Viktoryan tarzı kıyafetleri ve gotik makyajı ile ****AMY LEE*****

ne alakası var lügatında başka kelime yok sanırım senin kendini savunamıyosun bile ne diyeceğini şaşırmış vaziyettesin sırnaşık şey

kendimi ifade etmemi gerektircek bi durum yok ortada sen kimsinki sana kendimi savunıyım senin sadece boş konuşuklarınla uğraşmaktan başka şuan yaptığım bişe yok halbuki bunuda nie yapıosam işte asıl zaman kaybı bu olsa gerek herhalde benden başka kimse sana bu zamana kadar yazmadıki hala ukalalıklarına devam ediosun yazık sana sen kendi ekseninde dön dur cnm...zemuszemuszemuszemus

Ya ben lens taktığımda da göz rengim onunki gibi olmuyo mafoldumben
Oysa gözlerim yeşil

Kedicim onun lensleri farklı markası ne bilmiyorum ama çok doğal duruyor dimi ...
Özel lenslerdendir belki...

şu yazdıklarına bi bakar mısın henüz çocuksun cnm büyümen gerek yerimseniben

ne alakası var lügatında başka kelime yok sanırım senin kendini savunamıyosun bile ne diyeceğini şaşırmış vaziyettesin sırnaşık şey

kendimi ifade etmemi gerektircek bi durum yok ortada sen kimsinki sana kendimi savunıyım senin sadece boş konuşuklarınla uğraşmaktan başka şuan yaptığım bişe yok halbuki bunuda nie yapıosam işte asıl zaman kaybı bu olsa gerek herhalde benden başka kimse sana bu zamana kadar yazmadıki hala ukalalıklarına devam ediosun yazık sana sen kendi ekseninde dön dur cnm...zemuszemuszemuszemus
innova ve youthanasia7
Lütfen arkadaşlar uzatmayalım :eek:lmaz:
Bir daha uyarmak istemiyorum!:enbuyukkk:

Kedicim onun lensleri farklı markası ne bilmiyorum ama çok doğal duruyor dimi ...
Özel lenslerdendir belki...
Evet çok doğal cnm yaa ben kendi göz rengi sanıyordum açıkcası
Belki gözüne göre yapılmış bir lenstir

Ahlaksızlaşmayalım.Dediklerine dikkat etmezsen mesajlarını takibe aldıracağım.Bu da seni kaale alıp yazdığım son mesajım!

Ahlaksızlaşmayalım.Dediklerine dikkat etmezsen mesajlarını takibe aldıracağım.Bu da seni kaale alıp yazdığım son mesajım!

Kedinin ricasıyla herhangi bişe sölemiorum sana bişe söleyipte kalitemi düşürmek istemiorum ......sabah beri son mesaj diosun ağzın kapanmıo nieyse ...ilk cümleni kendi üstünde düşün istersen olur mu..

sırf yazdığın mesajlar arkalarda kalsın diye resim ekleyeceğim.amy nin resimlerini paylaşıyoruz burda,sen de sevmiyosun ya,bi daha girmezsin umarım..a.s.
156tf.jpg

kızlar lütfen ama lütfen ikinizden rica ediyorum tartışma son bulsun artık
konuyla ilgili olmayan cevaplar yazmayın olurmu
ilginiz için teşekkürler opuyorumnanaktan

göz renkleri farklı farklı aslında ya gri lens falan kullanıyo sanırım ama çok doğal duruyo anlamadım ben bu işi
116kl.jpg

biraz değişik resimler buldum :icecream:
107wj.jpg

tam masaüstü olacak resimler bunlar hihoyyyt
96yf.jpg

bazı fotolarda herhalde photoshopla göz rengi değiştirilmiş gibi geldi banaCADIARZU

evet olabilir ya peki gerçek göz rengi neymiş canım biliyo musun? CADIARZU
gerçi her hali güzel :lepi:

X