M
MeDuSa
Ziyaretçi
-
- Konu Sahibi MeDuSa
benim de bi katkım olsun dedim canım bayılıyorum bu kadına ya harika:)
senin de saçlar siyah sanırım gözler de renkli,hatta bi ara anket yapmıştın ben oyumu siyah saça vermiştim aaah ah bana da nasip olur bi gün umarım siyaha boyamak:)
kimin adına bu topik canım
off valla moda oldu buda topik açıyolar övgü olunca sağol tatlım aman öyle tatlım aman böyle tatlım azcık bi eleştiri olsun ki hakaret bile değil sataşmalar başlıyo anlamadıysan açıklarım tabi bu tarz yani orasını burasını deldiren acayip acayip saç şekilleri olan cins cins makyaj yapan enteresan enteresan kiyafetler giyen aykırı insanlardan kısacası ki amy i severim şarkılarıda hoşuma gider sorun görüntüsü açıklayıcı olmuştur heralde kafamçokkarıştı
ben hangi tür tarzı diye sordum çünkü amy lee'nin her fotoğrafında giydiği kıyafet tarzı aynı değil farkındaysanız
bu durumda tarz nerken neyi kastettiğinizi sormamda doğaldır
ayrıca konuyu uzatmaya gerek yok yanlış anladınız sanırım ve yanlışın üzerinede yorum yaptınız
lütfen uzatıp topicin kapatılmasına sebep olmayın!
tşkleropuyorumnanaktan
kimin adına bu topik canım
off valla moda oldu buda topik açıyolar övgü olunca sağol tatlım aman öyle tatlım aman böyle tatlım azcık bi eleştiri olsun ki hakaret bile değil sataşmalar başlıyo anlamadıysan açıklarım tabi bu tarz yani orasını burasını deldiren acayip acayip saç şekilleri olan cins cins makyaj yapan enteresan enteresan kiyafetler giyen aykırı insanlardan kısacası ki amy i severim şarkılarıda hoşuma gider sorun görüntüsü açıklayıcı olmuştur heralde kafamçokkarıştı