lens alsam saçımı boyasam tamam da bu şeker tombişlik bende yok çok güzel ya kolları falan kaydirigubbakcemile3
Bende de tombişlik var ama keşke gözlerim kahverengi olsaydı mavi lens hiç doğal durmuyo mafoldumben
ben beğenmiorum bu kızı bizim Şebnem Ferah buna bin basar yani..
şebnem ferah sonradan bu kadının dış görünüşüne özenmeye başladı.önceden turuncu kıvırcık saçlı bi şeydi.üzgünüm ama böyle durum.:)
biliorum cnm Şebnemin öncesini ve sonrasını...ikiside aynı tarz hangisine yakışmış ben Şeboş diorum onu beğeniorum :lepi:
on basar bin basar tarzı konuşmalar hoşuma gitmiyor canım amy lee ye bayılıyorum ve bu konuda çok hassasım sert bi şey söylemedim umarım, hoş karşılarsın a.s.
Amy leenin gözlerini çok beğendiniz dimi kızlar:))))
Ama size müjde lens kullanıyor mavi ve gri renk lens takıyor gerçi kendi göz rengide yeşil:) vee bu tatlı hatunumuz 1.57 boyunda:)
Anamm benle aynı boyda :roflol: :roflol:
çok şaşırdım doğrusu sonuçta burda hiçkimseye ne sataştım nede kötü bişe söledim kendi şahsi fikrimi beğenip beğenmediğimi söledim onu çok sevio olabilirsin ama beğenmeyenlerede saygı göstermek zorundasın zevkler ve renkler tartışılmıodu sonuçta..lmaz:
ben sana kötü bi şey dedim mi?görmek isteyen çıkar yukarı bakar tek satır laf ettim zaten.çok hassas olduğumu söyledim ve umarım hoş karşılarsın dedim.ama sana insan gibi laf edende kabahat..eksi rep vermişsin o lafıma. :roflol: sonra da özel mesajlarla rahatsız etmeler.kendine gel kendine..beğenmiyosan buraya yorum yapmak zorunda değilsin..bana da daha fazla sataşma :lepi:
şu yazdıklarına bi bakar mısın henüz çocuksun cnm büyümen gerek yerimseniben