ne alakası var lügatında başka kelime yok sanırım senin kendini savunamıyosun bile ne diyeceğini şaşırmış vaziyettesin sırnaşık şey
Ya ben lens taktığımda da göz rengim onunki gibi olmuyo mafoldumben
Oysa gözlerim yeşil
şu yazdıklarına bi bakar mısın henüz çocuksun cnm büyümen gerek yerimseniben
ne alakası var lügatında başka kelime yok sanırım senin kendini savunamıyosun bile ne diyeceğini şaşırmış vaziyettesin sırnaşık şey
innova ve youthanasia7kendimi ifade etmemi gerektircek bi durum yok ortada sen kimsinki sana kendimi savunıyım senin sadece boş konuşuklarınla uğraşmaktan başka şuan yaptığım bişe yok halbuki bunuda nie yapıosam işte asıl zaman kaybı bu olsa gerek herhalde benden başka kimse sana bu zamana kadar yazmadıki hala ukalalıklarına devam ediosun yazık sana sen kendi ekseninde dön dur cnm...zemuszemuszemuszemus
Evet çok doğal cnm yaa ben kendi göz rengi sanıyordum açıkcasıKedicim onun lensleri farklı markası ne bilmiyorum ama çok doğal duruyor dimi ...
Özel lenslerdendir belki...
kendimi ifade etmemi gerektircek bi durum yok ortada sen kimsinki sana kendimi savunıyım senin sadece boş konuşuklarınla uğraşmaktan başka şuan yaptığım bişe yok halbuki bunuda nie yapıosam işte asıl zaman kaybı bu olsa gerek herhalde benden başka kimse sana bu zamana kadar yazmadıki hala ukalalıklarına devam ediosun yazık sana sen kendi ekseninde dön dur cnm...zemuszemuszemuszemus
Ahlaksızlaşmayalım.Dediklerine dikkat etmezsen mesajlarını takibe aldıracağım.Bu da seni kaale alıp yazdığım son mesajım!
göz renkleri farklı farklı aslında ya gri lens falan kullanıyo sanırım ama çok doğal duruyo anlamadım ben bu işi
bazı fotolarda herhalde photoshopla göz rengi değiştirilmiş gibi geldi banaCADIARZU