Eyüp Sabri Tuncer Yılbaşı Kampanyası 5.90 a PERFUME JEWELS 3'LÜ SET

ben hala alamadım kartım sanal şifre istiyor
onu almak için bankaya gitmem gerekiyormuş
ama işlerimden dolayı çıkamadım hala sanırım ben alana kadarda bitecek
diğer kampanyada bende BLACCK BERRY almıştım ve hiç
beğenmedim şimdi SİLK TOUCK bunu almayı çok istiyordum
ama o da bitmiş bakalımm:KK43::KK43:

canım sen daha önce alabildiğine göre sanal şifre vermişsindir oraya,şifrenimi unuttun acaba,normal kartla alışveriş yaparkenki şifren olması lazım sanırım,yada eğer varsa paramatikten çektirmeyi çalış o da olmadı bence biran önce çarşıya git ve ya şifre al yada havale yaptır.bu arada aklıma geldi şifreni internetten yada o bankaya ait müşteri hizmetlerinden telefonla alabilirsin sanırım.acele et bebeğim yoksa gerçekten bitecek,çünkü bende silk touck ı kaçırdım,neyse artık...

Son düzenleme:
canım sen daha önce alabildiğine göre sanal şifre vermişsindir oraya,şifrenimi unuttun acaba,normal kartla alışveriş yaparkenki şifren olması lazım sanırım,yada eğer varsa paramatikten çektirmeyi çalış o da olmadı bence biran önce çarşıya git ve ya şifre al yada havale yaptır.bu arada aklıma geldi şifreni internetten yada o bankaya ait müşteri hizmetlerinden telefonla alabilirsin sanırım.acele et bebeğim yoksa gerçekten bitecek,çünkü bende silk touck ı kaçırdım,neyse artık...
canım bende anlamadımkii daha önceki kartımla denedim hiç böyle bir
şey olmamıştı şimdi banka güvenliği arttırmış o yüzden
evet tlf açtım ama cep nom değiştiği için şube ye gidip yeni nomu bildirmem gerekiyormuş
bugün mutlaka gitmeye çalışıcam bankaya artık
ben hala karar veremedim hangisini alıcama yaaa:KK59::KK59:

ben 1-2 saat önce hot kisses- cherry pie set bir de strawberry krem sipariş ettim 1,90 lık olandan.
toplam kargo dahil 20.-tl tuttu.
hot kissesı buradan okudum yorumlarla hypnotic poisona benzediği için aldım. zaten hypnotic poison kullanıyorum parfüm olarak da ve begeneceğimi umuyorum.
çilek setinden sipariş etmek istedim ama tükenmiş maalesef ben de kremini aldım. :)
geldiği zaman paylasırım sizlerle.
sevgiler..

günaydın kızlar:KK55:
dün akşam ürünlerim geldi 35 liralık alışveriş yapmıştım şimdi sizlerle yorumlarımı paylaşacağım ben setlerden silver rain cherrypıe ve pure love aldım.Bunların haricinde gülsuyu hatıralar kolonyası antibakteriyel temizleme spreyi ve oto kokusu orman serinliği aldım canlarım..Setlerimize gelelim pure love ve cherry pıe ye bayıldım hiçte ağır kokuları yok herkes rahatlıkla kullanabilir sılver rain sanki azcıık bayıyor gibi ama inanın onuda kullanıcam çünkü hafif kokusu pure love ın fresh bir kokusu var ayrıca kremlerin kokusu kalıcı yatmadan önce sürmüştüm sabah hala misler gibi kokuyordu.Diğer aldıklarım oto spreyini beğenmedim kokladığımda içimi yaktı sanki ama babam sevdi zevk meselesi işte.Hatıralar kolonyam bayıldım ona muhteşem bir kokusu var klasik limondan farklı bir koku arayanlar için süper ayrıca cam şişede gelmesi beni çok mutlu etti temizleme spreyi öyle bir sprey işte güzel yapış yapış yapmadı ellerimi güzel yani :KK16: ve işte en beğendiğim gülsuyu bayıldık kardeşimle gülsuyuna keşke birtane daha sipariş verseydik dedik pamuğa döktük ve yüzümüzü tonikledik inanın pamuğu gördük ve kanıtladı kednini ve kokusu rengi gerçek gülsuyu yarımsaatsonra ise yüzüm pamuk gibiydi yumuşacık yaptı..:KK16: benim yorumlarım bunlar hediye götüreceğim bazı ürünleri çoğunu ise kullanacağım :21: yorumumda atladığım biryer varsa soruları olan arkadaslarıma cevap veririm :KK16:

:KK52::KK52::KK52:kokularım geldi
öncelikle tükendiği için sılky touchın sadece kremini aldım onu da Düş arkadaşımızdan öğrendim yoksa bakmazdım çok teş. ediyorum kendisine çok çok beğendim üzüldüm setini kçaırdığıma inşallah birdahaya
sonrada sılver rain bn çok beğendim hani bazı kokular uçuk olur yaa buda ondan bnm tenime uydu çokçok beğendim anlatamam:KK69::KK54::KK54::KK66:
ve sprey olarak lavanta kolanyası söyledim onuda beğendim
kısacası çok mutluyum:KK76:
az bir ücrete çok şey sahibi oldum:KK64::KK64:

öncelikle tükendiği için sılky touchın sadece kremini aldım onu da Düş arkadaşımızdan öğrendim yoksa bakmazdım çok teş. ediyorum kendisine çok çok beğendim üzüldüm setini kçaırdığıma inşallah birdahaya
sonrada sılver rain bn çok beğendim hani bazı kokular uçuk olur yaa buda ondan bnm tenime uydu çokçok beğendim anlatamam:KK69::KK54::KK54::KK66:

Rica ederim görmediklerimizi bilmediklerimizi birbirimize söyleyelim ki herkes yararlansına.s.
Kokuları beğenmene sevindim.
Silver rain hakkında ne düşünüyorsun peki yani sende erkek kokusuna benzettin mi yoksa benim gibi çiçek kokusu gibi mi buldun :)

Silky Touch, Melon, Hot Kisses, Cherry Pie, Raspberry almıştım bende.. :KK12: Yorumlarım şöyle:

Silky Touch; Çok hafif, çiçeksi.. Tam yazlık bir koku :KK16:

Hot Kisses; Ağır koku sevenler için ideal fakat hafif kokuları seviyorsanız almayın derim. Ama benim hoşuma gitti:KK34:
Melon; Mis gibi saf kavun kokuyor, çocukluğumu anımsattı bana. Çok beğendim:KK16:
Cherry Pie; Fazla kalıcı değil ama buram buram kiraz kokuyor:KK16:
Raspberry; Ahududulu sakız gibi. Pek fazla hoşuma gitmese de idare eder:63:

Son düzenleme:
bir şey sorcam kızlar bu ürünlerin yanında 14 tl gibi fiyalar yazıyor onlar üzerinde mi satış yapılıyor

Rica ederim görmediklerimizi bilmediklerimizi birbirimize söyleyelim ki herkes yararlansına.s.
Kokuları beğenmene sevindim.
Silver rain hakkında ne düşünüyorsun peki yani sende erkek kokusuna benzettin mi yoksa benim gibi çiçek kokusu gibi mi buldun :)
hayır erkek kokusna benzemiyor çok hoş çiçeksi kokusu var frash yani ayrıcada kalıcıda:KK12::KK12::KK12:
bnden sonra kardeşimde ve komşumda sılver raim söyleycekler:21:

bir şey sorcam kızlar bu ürünlerin yanında 14 tl gibi fiyalar yazıyor onlar üzerinde mi satış yapılıyor

siz yanlış yerden bakmışsınız
Eyp Sabri Tuncer Online Alveri Sitesi

bu linke tıklayın

siz tekli fiyatlarına bakmışsınız tekli fiyatları o şekil
bu yılbaşı kampanyası

Arkadaşım bende kartla ödemede takıldım posta ile ödemeli alan varmı birde hangi banka havalede ek ücret almıyor garanti bendende 25 tl istedi.lütfen acil cevaplarmısınız.

Son düzenleme:
Kızlar ben de sipariş vermek istiyorum ama kararsız kaldım.Tatlı kokulardan hoşlanmıyorum,baş ağrısı yapıyor bende :KK50:

Aranızda spring shower alan var mı, kokusu nasıl?

hot kisses ı ve çileği aldımm.. çok güzeller. en çok hot kisses sevdim :) zaten o eşimin hediyesiydi

Benim de siparişlerim az önce geldi. Red Apple ve Silver Rain almıştım.

Red Apple bildiğimiz amasya elması kokusunda ben çok beğeniyorum.

Silver Rain da hiç erkek kokusu gibi değil. Ben jadore kokusuna benzettim, çok beğendim mükemmel bir koku :KK12:

sılver rain i erkek kokusuna benzeten tek benim galiba.
tensel farklılıklar diyeyim o zaman.çünkü bende ciddi anlamda erkek kokusu şeklinde.

spring shower ı ben sipariş ettim ama henüz elime ulaşmadı.

demekki gerçekten zevk ve ten meselesi.Çünkü hot kıses hayatımda kokladığım en berbat koku.
resmen alkol yada anason kokusu.demekki farklı tenlerde güzel kokabilmiş.

Son düzenleme:
Kızlar ben de sipariş vermek istiyorum ama kararsız kaldım.Tatlı kokulardan hoşlanmıyorum,baş ağrısı yapıyor bende :KK50:

Aranızda spring shower alan var mı, kokusu nasıl?

benim bildiğim tatlı olmayan bi koku; potıon of love.
ben beğenmedim pek.ama zevk meselesi belki beğenebilrsiniz.fresh bi koku.

sılver raiın de tatlı bi koku değildi sanırım.diğer arkadaşlarda bu konuda yardımcı olabilr sanırm min olmak isterseniz.

X