benim
2 düşük öyküm var. ikisi de 7. haftalarda kesesi bozuldu 9. haftada kürtaj olundu. ayrıca ikisinde de mayısın sonlarında gebe kalmış haziranın sonunda kürtaj olmuştum
ilkini antalya medicalpark dr. burcu aykan klomen hap tedavisi ile sonrasında çatlama iğnesi ile tedeviyi yaptı. sonuç pozitifti. :) dediğim gibi kese bozuldu sonucu hüsran
ikincisini de (düşükten sonra) 1.5 yıl aradan sonra dr. ali fuat beye gittim. o zamnlar medicalparkta çalışıyordum. ordaki iş arkadaşlarımda ali fuat beyde çocuk sahibi olanlar vardı. neyse... dr. ali fuat bey çok ilgilendi hemen aşılama dedi. tüm tetkiklerim tamdı çünki. aşılama oldum tuttu. :) yani bende çocuk olmama değil durmama problem. günler geçti tabi ali fuat bey yoğun olduğundan akşam saatleri benm için (çalıştığım için) bana uygundu. yine de yoğunluktan fuat bey bizi sinan beye yönlendirdi. yine çok memnun kaldık. ve gebeliğimin çoğul olduğunu öğrendik. yine i kanama belirtisi ile bebişlerimi kaybettim.
sonrasında
histeroskopi dedi. aradan 2 yıl geçti şimdilerde yaptırayım diyorum. bnde onu merak edyrm. acılı mı sonrası istihrt varmı? yaptıran varsa güncel fiyat nedir?