Ben varim cnm s.urfada yasiyorum 5 yilldir cocuk istiyodum olmuyodu neler yaptim neller,cektiklerimi bir ben bir Allah biliir 2 kere rahim filimleri cekildi bisey yok diyip infertilite kartini tutusturdullar ellime bende bi arastirma icerisine girdim iyi bi dr bulabilirmiyim diyee cunku sebepsiz kisirilk deniliyo ama ben sebepsiz hicbirseyin olmayacagina inaniyorum. Neyse arama motorlarinda Ali fuat sengoru gordum ve karar verdim gitmeye randevu aldim ve gittim tanistim o mukenbel insanla cok ilgiliydii filimlerime bakti ve benim t rahim hastasi oldugumu ameliyat olmam gerektigini soyledi bende hic teradut etmeden kabul etiim sehir disindan geldim icin ameliyat gunumu one aldi 2 gun sonra ameliyat oldum ameliyat sonrasi 8 ay icerissinde hamile kalabilecegimi soyledi ve dedigi gibide oldu 6 icin de hamille kaldim ama 4 ayllikken kalbi durdu bebegimin kan pihtilasmasindan oldugu anlasildi simdi tekrar hamileyim ve ikizler Rabim herkese nasip etsinn Ve Allahim Ali hocadan binkere razi olsun uzun oldu kusura bakma cnm