merhabalar sırf bu doktor için bu siteye üye oldum.biraz uzun olacak ama ben öyle rezil bir hastane daha görmedim. kendimde anestezi teknikeriyim 7 yıllık özel hastanede çalışma geçmişim var. ama bu kadar berbat koşullarda sırf bir umut diye gözümü karartıp 1 yılımı boşa harcadım. Dr ali fuat hakkında yazacağım söyleyeceğim o kadar çok şey varki. bizde bir çok kişi tavsiyesi ile doktora başvurduk . tabiki oraya gitmeden önce başka bir hastanede 3.5 aylık düşük yaptım. her neyse randevu alıp gittik 5 saat bekelem sonucunda odaya alındık . muayenede Önce rahimde sıkıntı var lap.ameliyatı yapalım dedi onayladık gün verdi öğlen 12.30 da alacağım dediği ameliyata 15.00 da aldı ( gece 12 den beri aç aç bekliyorum ) akşam 21.30 da hastaneden taburcu edileceğimi söylediler dediği gibi de oldu çıkmadan önce doktoru görmemiz gerektiğini söylediler ne bir tekerlekli sandalye ne de bir hemşire vardı eşimin koluna girerek ağrı içinde doktorun odasına gidip görüştük . bize 1 ay sonra ilaç tedavisi uygulayacağını söyledi tamam dedik tedaviye başladık ( tabi bu süre içerisinde benden bir kere bile kan testi hormon testi yada herhangi bir tektik istenmedi defalarca söylememe rağmen yaşın genç birşey olmaz denildi ve yapılmadı , prosedür gereği bile olsa yapılması gerekirken düşünün ameliyata alınırken bile kan tetkiki istenmedi.) her neyse ilk ay tutmadı , ikinci ay ara verildi ,3.ay biz ara vermek istedik , 4.ay tekrar tedaviye başladık olay orada başlıyor hasta takibi yok tahlil yok ağır ilaç tedavisin 10.günü kasık ağrısından dayanamayıp doktora gitmemle betahcg baktırmam istendi sonuç pozitif bana ikiz yada üçüz kendini hazırla dedi 2 gün sonra gel tekrar bakalım dedi ben gittim beta hcg 10.537 çıktı sonuç kese görünmüyor dış gebelik olabilir ama emin olamadım 2 gün sonra gel dedi . eşimle eve döndük 30 dk içinde bayıldım ve sonrası yarım yamalak bende dış gebelik ve tüpüm patlamış iç kanama başlamış daha 45 dk önce muayene eden bir doktor kanamayı nasıl göremez ?????? her neyse eşim beni hastaneye yetiştirmiş o sırada ali fuat ameliyatta sinan bey muayene etsin denildi sinan bey banane ya ben niye muayene ediyorum indirin ameliyathaneye dedi ben orada ölmek üzereyken eşime önce vezneye ödeme yapın yoksa hiçbir işlem yapamayız dediler eşim ödeme yaptı beni odaya çıkardılar ben daha bekliyorum odada kanamam var ayılıp bayılıyorum ameliyata alınmayı bekliyorum ve bu olaylar olurken ameliyata girerken uyutulurken bile ali fuat la hiçbir iletişime geçemedik çünkü göremedik...... ameliyat sonrası yaşadığım sıkıntılar ve dahası çok çok çok uzun . sayesinde bir tüpüm alındı . aldığı nefes bile haram olsun hiç bir şekilde hakkımı helal etmiyorum . özel doktora gidecekseniz antalya da çok çok iyi doktorlar var lütfen paranızla rezil olmayın . bir sağlıkçı olarak 1 yılımı çöpe attım.