geçicektik şuan 1 yaşında oğlum var. Hamilelik takibim için de ali fuat beye gittim doğumdada. Çok memnunum Allah izin verirse ikinciyede ona gidicem

kızlar durumlar nasıl ben beklbeklemedetim hakkımızda hayırlısıs olsun A alacasu07 cnm üzülme kendini bidaha ki aya motive et inş histeroskopi den sonra şans %100 artıyor cnm bnde olmustum iki ay önce... bende progestan kullanıyorm kızlar kasıkta agrı batmalar var acaba bu ilacın böyle bir yan etkisi varmıdır bilen var mı

Pu
anladım cnm banada rahim filminde yapışıklık çıktı onu düzeltelim histeroskopi ile dedi geçen ay oldum bende işte o işlemnden sonra gittiğimde beklemeyelim hızlandıralım dedi aşılama yapalım dedi, ama histe. yaptırabilirsin bence ali bey o konuda gerçekten uzman ve rahime çizik attıkları için rahim kendini yeniliyor yeni hücrelere de bebiş daha rahat tutunabiliryor yani faydalı bir işlem şekil bozukluğunu tam bilmiyorum ama çok fazlaysa zaten yaptırmanda daha da fayda var cnm, ben aşılamanın 5 güünündeyim senen yumurtalama günün ne zamandı ne gündü yani sanırım pazartesii olmalı eğer ki 16 kasım adet gününse diye düşünüyorum başka herhangi bir ilaç verdimi doktor

Canım histeroskopi sonrası nasıl bir süreçten geçip tedaviye ne zaman başlamıştın

cnm histeroskopi sonrası d.kont hapı verdi bi ay onu kullandm rahim için dedi. bi ay zaten lekelenmeler oldu ilişki bi süre olmadı. yani histeroskopi den 1 ay sonra tedaviye basladm cnm onuda aşılama yaplm dedi dr sen neden histeroskopi olacaksın cnm

cnm histeroskopi sonrası d.kont hapı verdi bi ay onu kullandm rahim için dedi. bi ay zaten lekelenmeler oldu ilişki bi süre olmadı. yani histeroskopi den 1 ay sonra tedaviye basladm cnm onuda aşılama yaplm dedi dr sen neden histeroskopi olacaksın cnm

Histeroskopi ve laparoskopi aynı anda cumartesi günü olucam rahimde perde var bir de kalp şeklinde rahim bozukluğu varmış o düzeltilecek

Doğum kontrol hapı olarak hangi ilacı verdi sana

Bılıyorum canım ali bey riskli gebelik tedavili gebelik histeroskopi gibi konularda oldukça başarılı bir doktor bizzat böyle sohbetlerde duyuyoruz
evet riskli durumlarda iyi bir doktor ama ben bu ay değiştirmeyi düşünüyorum doktorumu yani çok kalabalık olduğu için yoksa ali beyden memnunum ama yeterli vakti ayıramıyor zaman sıkıntı değil beklemek de dğil ama dediğim gibi tedavi başlıyor ve bitiyor anlamıyorsun bile

evet riskli durumlarda iyi bir doktor ama ben bu ay değiştirmeyi düşünüyorum doktorumu yani çok kalabalık olduğu için yoksa ali beyden memnunum ama yeterli vakti ayıramıyor zaman sıkıntı değil beklemek de dğil ama dediğim gibi tedavi başlıyor ve bitiyor anlamıyorsun bile

Karar ve tercih senin canım ben yoğun olduğunu bilerek geçen ay başladım hakkımızda hayırlısı olsun şimdi hangi doktoru düşünüyorsun araştırdın mi hiç inşallah Bu ay güzel sonuç alırsınız da gerek kalmaz

Selam hanımlar ben de ali Fuat beyin hastasıyım.geçen sene bu zamanlar tedaviye başlamıştım. 3 yıllık evliyim PCO luyum adet düzensizliği başrollerdeydi ozamanlar :KK43: klomen çatlama iğnesi falan filan 3 ay üstüste tedaviye başladık daha sonra hsg filmine göre konuşmam lazım dedi eyvallah dedik. Tabi ben rahat dururmuyum (eşim araştırmacı gazeteci koydu adımı) ağrı olurmu kanama olurmu korkağın tekiyim çünkü neyse gün geldi çattı benim için tam bir kabustu acılar içinde kıvrandım ve sonuç olarak bayıldım. Hastaneden soğudum. Çocuk falan istemiyoruma döndü iş, ama tam aksine hasretiyle yanıp tutuşuyorum :KK43: çevremdeki herkes oluruna bırak rahatla biraz gibi telkinlerde bulundu. Öyle yapmaya çalıştım ama yine bebeğime kavuşamadım.sonuç olarak geçen ay karar verdik aşılamaya yine vitale yine ali Fuat bey çünkü başarılı çünkü ilgili halden anlıyor. Başladık iğnelere 6 tane vurulduktan sonra kontrole çağırdı 7 tane yumurtan var ama 3 iğnelik işi kalmış dedi. Toplamda 9 iğne olduktan sonra 2 kez çatlama iğnesi ve dün aşılama... Umutluyum her zaman umutluydum. Bu kez olsa. Olur mu ki?
İnşallah olur hepimiz biliyoruz bir umut

Sebepsiz deniyor ama rahimde üstden basıklık var engel değil desede doktor 1.5 yıldır hamile kalamadım bi türlü. histeroskopi olcam yada direk aşı gelcek hafta gidicem karar vericez artık

Benimde aynı şekilde gayet güzel yumurtalık gelişiyor ama sonuç alamıyoruz geçen sene bugün hamile olduğumu öğrenmiştim çok güzel bir duyguydu kalbi durdu iki ay sonra hiç bi sorun yok ama rahim filminde yukarıda biraz eğrilik ve perde varmış cumartesi günü histeroskopi ve laparoskopi olucam

Benimde aynı şekilde gayet güzel yumurtalık gelişiyor ama sonuç alamıyoruz geçen sene bugün hamile olduğumu öğrenmiştim çok güzel bir duyguydu kalbi durdu iki ay sonra hiç bi sorun yok ama rahim filminde yukarıda biraz eğrilik ve perde varmış cumartesi günü histeroskopi ve laparoskopi olucam
Tamam inşallah iyi geçer, nasıl oluyor nasıl geçiyor bilgi verirsin banada o zaman :) bende çekiniyorum bira z

Canım sana bişey sorucam histeroskopi sonrası ne kadar süre ilişki yasaklıyor

Canım sana bişey sorucam histeroskopi sonrası ne kadar süre ilişki yasaklıyor
bir hafta falan yasak dedi zaten bi hfta içinde ara sra akıntı kanama gbi oluyor dolayısıyla ilişki de olmuyor birde ztn dgm kont hapı veriyor yani ilişki sonradan olsa bile hamilelik sansı yok gbi bişi oluyor cnmm

Back