Eyüp Sabri Tuncer Yılbaşı Kampanyası 5.90 a PERFUME JEWELS 3'LÜ SET

bugün komuşuma arkadaşıma ve kardeşime de silver rain istedik birde kardeşim hot kısses istedi o hypnotic denen kokuya bnzediiğini söylediğinz için kendiside onu kullanıyormuş inşallah bnzer
gül suyu kolonyası söyledik arkadaşlar hm 1 lira hm cilt temizliği için süper
kardeşim şu ufak ufak kolanyalı mendilde söyledi
7 gün içinde gelir inşallah

sılver rain kokusu arkadaşlar hafif çiçek (zaten üstünde çiçekresmi var) ve fresh bir koku kalıcıda

benim bildiğim tatlı olmayan bi koku; potıon of love.
ben beğenmedim pek.ama zevk meselesi belki beğenebilrsiniz.fresh bi koku.

sılver raiın de tatlı bi koku değildi sanırım.diğer arkadaşlarda bu konuda yardımcı olabilr sanırm min olmak isterseniz.

http://www.kadinlarkulubu.com/vucut...creteyup-sabri-tuncer-parfume-jewels-set.html

daha önceki kampanyadan yararlanmış arkadaşların koku hakkındaki düşündüklerini burda bulabilirsiniz

bende yeni gördüm bu kampanyayı .kararsız kaldım almakta.dore ve oriflame satan biri olarak .ne dersiniz alayımmı kızlar

sonunda bende siparişimi verdimm:KK66::KK66: SILVER RAIN bunu seçtim umarım
güzeldir kokusuu:KK68::KK68:

benim cildim çok kuru, bugüne dek ne kadar yoğun kremler kullandıysamda hiçbiri kuruluğu gidermeye yeerli olmadı heleki oriflame hiç.kıyaslamam bile.bu gerçekten yoğun nemlendiriyor.o bakımdan almanızı tavsiye ederimm.

Sadece birşey var beğenmediğim, bilmiyorum sizde yaşadınız mı? Kampanyanın 1. haftasından sonraki siparişlerin gramajı resmen düşük.İlk hafta siparişlerim ağzına kadar dolu, ama daha sonraki verdiklerim resmen 3-4 cm eksik dolulukta.elimle sıkıyorum ikisini.Biri nerdeyse hiç içeriye girmiyi, diğerinde ise neredeyse parmaklarım birbrine değiyor. bence bu hiç hoş olmamış, tartacağım iksinide, eksik gramaj olduğundan eminim.böyle yapmasaydılar keşke !

benim cildim çok kuru, bugüne dek ne kadar yoğun kremler kullandıysamda hiçbiri kuruluğu gidermeye yeerli olmadı heleki oriflame hiç.kıyaslamam bile.bu gerçekten yoğun nemlendiriyor.o bakımdan almanızı tavsiye ederimm.

Sadece birşey var beğenmediğim, bilmiyorum sizde yaşadınız mı? Kampanyanın 1. haftasından sonraki siparişlerin gramajı resmen düşük.İlk hafta siparişlerim ağzına kadar dolu, ama daha sonraki verdiklerim resmen 3-4 cm eksik dolulukta.elimle sıkıyorum ikisini.Biri nerdeyse hiç içeriye girmiyi, diğerinde ise neredeyse parmaklarım birbrine değiyor. bence bu hiç hoş olmamış, tartacağım iksinide, eksik gramaj olduğundan eminim.böyle yapmasaydılar keşke !
inanmıyorum böyle yaptıklarına geçen seferki kampanyada
hiç böyle değildi dolu dolu geldi hepsi pess vallahii
ayıpp etmişlerr buseferki kampanya ilk başladığında kargo 3 tl idi
akşam siperiş verdim 4 tl ye çıkarmışlarr umarım yarım yarım gelmez
siperişler gelirse mutlaka şikayetimi bildiricem ben kendilerine:KK47::KK47:

:KK6:
inanmıyorum böyle yaptıklarına geçen seferki kampanyada
hiç böyle değildi dolu dolu geldi hepsi pess vallahii
ayıpp etmişlerr buseferki kampanya ilk başladığında kargo 3 tl idi
akşam siperiş verdim 4 tl ye çıkarmışlarr umarım yarım yarım gelmez
siperişler gelirse mutlaka şikayetimi bildiricem ben kendilerine:KK47::KK47:

bencede ayıp etmişler.Umarım sizde bu sıkıntı yaşanmaz.
Bende şikayetimi iletmeyi düşünüyorum, hoş olmadı bu yaptıkları.
Dediğiniz gibi geçen kampanyalarında hiç böyle bir sıkıntı yaşamamıştım üstelik kampanyanın bitimine son gün kala vermiştim siparişimi.

ben 3 kez sipariş verdim arkadaşlarımla beraber.
Biri ilk haftaydı onlar çok güzzeldi.
İkinci gelenlerin gramajı eksikti.
Bugün yeni bi kargom daha geldi onların da çoğu normal gramajlarda.
Birkaçı eksik görünüyor.Daireden birilerine geldi bugn, onlarınki de eksikti.
İlk hafta alanların ki daha dolu görünüyordu karşılaştırınca.
Hepsinde değil, bi kısmında eksik gramaj var.

ama sonuçta dolumunu yapan eyüp sabri tuncer değil
bu konudan perfume jewels sorumludur diye düşünüyorum

ama sonuçta dolumunu yapan eyüp sabri tuncer değil
bu konudan perfume jewels sorumludur diye düşünüyorum

doğrudur.o kadar çok istemişiz ki :) kargocu, anneme satıyomusunz diye sormuş :))

spring shower ı soranlar; bence leylak kokusuna benziyor.Güzel mi derseniz çok beğenmedim ama kötüde sayılmaz.yalnız biraz ağır sanki.

slm kızlarrr az önce siperişim geldii
SILVER RAİN
ben çok beğendim çok hafif
çiçek bahçesinde hissettim kendimi sürince
bu sefer güzel bir seçim yapmışım
evet bu seferkiler ağzına kadar dolu değil hem kremler
hem sprey biraz boşluk var ama öyle önemli değil bence
ebatlar aynı geçen seferki gibi ohhh mis gibin koktu ofisin içii:KK12::KK12::KK12::KK12:

kızlar pztesi verdiğim siparişler geldi
hmde daha özenli geldi koca bir kutu hepsi sarılmış hepsi için ayrıca kağıt torba konmuş
arkadaşlarım ve kardeşim için istetmiştik
strawberry kremini aldı aynı çilek kokusu kokuyor
gül suyu aldılar
kardeşim küçük kolanyalı mendil aldı birde sprey limon kolanyası aldı
birde sılver rain ve hot kısses aldı evet aynı hypnotıc possıon kokuyor bana ağır ama güzel yine de

bende tam 8 set aldım kımselere veresım hedıye edesım yok :) cok ıyı bı kampanya tesekkurler ..Ayrıca 30 ocaga kadar uzatılmıs kampanya ayrıca ıkı secenek var terlıklı set ıstersenız fıyyat 9,90 ama bence gerek yok tavsıye edıyorum kokular mukemmel

bende tam 8 set aldım kımselere veresım hedıye edesım yok :) cok ıyı bı kampanya tesekkurler ..Ayrıca 30 ocaga kadar uzatılmıs kampanya ayrıca ıkı secenek var terlıklı set ıstersenız fıyyat 9,90 ama bence gerek yok tavsıye edıyorum kokular mukemmel

8 set almışsınız
keşke kokulardan da bahsetseydiniz
alacak kişiler için fikir olur

silver rain çiçeksi bi koku dagıldıkca gusellesıyor hafıflıyor

cherry pıe meyveli çiçeksi bunu bırınde koklamıstım ama hangı parfumle benzesıyo bılmıoorum bulursam alıcam o parfumu :)

potion of love valla bunu tam anlamadım tuhaf geldı bana

swiss chocolate vanilya ve cıkolata anlatmaya gerek yok :)

passionate of love digerlerine gore sankı bıraz baharatlı bı koku bunu da begendım

hot kısses dıgerlerıne gore bıras agır ama hos

pınk bloshom ciceksi ben cok begendım dınlendırıcı bı kokusu var

cherry hafif sık bı kıraz kokusu topitop gibi kokuo

kızlar bunların her bırını tek tek deneyıp uzun saatler kokuyu test etme sansım olmadı bunlar kremlerınden bı kırtık surusturup anlamaya calıstıgım kokulardı genel olarak begendım kokuları kampanya uzamıs yenıden alabılırım eksık kalanları aslında kokuyu tamamlayasım var ama bakalım farklı kokuları deneyenler de yazarlarsa bana da fıkır olur opuoorum hepınızı mısss kokulu gunler :)

kızlar,aldığım setleri hediye ettim,madem uzamış kampanya,yine hediyelik alıcam..silky touch almıştım o bitmiş,strawberry de bitmiş,cutti pie berbattı zaten ondan almam.. kalanlardan ağırlıklı tavsiyeleriniz neler?(teyzemlere falan hediye edicem) bi de bu body splashlerin hangilerini erkek kokusuna benzettiniz? :126:

X