- 28 Ekim 2008
- 6.979
- 147
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Cherry Pie
Silk Touch
Sprin Rain
Hot kisses
Hatıralar kolanyası
Birde adını hatırlayamadığım oda parfümü sipariş ettim.. Toplam 37,59TL tuttu
Ürünler bir gelsin hemen size yazıcam..
bende arkadasimla beraber dun siparis verdim 3 tane o 5 tane ben siparis verdim =) hot kises cuttie pie silver rain potion of love, passionate love swiss chocolate pommegranet ve blackberry siparis ettik =) gelince yazarim nasil olduklarini =) ama aklim çok cherry pie da kaldi :Sneyse artik bi daha ki sefere
sekerli kokulari severim sansli sayilirim o zaman =) peki silver rain nasil :)
:) silver rain var bende. beğeniyorum, hafif, pudralı gibi cidden. ama ağır koku seviyorsan pek memnun kalmayabilirsin.
sevindim boyle olmasina sansliyim o zaman =) hafif pudrali kokular sekerli kokular bazen de agir kokulari seviyorum =) parfum falan kullanmam herhalde artik bu masraftanda kurtuldum :))))) heycanla gelsin diye bekliyorum artik
parfüm demişsin de dikkat et. hatta herkes dikkat etsin. body sprey ler açık renk çamaşırda iz bırakıyor. hatta perfume jewels sitesinde de 'esans içerdiği için çamaşırlara temas ettirmeyin' diye not var. evdeki pirinçten olmayalım
bu bilgiler için teşekkür ederim. black mulberry ve cherry hakkında ne söyleyebilirsiniz ve bu 3'lü seti nasıl uyguluyorsunuz? Bu konuda bilgi verirseniz çok memnun olurum,teşekkürler:)
kızlar ben hariç neredeyse herkes memnun kalmış size ağır gelmiyor mu benim başımı çok ağrıttı
body mistlerin iz yaptigini ogrendigim iyi oldu dikkatli kullanirim =) ama buyuk ihtimalle giyinmeden parfum gibi skarim :)))))))
sen hangi kokuyu aldın ki? hafif olanlar da var
sık kurusun öyle giyin. bir arkadaşımın beyaz atleti pembe çizgili oldu :86:
pink blossom ve pure love
evet bende bilmiyordum,kullanmadan önce mutlaka ürün hakkında araştırma yapmak lazım
pink blossom iyi diyorlar da pure love' ı pek beğenen olmamış sanki. ben de almadım
perfume jewels ın kendi sitesinden okudum, az da içeriklerini araştırdım. ucuz olunca insan merak ediyor
Acaba zararlı maddeler var mı içinde,gözüne çarpan oldu mu?
Bu arada kızlar HAND & BODY CREAM - SILKY TOUCH 1,96 tl fark ettiniz mi ben yeni görüyorum da.