- Konu Sahibi gurbetgurbetgurbet
Aşılama yaptirdim beklemedeyim
Hadi bakalım güzel haberi ilk senden alırız inşallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aşılama yaptirdim beklemedeyim
İnşallah ama zor cnm biz 3. Yaptirdik yaza tup bebek yapicaz Allahım isteyen herkese versinHadi bakalım güzel haberi ilk senden alırız inşallah
İnşallah ama zor cnm biz 3. Yaptirdik yaza tup bebek yapicaz Allahım isteyen herkese versin
İnşallah ama zor cnm biz 3. Yaptirdik yaza tup bebek yapicaz Allahım isteyen herkese versin
Hiç gebelik yazamadım sprem sayisi ve kalitemizde sıkıntı var herseyin hayırlısı olsunAllahtan umut kesilmez canım sen kalbini Ferah tut
İnşallah hepimizin gönlüne göre versin.histeroskopi oldum 15 gün oldu.bebeğin yerini hazırladık dedi .herşeyin hayırlısı.kısmetimizde varsa artık anne oluruz.
Selam hanımlar doktor ali fuat beydd igne tedavisi yaptiran var mi
tedavin ne aşamada canm aşılama mı yaptırıcaksın yada yaptırdınŞuan ali beyle ilk iğne tedavime başladım dediği herşeye uyduk bugünden itibaren bekleme sürecine girdik inşallah güzel sonuçlarla tekrar yazarım allahım hepimize nasip etsin o duyguyu
tedavin ne aşamada canm aşılama mı yaptırıcaksın yada yaptırdın
bende aynı ilaçlarla aşılama oldum cnm cumartesi günü oldum bende 16 sını bekliyorum inş adet olmam beklediğim tarihte de aşılamam tutmuştur, kaç yumurta oldu sende ilaçlar snrasıAşılama değil canım puregon 300 ve ovitrella şimdilik beklemedeyim ayın 16 sini bekliyorum senin ne durumda
bende aynı ilaçlarla aşılama oldum cnm cumartesi günü oldum bende 16 sını bekliyorum inş adet olmam beklediğim tarihte de aşılamam tutmuştur, kaç yumurta oldu sende ilaçlar snrası
Yüce Rabbim hepimizin gönül miradinı versinGünde 100 ünite 7 gün iğne yaptım ertesi gün catlatma iğnesi oldum 8 tane yumurta oluşmuştu günlerimize de uyduk bakalım şimdi beklemedeyiz Rabbim hepimizin yardımcısı olsun ay
ilk tedavin mi canm bu ? bende günde 75 ünite yaptım son 2 gün 100 e çıkardı 3 olgun yumurta oluştu bakalım ama bana aşılama yapalım dedi bende tamm dedim ilişki günleri nası verdi size yada sizin nasıl oldu ilişki düzenininzGünde 100 ünite 7 gün iğne yaptım ertesi gün catlatma iğnesi oldum 8 tane yumurta oluşmuştu günlerimize de uyduk bakalım şimdi beklemedeyiz Rabbim hepimizin yardımcısı olsun ay
ilk tedavin mi canm bu ? bende günde 75 ünite yaptım son 2 gün 100 e çıkardı 3 olgun yumurta oluştu bakalım ama bana aşılama yapalım dedi bende tamm dedim ilişki günleri nası verdi size yada sizin nasıl oldu ilişki düzenininz
bende aynı ilaçlarla aşılama oldum cnm cumartesi günü oldum bende 16 sını bekliyorum inş adet olmam beklediğim tarihte de aşılamam tutmuştur, kaç yumurta oldu sende ilaçlar snrası
aynı ilişki düzenini vermiş bize de gün aşırı dedi, aşılamadan sonra tabiki, bende puregon kullandım gaz yok ama şişlik yptı evet resmen göbeğim kocaman oldu, ama hiç ağrım olmadı yani yumurtlamadan öncede sonrada bi ağrı yaşamadım ilişki esnasında bunu sordun mu neden ağrı olabileceğini, yumurtlar çatladığında daha önceki aylarda ağrı yaşıyorsan çatlatma iğnesi bu ağrıları arttırıyor diye biliyorum bide sende baya yumurta oluşmuş onların çatlaması falan ağrı ondan dır bende yumurtlama zamanların da akıntı oluyor akıntı cumartesi günü vardı aşılamam söylenen saatten biraz geç oldu alifuat bey baktı yumurtalarım çatlamıştı inş. sorun olmamıştır. yaa önceden çatlaması bende bunu takıyorum cnam evet beklenen adet tarihin 16 sı 14 ünde test yap dedi bana,Canım sen aşılama oldun adet tarihin seninde mi 16 si bu arada iğne sende kasık ağrısı şişkinlik gaz yaptı mı ben ilişki sırasında ağlama derecesinde ağrı yaşıyordum daha yeni yeni geçmeye başladı
aynı ilişki düzenini vermiş bize de gün aşırı dedi, aşılamadan sonra tabiki, bende puregon kullandım gaz yok ama şişlik yptı evet resmen göbeğim kocaman oldu, ama hiç ağrım olmadı yani yumurtlamadan öncede sonrada bi ağrı yaşamadım ilişki esnasında bunu sordun mu neden ağrı olabileceğini, yumurtlar çatladığında daha önceki aylarda ağrı yaşıyorsan çatlatma iğnesi bu ağrıları arttırıyor diye biliyorum bide sende baya yumurta oluşmuş onların çatlaması falan ağrı ondan dır bende yumurtlama zamanların da akıntı oluyor akıntı cumartesi günü vardı aşılamam söylenen saatten biraz geç oldu alifuat bey baktı yumurtalarım çatlamıştı inş. sorun olmamıştır. yaa önceden çatlaması bende bunu takıyorum cnam evet beklenen adet tarihin 16 sı 14 ünde test yap dedi bana,
birde rahimde şekil bozukluğunu rahim filmiyle mi söyledi yoksa normal ultrason muayenesinde mi cnm
aynı ilişki düzenini vermiş bize de gün aşırı dedi, aşılamadan sonra tabiki, bende puregon kullandım gaz yok ama şişlik yptı evet resmen göbeğim kocaman oldu, ama hiç ağrım olmadı yani yumurtlamadan öncede sonrada bi ağrı yaşamadım ilişki esnasında bunu sordun mu neden ağrı olabileceğini, yumurtlar çatladığında daha önceki aylarda ağrı yaşıyorsan çatlatma iğnesi bu ağrıları arttırıyor diye biliyorum bide sende baya yumurta oluşmuş onların çatlaması falan ağrı ondan dır bende yumurtlama zamanların da akıntı oluyor akıntı cumartesi günü vardı aşılamam söylenen saatten biraz geç oldu alifuat bey baktı yumurtalarım çatlamıştı inş. sorun olmamıştır. yaa önceden çatlaması bende bunu takıyorum cnam evet beklenen adet tarihin 16 sı 14 ünde test yap dedi bana,