Vicdansızlar!!

cnm ben başta şu dediğin lafa takıldım ona açıklama istedim ama önce şunu söyleyim yalan söyluyorsun bu konu sahte gibi birşey söylemedim sadece o kafamı takılan noktalara ışık tutmanı istedim.keşke bu konu yalan olsaydı da insanlarımızın başına bu tur olaylar gelmeseydi,insanlara guvenim azalmasaydı insalar sevdikleri tarafından ihante ugrayıp küçücük çocuklar annesiz babasız kalmasaydı.
Metaphora kullanıcısından alıntı Mesajı göster
cnm teyzem kadını ilk doğumgününde görmüş zaten yeni tanışıyolarmış o sıralar,adamın eşini çok severdi yoksa adamın gül yüzü için çağırmazlardı eve,.... demişsin daha sonra
Metaphora kullanıcısından alıntı Mesajı göster
cnm olayların tam içinde diilim bilmiyorum ama doğumgününde teyzem adamın eşiyle arkadaş diildi bi hafta sonra tanıştılar ondada adamı tehtid etti zaten,
demişsin ben ona takıldım.adamın eşini çok severdi dedikten sonra bir hafta sonra tanıştılar demen çok garibime gitti

başta bende senin sölediklerinden bişe anlamamıştım, biraz karışık ama şimdilik anladım sanırım
yok ya kimsenin adresini ismini wermene gerek yok,her yazılana inananamaz olduk.. okuosun üzülüosun teselli weriosun sonra bi bakıosn kafa buluomuş meğersem-tatlicadiarzu-
artık huylandım wala olayı en az 2kere okumadan we son 3sayfadaki yorumları okumdan cwp yazamıorum

ha tamam anladım önce sevip sonra tanıştığını sandın,biçok kişiye cwp yetiştiriyorum cnm bazen sorularını unutuyorum sorularını karışık okuyup karışık sırayla cewaplıyorum ondan olabilir bide ben bu tür şeylere alışık diilim anlatırken heycan yapmış olablirm içini rahatlattıysam sewindim tşk ederm inanıp inanmayp cewap yazan içine sinmesede anlattıklarım,olayı söwenlere teşekkürler en azından hala duyarlıyız yada en azından adamın dostu gibi kadnlar yok aramızda bunu gördüm rahatladım

bu tarz olaylara şahit olmak çok acı verici maalesef.ama adam Allahından bulsun başka brşey diyemiyorum.zaten bu tarz olaylar ülkemizde çok sık oluyor insanları anlamak zor.evli olan taraf geri çekilse kadın yada erkek ayrım yapmıyorum hiç bu tarz şeyler olmayacak

kadın cidden dayanamazdı o acıya belkide ur çıkması tesadüf diildir,akrabası kocası kimse sahip çıkmadı ona onun gibi dini bütün biri için en güzel sondu aslında,tamam boşanılır terkedilir ama adabıyla..nasıl göze almış anlamıyorum film senaryosu gibi sizde haklısınız inanmamakta boşanıp dostuna gidebilirdi çocuuna yine bakmayabilirdi ama hem br insanın ölümüne sebebiyet weriyo hemde hırsızlık yapıyo çaldığıda en fazla 5milyar değermi değmez(ha belki başka yerleride dolandırmıştır bilemem) başta biraz içerledim arkadaşlar ama sizde haklısınız,
son olarak,bakın konuda özellikle şuna dikkat çektm etrafınızda aldatma olayları warsa mutlaka söyleyn açığa kavuşturun ve forumda eşine güwenen telefonunu karıştırmayı onu izlemeyi sordurmayı güweniyorum ben eşime onun özeli onunda bi hayatı war dyen çok war onlarda okusun bunları adam eşinin yanında bile dostuyla mesajlaşırmış geceleri adam günde iki kez duş alırmış kadın hiç şüphelenmezmiş(ne demek istediğimi anladınız,bunu teyzem olaylardan sonra kadından öğrenmş kadın sağken,gerçi öyle bi şerefsiz neyine abdest alıyosa..)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…