Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
evet bol bol sürüp miss miss gezelimde bitsin:) zaten aldığım kozmetik yada bakım ürünleri bitince çok sevinyorum nedense
Bende cherry pie kokusu var şöyle söyleyim akşam kremini sürüyorum sabah uyandığımda hala kokuyor oluyo:) Ve bence cherry pie çok güzel ben bir de pure love almıştımonu hiç sevmedm kolonya gibi..Bende sipariş vermeyi düşünüyorum. Ama acaba nasıllar sürdüğünüz gibi gidiyor mu koku yoksa uzun süre duruyor mu? Boşuna da sipariş vermek istemiyorum bi dünyaa krem losyon vs. var koycak yer kalmadı.
Bende cherry pie kokusu var şöyle söyleyim akşam kremini sürüyorum sabah uyandığımda hala kokuyor oluyo:) Ve bence cherry pie çok güzel ben bir de pure love almıştımonu hiç sevmedm kolonya gibi..
Aslında sitede kiraz+çiçek yazıyor ama bana daha çok kiraz kokusu geldi , ben ağır kokuları sevmem başımı ağrıtır keskin kokular ama bu öyle değil ben sevdim..Cherry pie nin kokusu nasıl peki çiçekli meyveli baharatlı?
Bende sipariş vermeyi düşünüyorum. Ama acaba nasıllar sürdüğünüz gibi gidiyor mu koku yoksa uzun süre duruyor mu? Boşuna da sipariş vermek istemiyorum bi dünyaa krem losyon vs. var koycak yer kalmadı.
Ben losyonunu çok beğendim çok güzel nemlendiriyor ama kremi biraz yağlı geldi (benim cildim kuru bi cilt olmadığındandır belki). Kalıcılıkları güzel 4 5 saat kalıyodur ..krem ve losyonları nasıl peki? nemlendiriciliği falan?
bi de vücut spreyi mesela sabah duş alıp sıkınca ne kadar kalıcı oluyor?
avonun 2 body mistini alacaktım da yoksa bu setten mi alsam diyorum şimdi ya
ne dersiniz arkadaşlar bi fikir verin çook kararsızım :)
evet iki parfümün adını da ugur_bocugum vermiş yorumu yazarken dikkat etmemiştim.. :) 2 parfümü de uzun süre kullandım o yüzden hemen onları aldı burnum.. Koku zevkimiz yakınmış =)
ps: işten eve gelmemle hot kisses'i anneme kaptırmam bir oldu.. Kısmet deilmiş artık bidahaki sefere :)