- 26 Nisan 2008
- 20.967
- 7.548
- 39
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
benim siparişlerimde geldi.. hala sipariş vermeyenlere fikir olsun.. koku konusunda zevkler çok farklı olabiliyor bunu düşünerek sipariş vermek lazım tabi, benim favorileri Cherry Pie ve Hot Kisses..
Cherry Pie; Miss Dior Cherie ye benziyor.. Harika bi kiraz çiçeği kokusu.. Çok sevdim yaza daha uygun bi koku..
Hot Kisses; Hypnotic Poison a benziyor.. Hypnotic sever olarak bunu da çok sevdim.. kış kokusu.. ağır koku sevmeyenler beğenmeyebilir..
Silver Rain; hiç hoşuma gitmedi benim Avon parfümleri gibi kokuyor, Perceive miydi neydi ona benzettim.. çiçek kokusu..
Cuttie Pie; sevdim mi sevmedim mi bilemedim.. İlk başta çok çok ağır gelmişti ama durdukça güzelleşti sanki.. durdukça güzel bi vanilya kokusu ortaya çıktı.. Dior Addict e benziyor yazanlar olmuştu nette.. bu da kış kokusu..
bi dahaki kampanya da Cherry Pie ve Hot Kisses listemin başında bu kadar kremi nasıl bitirip yenisini alcaksam o da ayrı tabi..
kızlar kapıda ödeme imkanı var mı?
yok cnm ya k.kartı yada havale
ama ki havalede garanti b ankası 25 tl alıyormuş diye biliyorum
astarı yüzünden pahalı anlıcan o şekil
yaaa..netten hiç alışveriş yapmadım..:26:
ben de sipariş vermek istiyorum
ama havale falan ödeme şekillerinden hiç anlamam yardımcı olur musunuz ?
kokular geldi
sılver rain evet güzel
cheryy pie ve cutti pie idare eder
ama
pink blossom tek kelime ile iğrenç
asıl slky touch ve Hot Kisses istiyodum ama kalmamış o yüzden de bunu sipariş etmiştim,çok tiksindim bu kokudan