• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Vicdansızlar!!

Bu hikayenin birde öbür versiyonu olucak tabii adamın bin pişman olduğu onu da en geç ahirette duyarız.Yaptığın hiç bir şey hesapsız kalmaz..Yazık.

ben işin mantığından aslından çok yaşanan dramla ilgilendiğim için biçoğunuzun sorusuna cewap weremiyorum çünkü bende sizden çok fazla şey bilmiyorum (kimseye inandırmak gibi zorunluluğum yok ama isteyene özelden kişilerin adlarını ve adamın çalıştığı yeri söyleyebilirim)
evet inanması zor ama malesef böyle şeyler ülkemizede yaşanıyor şuan tek dileğim o adamın hapse girmesi o zaman illaki ne parasının bi önemi olcak nede dostu yanında olcak ama bi yandanda bebek yetimhanede zaten olan olmuş,diğer iki çocuğu bari sahiplensin sağlıklı bi şekilde büyüsünler ondan sonra adama nolursa olsun tek duam bu

bunu yzdım çünkü ben bile onlara yabancıyken bu kadar kötü hissediyorum onu tanımayanlar ne düşünecek merak ettim ve istedimki benim gibi sizde ders çıkarın,öncelikle artık inanıyorumki ortada bi yanlış varsa teyzemin aksine sonu ne olacaksa olsun dürüst olurum yanlışın üstüne giderim (ki örnekteki gibi sonu daha büyük felaketlere yol açabiliyor) ve kim olursa olsun annen baban kocan,tabiki güvenecceksin ama duyduklarına kulağını tıkamiycaksın sonsuz güvenmiyceksin bunu anladım.

tüylerim diken diken oldu nasıl hesap verecek bu adam ahirette ,tabi yanındaki kadında! bir insanın yaşamından etmek,küçük bir çocuğu öksüz bırakmanın sorumlulugu altında kalarak nasıl yasamlarına devam edecekler acaba :olmaz:

ne insanlar war ya.ama ağlayanın malı gülene fayda etmez.o adam o kadın nerde werecek bu yaptıklarının hesabını.allah herkesi hayırlılarla karşılaştırsın.kimseyide yoldan çıkartmasın :Saruboceq:

ayyy çok üzüldüm allah mekanını cennet yapsın allah gerçekten masumların ahını yerde koymaz inşallah adamdan çıkartır bence böle bir şeyi yapan adamdan eş olmaz yıkılan bir yuvanın üzerine yuva kurmaya çalışan o kadına ne demeli böle kadınları duyunce kadın olduğuma üzülüyorum bizleri karalayan tip bunlar allah bildiği gibi yapsın böylelerini...

Lanet olsun boyle insanlara ya, resmen adam karisinin katili gibi olmus ya, bi sey soylememis olsun de kurtulayip gibi of of cok yazik, pislik adam lanet olsun, cekersin insallah er ya da gec pislik geberesicekötükedihüso:oklava:

kızlar teyzemin bi arkadaşı o adamın dostunu tanıyomuş (arkadaşı diillermş kadın çalışıyo oda müşterisiymiş) bu kadın zamanında bi adamı çok sewmş ewlenmeyi düşünüyolarmş nişan takmşlar falan adam düğün yapıcam bi ay sora falan dediği bi arada kadın naslsa ewlencez dye beraber olmş sonra adam itiraf etmiş ewliym demş ayrlmşlar,kadının ailesiyle ilişkileri kesilmiş(hangi sebepten bilmiyorum) sonrasında kadın erkeklerle yatıp kalkıyomuş adamla büyük aşk yaşasalar neyse diycem çok şaşırdım
komplex heralde yaşadıklarının etkisiyle ewliliğe bu kdr saygısız bence onda suç buluyodum adamı yoldan çıkardı diye ama herşey erkekte başlayp bitiyomuş yine ya..

cnm teyzem kadını ilk doğumgününde görmüş zaten yeni tanışıyolarmış o sıralar,adamın eşini çok severdi yoksa adamın gül yüzü için çağırmazlardı eve,teyzem almış adamı konuşmuş seni rezil ederim bidaha böyle bişy duymicam falan adam ağlamş yuvamı yıkma ben o kadının kızlığını aldım hevesi geçsin bırakıcam falan (palavra)
kadın körkütük güveniyomuş kocasına dedikoduları çıktığında bile kıskanıyolar çekemiyolar kocam yapmaz öle şey diyen biriymiş teyzem söyleseydim bile bana inanmazdı nasılsa adam dikkatsiz kadında yakında anlar o gözüyle görmedikten sonra biz ne desek boş demişti,
adam için mahkemeye başvurdular aranıyodu antalyada polisler yakalamış arabadayken,adam kaçmamız lazım yoksa bizi öldürürler töre kan davası falan muhabbeti yapmış polislerde bırakmış!!
kızı okul birincisi çok çalışkan oğluda çok efendi biri yazık oldu ikisinede ;'(
en çok koyanda bu adam kadının hastalığını biliyodu ve söylemedi katil sayılır ama şimdi rahat içinde dostuyla keyif ediyo kimse araştırmıyo kadının ölümünü off off

benim anlamadıgım burda teyzem adamın eşini çok severdi demişsin sonrada dogum gununden bir hafta sonra tanıştı demişsin ben bu çelişkiyi anlamadım izah edermisin lütfen.
olay gerçekse Allah rahmet eylesin .çok kötu bir durum tabii

ya şimdi eğer gerçekse Allah rahmet eylesin diğerinide Allah ıslah etsin..
ama ya arkadaşım hem diosunki kadını çok sewerdi, kocasını çekmiş kenara uyarmış falan, hemde diosunki doğumgününden 1 hafta sonra tanıştılar karısıyla.. doğumgününden 1 hafta sonraysa eğer, o adam doğumgününe teyzenin arkadaşı olarakmı geldi?? eğer öleyse teyzenin arkadaşlarından haberi yokmu kimle ewlidir kimle napar falan?? bi enteresa geldi wala.. ayrıca polis nası salıwerir yaa?? helede töre yüzünden öldürcekler falan dencek poliste bırakcak:1shok: en önemli sebeplerden biri bırakmamak için yaniiCADIARZU
off karıştım yine iyi niyetimi kaybettim sanırımm-tatlicadiarzu-

eniştem lokantada çalışıyo adamda oranın şefimi neymiş,maddi durumları iyi olmadıı içn güzel bi yere götürmektense kendi lokantalarnda sade bi kutlama için arkadaşlarından yardm istemiş süpriz yapalım demiş,bazen teyzmde lokantaya giderdi para sayarlardı falan yada eniştemi beklerdi,eniştem teyzeme yardım etmen lazm lokantaya gel demiş çaarmş,süpriz yapmış doğum günün kutlu olsn dye teyzeme,saat geçmiş lokanta kapalı sayılır yani müşteri yok ama elemanlar war hala we eşleri dostlarıda gelmiş hem tanışma amaçlı hemde teyzemin çok çewresi olmadığı için sönük geçmesn dye adamla teyzem orda tanışmış,e teyzem eniştemin bütün arkadaşlarının cv'sini bilemez tabi,hem doğum günü eğleniyolar kim kimin nesi onlamı ilgilencek,sonra konu açılınca eniştem söylemiş adamın ewli olduunu teyzemin öyle şeyler hoşuna gitmez ama evliliğinede karışmaz nerden bilsin belki karısı biliyo durumu belki karısıyla arası ii diildir diye söylememiş olmalı bilemem artık.bi hafta sonra adamın eşiyle tanışmışlar we kadın kocasını sık sık öwünce,durumu bilmediini anlamş teyzem we kadın kapalı dinine çok düşkün çok temiz bi insan teyzemde öyle insanları çok beğenr üzülmüş kadına bakmış kadın adı gibi melek,adamı çekmiş konuşmuş,kocası varken ona mı düşmüş diyenler oldu benim teyzem erkek gibidir eniştemse daha sakindir yani teyzem enişteme göre daha baskındır, polis olayına dedğim gbi bende şaşırdım
eğer felaket senaryoları yazan biri olsaydım kendi kendime dışardan pot kırmak gibi görünen bilgileri wermezdim polisin olayı,doktorun kadına hasta olduğunu söylememesi,adamın eşi öldükten sonra mahkemeye bile çıkmaması hiç araştırılmaması,dikkat çekmeye çalışsam ağzım ii laf yapar kadının oğlunun serseri olduunu kızının yollu olduunu bebeklerininde bakımsızlıktan öldüğünü yazardım,hatta niye bu konuda yazıyimki ya,kendi hayatmdan trajediler uydururdum,( ha bu arada bu lafımı ciddiye alıp çeliştin diyceksiniz,oğlu kızı daha küçük)
ama malesef söylediklerim tamamen doğru (ben bunu teyzemden arkadaşlarından çewreden duyduğm için tabiki ufak tefek ayrıntıları doğru olmayablr yada yanlş aktarılmış olablir ama olay bu)
yok hala inanmıyorum diyenler çok zor diil veriym lokantanın adresini uğrayın adamı bi sorun nerde yaa güzel yemek yapardı diye girin muhabbete anlatırlar elemanlar herşeyi(bakırköyün en ünlü lokantalarından birinden söz ediyorum büfe gbi bi yerden diil)
yada adlarını soyadlarını verym sağmı ölümü en azından ona baktırın
neyse kızlar burda önemli olan bişeylerin kanıtlanması hikayemi doğrumu önemli diil bunlar yüzyıllardır yaşanan şeyler we önemli olan benim gbi ders çıkarmak we bişeyler sende yada çewrende yaşandıkça olgunlaşablmek
son olarak hala yazılarımdan cımbızla alıp kırmızıya boyayp soru sorcaksanız bütün yazdıklarımı bidaha okuyun lütfen yanlış anlaşılmalara yer vermemek için..

ya şimdi eğer gerçekse Allah rahmet eylesin diğerinide Allah ıslah etsin..
ama ya arkadaşım hem diosunki kadını çok sewerdi, kocasını çekmiş kenara uyarmış falan, hemde diosunki doğumgününden 1 hafta sonra tanıştılar karısıyla.. doğumgününden 1 hafta sonraysa eğer, o adam doğumgününe teyzenin arkadaşı olarakmı geldi?? eğer öleyse teyzenin arkadaşlarından haberi yokmu kimle ewlidir kimle napar falan?? bi enteresa geldi wala.. ayrıca polis nası salıwerir yaa?? helede töre yüzünden öldürcekler falan dencek poliste bırakcak:1shok: en önemli sebeplerden biri bırakmamak için yaniiCADIARZU
off karıştım yine iyi niyetimi kaybettim sanırımm-tatlicadiarzu-
söylediklerinden hiçbişey anlamdm :S kadını çok seviyodu teyzem adamıda çekmiş konuşmuş dedim evtte doğumgününden bi hafta sonra tanışmalarıyla bunun ne alakası war illaki bi şekilde tanışmadan sewemez teyzem onu dimi,yanlış anlamş olablirmsn teyzemin doğum günü faslı bibuçk sene önce yaşandı(dikkatli oku belirttim)
neyse yukardaki yazımla umarım anltabilmişimdir

arkadaşlar şimdi yazdıklarımıda okudumda adamın karısı içinde dostu içinde bazı yerlerde kadın demişim orda yanlış anlaşılmalar olablir dikkat edin konuyu açtığm topicte olaylarn özeti war zaten,daha ne warsa aklınızda sorunda kapattırym bu konuyu herkes çok üstüme geliyo :bbo:

Back