Viktoryan tarzı kıyafetleri ve gotik makyajı ile ****AMY LEE*****

benim de bi katkım olsun dedim canım bayılıyorum bu kadına ya harika:)
senin de saçlar siyah sanırım gözler de renkli,hatta bi ara anket yapmıştın ben oyumu siyah saça vermiştim aaah ah bana da nasip olur bi gün umarım siyaha boyamak:)

cnm benm saçım siyahtı ama malesef çevrewmden tepki aldığım için açtırdım rengini kumral yaptım şimdi
belki daha sonra tekrar siyaha dönerim

Gerçekten çok güzel bir kadın.Asil bir görünüşü var. pamuk prensesi andırıyor bana.Sesi desen melekler kadar muhteşem. resimler için sağol canım :)

bu hatunu bi ben mi sevmiyorumm akannehir her zaman güzel bulmuyorum makyaja ve saça göre değişiyor bazen çok tatlı oluyor genelde pek beğenmem.

bu tarz insanlardan hiç hazzetmem ama şarkıları süper kimi resimlerindede güzel çıkmış özellikle bunda

kimin adına bu topik canım
off valla moda oldu buda topik açıyolar övgü olunca sağol tatlım aman öyle tatlım aman böyle tatlım azcık bi eleştiri olsun ki hakaret bile değil sataşmalar başlıyo anlamadıysan açıklarım tabi bu tarz yani orasını burasını deldiren acayip acayip saç şekilleri olan cins cins makyaj yapan enteresan enteresan kiyafetler giyen aykırı insanlardan kısacası ki amy i severim şarkılarıda hoşuma gider sorun görüntüsü açıklayıcı olmuştur heralde kafamçokkarıştı

Son düzenleme:

ben hangi tür tarzı diye sordum çünkü amy lee'nin her fotoğrafında giydiği kıyafet tarzı aynı değil farkındaysanız
bu durumda tarz nerken neyi kastettiğinizi sormamda doğaldır
ayrıca konuyu uzatmaya gerek yok yanlış anladınız sanırım ve yanlışın üzerinede yorum yaptınız
lütfen uzatıp topicin kapatılmasına sebep olmayın!
tşkleropuyorumnanaktan

uzatmadım tatlım amy lee nin tarzı az çok bellidir topiğin kapanmasın tabi canım neden kapansın ama herkez yorumunu yapsın çıksın yorum yapanlarda sorgulanınca düşüncelerinden dolayı yanlış oluyo bu sefer tartışma çıkıyo bende buna kızdığım için böyle bi tepki verdim belki yanlış anlamışımdır seni kusura bakma çıkışımdan ötürü

Son düzenleme:

sana hangi tarz insanlardan dendi canım senin verdiğin tepki aşırı olmuş bence.bu abartılı değil aslında ama neyse göreceli tabi a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…