Eşimin Yatak Baskıları...

Kaderine razı olsun yani.Sürekli tecavüze uğrasın.Sizde haklısınız ama bir çözümü olmalı.Yazık bu kadınlara.
Hayır tabi ki olmasın, keşke kurtulsa bu durumdan, insan gibi bir yaşama sahip olsa. Ama eşinin nasıl bir insan olduğunu bilmiyoruz.

Benim en çok istediğim şeylerden biri kadınların özgür olması, evlenme-boşanma-çalışma hatta gündelik hayatta özgüvenli olması. Her gün bir çok olay yaşıyorum, akşam iş çıkışı dolmuşa biniyorum, etek topuklu ayakkabı giydim diye yanıma oturan her erkek ya bir bakış atıyor ya yaklaşmaya çalışıyor, yürüsem laf atanlardan bakanlardan geçilmiyor. Akşam 7 sonrasında sokağa çıkmak yasak gibi. Ve ben bunları ülkemizin en büyük illerinden birinde tam da merkezde yaşıyorum.

Şort giydiği için başına neler gelen kızlarımızı biliyorsunuz değil mi?

Hayır tabi ki olmasın, keşke kurtulsa bu durumdan, insan gibi bir yaşama sahip olsa. Ama eşinin nasıl bir insan olduğunu bilmiyoruz.

Benim en çok istediğim şeylerden biri kadınların özgür olması, evlenme-boşanma-çalışma hatta gündelik hayatta özgüvenli olması. Her gün bir çok olay yaşıyorum, akşam iş çıkışı dolmuşa biniyorum, etek topuklu ayakkabı giydim diye yanıma oturan her erkek ya bir bakış atıyor ya yaklaşmaya çalışıyor, yürüsem laf atanlardan bakanlardan geçilmiyor. Akşam 7 sonrasında sokağa çıkmak yasak gibi. Ve ben bunları ülkemizin en büyük illerinden birinde tam da merkezde yaşıyorum.

Şort giydiği için başına neler gelen kızlarımızı biliyorsunuz değil mi?
Biliyorum canım memleketin geldiği nokta bu 80-90lı yıllarda bile bu memleket bu halde değil di.Sadece kadınlar tehlikede değil 38 günlük bebekten tutun köpeğe kadar hiç bir canlı güvende değil.Dün yine yatılı bir okulda bir temizlik görevlisi 7 oğlan çocuğuna tecavüz etmiş.Memleketin gidişi gidiş değil.Allah sonumuzu hayır etsin.Konuyu da bloke ettik kusura bakma konu sahibi.

Biliyorum canım memleketin geldiği nokta bu 80-90lı yıllarda bile bu memleket bu halde değil di.Sadece kadınlar tehlikede değil 38 günlük bebekten tutun köpeğe kadar hiç bir canlı güvende değil.Dün yine yatılı bir okulda bir temizlik görevlisi 7 oğlan çocuğuna tecavüz etmiş.Memleketin gidişi gidiş değil.Allah sonumuzu hayır etsin.Konuyu da bloke ettik kusura bakma konu sahibi.
Aynen işte bu dediklerinizi her gün okuya okuya patlamak üzereyim. Tek "güçlü" varlıklar erkeklermiş gibi bir hava oluştu, tüm iktidarını kendince zayıf varlıklar olarak gördükleri kadınlar çocuklar hayvanlar üzerinden güç gösterisi ile göstermeye çalışan acayip varlıklar türedi.

Umarım çok daha güzel günler görürüz.

Alerji drmuz var bugünde ona götürücem ama uyuyor çocuk kaldırmayada kıyamadım.
Çok geçmiş olsun iki çocuğumda alerjik bronşit (yani astım) tam öksürük zamanı.zaten geçecek bir rahatsızlık değiş ilaçlarla şikayetleri hafifliyor sadece.doğru tedaviyle ergenlikte geçiyor.iyi bi doktor bulup sürekli ona götürün tavsiyem.

Burdaki çoğu yoruma şok oldum .
Evet belki adamin libidosu çok yüksek ve sexden zevk aliyor.
Evet belki tesettürlü fantazisi var nolmuş yani?
Ben kk da belki hergün bir konu okuyorum eşim beni istemiyor belki ayda bir benim zorumla sevişiyoruz diyor.
Ozaman yorumlarnasil ;
Aah aah yazik değilmi senin genç yaşina
Seninde ihtiyaclarin var söyle a adama kendine ceki düzen versin.
Psikoloğa götür böyle yatmi olur .
Yada kirmizi gecelik giy yağlan süslen püslen yatak odasina davet et
Yada beraber erotik filim izleyin onun sevdiği şeylere odaklan ,ne arzu ediyormuş nasil fantazisi varmiş ögren ..
Ve belki?kimsenin günahini almak istemiyorum,böyle erkekler eşini aldatiyordur .

Şimdi durum tam tersi burda bir istekli koca var .Karisini herdaim arzluyan istekleri tavan yapan ve evet böyle olmasina rağmen gözü dişard olmayan adam ,nasil oluyorda burda rencide ediliyor sapik ilan ediliyor?
Hani onun ihtiyaclari ?
Birden bire cinsellikte herkesin temeli değişiyor?
Hem yok bunlar normal ilişkide yaşamiyordur nedemek ?
Normali ne ?Misyonar pozisiyonu mu ?
Sanki herkesin yatak odasinda ne yaptiğini biliyorsunuz ,bu kişiye özel birşey ve kimseyi ilgilendirmez.
Kadin burda daralmiş ve acik yazmiş
Ve şimdi bunlar ayak altinda çiğneniyor.
Farkindaysaniz böyle yaparak konu sahibini kovaladaniz cünkü tepkileriniz
Çok ağir yersiz .
Belki bu adama evinde çokta iyi bir koca ve baba .
Tamam ozaman birdaha buraya biri benim kocam beni arzulamiyor yatağa getiremiyorum diye konu acilirsa ,
Adam senin sex kölenmi mecburmu sen istediğin zaman hazir olmaya deyin.
Boşver istemiyorsa istemez niye sen kendini değiştirmiye çalişiyorsun yok kirmizi gecelik şartiyer bilmem ne ..
Ne gerek var beni arzulayan adam beni böylede arzular deyin bakalim ...

Yok istemem yan cebime koy..

Ben kk da belki hergün bir konu okuyorum eşim beni istemiyor belki ayda bir benim zorumla sevişiyoruz diyor.
Ozaman yorumlarnasil ;
Yada beraber erotik filim izleyin onun sevdiği şeylere odaklan ,ne arzu ediyormuş nasil fantazisi varmiş ögren ..
Ve belki?kimsenin günahini almak istemiyorum,böyle erkekler eşini aldatiyordur .

Şimdi durum tam tersi burda bir istekli koca var .Karisini herdaim arzluyan istekleri tavan yapan ve evet böyle olmasina rağmen gözü dişard olmayan adam ,nasil oluyorda burda rencide ediliyor sapik ilan ediliyor?
Hani onun ihtiyaclari ?
Sanki herkesin yatak odasinda ne yaptiğini biliyorsunuz ,bu kişiye özel birşey ve kimseyi ilgilendirmez.
Çok ağir yersiz .
Tamam ozaman birdaha buraya biri benim kocam beni arzulamiyor yatağa getiremiyorum diye konu acilirsa ,
Boşver istemiyorsa istemez niye sen kendini değiştirmiye çalişiyorsun yok kirmizi gecelik şartiyer bilmem ne ..

bazı yorumlar gerçekten çok çirkin. konu sahibi isteyerek yapıyorsa sorun değil gerçekten. lohusayken de adetliyken de istiyorsa bir yere kadar yapıyorsa kimse bişey diyemez tabikide. ama adam kadın hayır deyince direk trip atıyor sürekli istiyor. kadının canı istemeyebilir. çok normal bir durum. 1 ay boyunca yapmasın demiyoruz ama çocuk ve ev işi insanı çok yoruyor her zaman istekli bakımlı olmayabilir. bunu kocasının anlayışla karşılamaması sorun olan.

Ozaman yorumlarnasil ;

Hani onun ihtiyaclari ?
Çok ağir yersiz .

çocuğu hastayken bile adamın umrunda değil .adam uçkurunun derdinde. Kadın sevişmeyi bıraktı diye demediğini bırakmamış. Ne adet dönemini bekliyor ne lohusalığını. Bu mu iyi baba ve koca? Bu adam kendinden başkasını düşünmeyen bencilin teki bence....Bu tip insanlar ilerde karısı ile de yetinemez.Doyumsuz çünkü. Herşeyin bir sınırı vardır. Azı da kötü, böylesi de kötü. İki taraf da istekli olduğu zaman her şey daha güzel ve tadında

Eşiniz tüm buradaki bu çirkin yorumları hakediyor mu sizce ?
Dışarda kendimi koruyorum demesi bile adama ''sapık '' denmesine neden olmuş.
Libidosu yüksek bir adam kendini tutuyor , kimseye sarkmıyorsa , insanları taciz etmiyorsa ,
eşine sadık kalıyorsa bu kötü birşey mi ?
Birinin eşine ''Sapık'' derken hiç mi düşünmüyorsunuz ya?
Nasılsa birbirimizi görmüyoruz. Ağzımıza ne geliyorsa söyleyelim mi yani ...
Eleştirmenin bir aadabı vardır. Bence çok çirkin yorumlar yapılmış.

Arkadaşım eşin sana tecavüz mü ediyor ? Tüm sayfaları okumadım çünkü.
Eğer böyle bir durum varsa boşanmalısın.
Fazla istekli bir eşinin olması ise sorun, orta yolu bulmaya çalışırsın ,
baktın yapamıyorsun sana uygun değil bu durum yine cevabım ''boşarsın ''
Bu kadar özel bir konuyu açmışsın belli ki yardıma ihtiyacın var.
Arkadaşında mı yok, ne bileyim kızkardeşin falan.

Ya eşinize tüm bunların söylenmesine nasıl müsaade ediyorsunuz ?
Ben utandım şu yorumlardan , nacizane tavsiyem konunu kapattır.

çocuğu hastayken bile adamın umrunda değil .adam uçkurunun derdinde. Kadın sevişmeyi bıraktı diye demediğini bırakmamış. Ne adet dönemini bekliyor ne lohusalığını. Bu mu iyi baba ve koca? Bu adam kendinden başkasını düşünmeyen bencilin teki bence....Bu tip insanlar ilerde karısı ile de yetinemez.Doyumsuz çünkü. Herşeyin bir sınırı vardır. Azı da kötü, böylesi de kötü. İki taraf da istekli olduğu zaman her şey daha güzel ve tadında
Çocuk 3 aydir ayni durumdaymiş yani alişik durum oluşmuş .
Doğrudur lohusayke adetliyken belki biraz etmiştir ve karisida yaptiysa oda ikisinede normal gözükmüş.
Burda erkek zorlamiş baski yapmişsa elbette hatali ve bencil

Ahahaha yine biz suçlu olmuşuz.:rolleyes: Sanki konu sahibi "eşimin yatak baskıları" başlıklı konu açmamış da biz zorla çağırıp hadi cinsel hayatınızı anlatın deyip sonra tü kaka demişiz. Ben cidden isteğiniz dışında oluyor diye çok üzülerek yorum yapmıştım. Çünkü evlilik içi istismara uğrayan bir çok kadın var. Sizin derdiniz ne çözemedim ama belli ki eşinizin yatak baskılarıyla ilgili bir sıkıntınız yok. Her şey olması gerektiği gibiyse bizim de daha fazla yorum yapmamıza gerek yok. :KK24:

bazı yorumlar gerçekten çok çirkin. konu sahibi isteyerek yapıyorsa sorun değil gerçekten. lohusayken de adetliyken de istiyorsa bir yere kadar yapıyorsa kimse bişey diyemez tabikide. ama adam kadın hayır deyince direk trip atıyor sürekli istiyor. kadının canı istemeyebilir. çok normal bir durum. 1 ay boyunca yapmasın demiyoruz ama çocuk ve ev işi insanı çok yoruyor her zaman istekli bakımlı olmayabilir. bunu kocasının anlayışla karşılamaması sorun olan.

Evet sorun tam olarak ''kocasının olmaz denmesini anlayışla karşılamaması ''
Bunun üzerinden gitmek lazımdı ama di mi ?
Yani adama neler denmiş. Hoş mu olmuş ?

Ben de adamın harika olduğunu söylemiyorum zaten. Besbelli bir sorun var ortada.
Fakat bukadar ağır yorumlar hiç şık olmamış.

Bence kk da bir ceza durumu olmalı. Yani uzaklaştırma falan değil. Ciddi ve yasal bir yaptırım.
Birisi buraya konu açtı diye ağzımıza her geleni söyleyemeyiz. Kimse diğerinden mükemmel değil.

Konu sahibi öyle bir anlattın ki burada tek kişi değil bir sürü kişi kapalılık olayını fantazi olarak anlatmış,şimdi de gelip ne biçim yorumlar eşim asla öyle birşey istemez demişsin. Ama bunun senin anlatımından kaynaklandığını düşünemiyorsun.
Kendin önce saydırdın şimdi de adamı savunuyorsun. Sen çocuk nefes alamıyor adam şey peşinde diyorsun ne gibi yorumlar beklerdin? Git çocuğunu sakinleştir sonra kocana dön de yarıda kalmasın iş mı deseydik? Acayipsiniz yani bir konu açarken dönüp okuyun ne yazmışım diye,o zaman yanlış anlaşılmalar da hoşunuza gitmeyecek yorumlar da azalır!

Ahahaha yine biz suçlu olmuşuz.:rolleyes: Sanki konu sahibi "eşimin yatak baskıları" başlıklı konu açmamış da biz zorla çağırıp hadi cinsel hayatınızı anlatın deyip sonra tü kaka demişiz. Ben cidden isteğiniz dışında oluyor diye çok üzülerek yorum yapmıştım. Çünkü evlilik içi istismara uğrayan bir çok kadın var. Sizin derdiniz ne çözemedim ama belli ki eşinizin yatak baskılarıyla ilgili bir sıkıntınız yok. Her şey olması gerektiği gibiyse bizim de daha fazla yorum yapmamıza gerek yok. :KK24:
Derdi kocasının küsmesi.
Dünden beri bilerek yorum yapmıyorum, millet üzülüyor konu sahibine bir sapık yüzünden şiddete uğruyor diye, okları üstüme çekmeyim dedim.
Burada konu açılınca az ayık olun sevgili üyecikler, çoğu kadın sadece iç dökmek için yazıyor, akıl almak için gelmiyor buraya.

Ozaman yorumlarnasil ;

Hani onun ihtiyaclari ?
Çok ağir yersiz .

Soylediklerinize katılmıyorum.disarda ağzımin suyu akıyor ama sana geliyorum her daim bakımlı olmanı istiyorum (bi de iyi bisey gibi anlatmış) .Hersey tamam da ama o asla iyi bir baba degil ..

Çocuğu hasta ve o sevismenin derdinde bu mu iyi baba allah aşkına ?
Bronşit var çocukta belki kriz gelcek bogulmaya kadar gidicek eve 1 kuruş para birakmiyo , hastaneye gitmesi için.
Bu mu iyi baba ?

Bi de zaten adetliyken , lohusayken haram haram o işler !
Harami geçin hepimiz biliyoruz o dönemde ne olduğunu iğrenç değil mi o halde ilişki ?

Bi de bu adam eşini tesettürlü istiyor pff bildiğin sapık.

Adamın libidosu yüksek diye eşini zorlayamaz , sürekli sürekli azarlayamaz al sana ala sapık.

Derdi kocasının küsmesi.
Dünden beri bilerek yorum yapmıyorum, millet üzülüyor konu sahibine bir sapık yüzünden şiddete uğruyor diye, okları üstüme çekmeyim dedim.
Burada konu açılınca az ayık olun sevgili üyecikler, çoğu kadın sadece iç dökmek için yazıyor, akıl almak için gelmiyor buraya.
Kocası da reddedildiği için küsüyor işte. Küsmesin diye sürekli hazır olmak zorundayım diyor.
Yorum yazmamıza gerek yok diyorum ben de zaten, millet konu açsın açsın gitsin. Bdv nin olayı bu artık.

Soylediklerinize katılmıyorum.disarda ağzımin suyu akıyor ama sana geliyorum her daim bakımlı olmanı istiyorum (bi de iyi bisey gibi anlatmış) .Hersey tamam da ama o asla iyi bir baba degil ..

Çocuğu hasta ve o sevismenin derdinde bu mu iyi baba allah aşkına ?
Bronşit var çocukta belki kriz gelcek bogulmaya kadar gidicek eve 1 kuruş para birakmiyo , hastaneye gitmesi için.
Bu mu iyi baba ?
Tamam çocuk hasta anliyorum tabikide çocuk öncelik .
Bence adam karisina sinirlenmiş kadin hemen hadi kalk olmaz artik demiş ve adam orda hazir haliyle birakilmiş buda hoş değil çünkü çocuk 3 aydir hasta ve olağan üstü acil yeni bir durum değil .
Çocuk sakininlenince devam yapabiliriz diye düşünmüştür.Herseferinde rededilmesine aslinda adam sinirlenmiş.
Biraz tabii düşüncesizlik var..

Ama insanlarin arasindaki dinamiği yaşam tarzlarini bilmek zor .
Burda satir aralarinida okumak gerekiyor.
Konu sahibi bir küçük ayrinti verdi..
Depresyonlu halim var dedi ..
Belki kadin evde hep pasif pasakli bakimsiz kendini birakmiş dolaşiyor
Adamda hem kendini hemde aslinda karisinada yarayacak şekilde kendine bak demiş.evde süslen püslen sanki misafirliğe gidiyormuş gibi hazirlan demiş..
Böyle yapsa arada sirada kadinda elbette kendini daha güzel daha iyi hisedecektir.
Böyle konularari dişardan tartişmak zor .

X