Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
arkadaşlar bu 5.90lık kampanyayla ilgili bi bilginiz var mı
eyüb sabri tuncerin sitesnden sipariş verebilirsiniz...ankarada mağazasıda var ama başka şehirlerde var mı bilemiyorum
valla dikkatimizi çeken bi şi olmadı da Silky Touch stokta görünmüyor ama tekli satılıyor muymuş? haydaa :96:
Cherry Pie
Silk Touch
Sprin Rain
Hot kisses
Hatıralar kolanyası
Birde adını hatırlayamadığım oda parfümü sipariş ettim.. Toplam 37,59TL tuttu
Ürünler bir gelsin hemen size yazıcam..
Eveet ürünlerim gelsi. hot kisses ve cherry pie ya bayıldım. bu arada silk touch demişim o silver rain olacak. silver rainin splash ı ilk etapta çok hoşuma gitmedi ama durdukça güzelleşti. Kremlerin kokuları çok hoş ve kalıcı. Victoria secret ile çok başabaşolmasa daürünler güzel. Hele debir türk markası olması daha güzel. Oda parfümü Gizli bahçelermiş çok hoş birkokusu var. Kolonya da çok hoşuma gitti. Hazır indirimdyken ve yeni yılda geliyorken sevdikleriniz için çok güzel bir hediye olur bu setler..
Merhaba kalıcı derken neye göre kalıcı olduğunu söylüyorsunuz? Evden çıkarken sürdünüz uzun zaman mı gitti,ya da evdeyken sürdünüz elinizi sürekli yıkadığınız halde hala kokuyor mu? Ve nasıl uyguluyorsunuz ürünleri.
kızar silver rain kullananlar düşüncelerini paylaşabilirlermi bu kokuyu çok merak ediyorum
kızar silver rain kullananlar düşüncelerini paylaşabilirlermi bu kokuyu çok merak ediyorum
siparişte bir sorunla karşılaştım kredi kartı numaramımı yazdıktan sonra onay verdim ve tel numarama bi mesaj gelicek ve onu yazarak onaylamam gerektiğiyle ilgili ancak o numaram eski kullanmadığım numaram yani siparişi alınmadı sanırım böyle bir sorunla karşılaşan oldumu kızlar tüketici hattındaki 0800 le başlayan numarayı aradım sorunu söylemek için ancak böyle bir numara kullanılmamaktadır diyor başka iletişime geçebiliceğim ne mail nede tel numarası var:26: