• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Vicdansızlar!!

kadına çok üzüldüm..nasıl bebeği yurda verdi..:kızgın:
allah belasını versin adamın...:kızgın:

Benim bir tanidigimda böyle üzüntüsünden öldü beyin kanamasi gecirdi gencecik kiz :gitme: iki de cocugu var,ortada kaldilardi ..kayinvalidesi bakiyor simdi bakmaz olsun pis kadin :olmaz:

adama dakızmalı dostu olucak o karıyada terbiyesizler yuva yıkanın yuvası olurmu acaba? işte annem hep der erkek oldugu için bir erkege güvenmiceksin tamamen kendını ona ait hissetmiceksin.. allahım düşmanımızın basına vermesinler.. teyzemin komşusu vardı karı koca 2 çocukları vardı karsı depremde öldü adamda gitti baldınızı aldı çocuklara üveyana gelmesin diye ama neoldu öz teyzeleri evde istemdi çocukları 16 yasında kızı kocaya verdirdi zorla çocukta askere gidicek ama eve sokmuyormuş dışarlarda yatıyo çocuk.. allah ıslah etsin böyle insanları ne denmeliki başka..

çocukların babası madem bu kadar düşünceli bu duruma nası bişey demiyo kadın başını döndürmüş heralde:S
canım öbür tarafta mutlaka yaptıklarını çekerler ama insan gözünün önünde bi hayatın söndüğünü görünce sabredemiyo ben bile o kadar samimi diilim günlerdir düşünüyorum onların nası bi midesi var inşallah bu dünyadada görürler cehennemi!!

bu hastalığı bir tek adammı biliyormuş. neden doktorlar karısına söylememiş.
evet adam biliyomuş nasıl sakladı bilmiyorum zaten başından beri mantık yok bu işte polisler adamı nasıl salar,kadının ölümünden sorumlu adam nasıl bi davayı bırakın sorgulama gereği duymazlar,nası bir devlette yaşıyoruz !

cnm teyzem kadını ilk doğumgününde görmüş zaten yeni tanışıyolarmış o sıralar,adamın eşini çok severdi yoksa adamın gül yüzü için çağırmazlardı eve,teyzem almış adamı konuşmuş seni rezil ederim bidaha böyle bişy duymicam falan adam ağlamş yuvamı yıkma ben o kadının kızlığını aldım hevesi geçsin bırakıcam falan (palavra)
kadın körkütük güveniyomuş kocasına dedikoduları çıktığında bile kıskanıyolar çekemiyolar kocam yapmaz öle şey diyen biriymiş teyzem söyleseydim bile bana inanmazdı nasılsa adam dikkatsiz kadında yakında anlar o gözüyle görmedikten sonra biz ne desek boş demişti,
adam için mahkemeye başvurdular aranıyodu antalyada polisler yakalamış arabadayken,adam kaçmamız lazım yoksa bizi öldürürler töre kan davası falan muhabbeti yapmış polislerde bırakmış!!
kızı okul birincisi çok çalışkan oğluda çok efendi biri yazık oldu ikisinede ;'(
en çok koyanda bu adam kadının hastalığını biliyodu ve söylemedi katil sayılır ama şimdi rahat içinde dostuyla keyif ediyo kimse araştırmıyo kadının ölümünü off off

hmmm...
adam için polise başvurma nedenleri ne?
ayrıca polisin bu gibi bir durumda salıverme yetkisi yok ki hayatım
alırlar merkeze ve koruma altındadır artık şahıs töre gibiolaganüstü durumlarda...

kaldı ki dogum günü demek bol bol fotograf demektir
bu kadınla adamın bi fotosunu cekip ispat için alıkoymayı neden denememiş teyzen?
adamı alıp bi kenara ayar verecek kadar cesareti olan insan bunu da yapmalıydı bence
bir de enişten varken teyzenin gidip adamla konuşması bana pek mantıklı gelmedi açıkcası....
bunu ben yapsam cengaverim yiğidim sevdiceğim beni duvarla bütünleştirirdi herhalde "pis işleri olan adamla ne diye muhattap oluyosun" diye :delphin:

biraz uzun yazıcam umarım okursunuz :(
kızlar geçen sene teyzemin doğum gününde bi adam vardı yanında açık saçık giyinişli ... gibi bi kadın,o hafta bi baktım adam teyzemlere geldi yanında kapalı gayet hoş bi hanım ve iki çocuk,teyzeme sordum doğum günündeki kadın dostuymuş eşi bilmiyomuş bunu teyzem söylemeyi düşünmüş ama kadın hep ben önce allaha sonra eşime güvenirim dermiş tapıyomuş kocasına teyzemde söyleyememiş,
adam eniştemin iş arkadaşı,geçen ay işyerinden para çalıp dostuyla antalyaya kaçmış karısı herşeyi öğrenmiş üzüntüden mahwolmuş,kadında ur varmış(neresinde bilmiyorum) doktor adama bunu söylemiş aylar önce,tedaviye başlamamız lazım demiş adamda bunu karısına söylememiş,tabi hastalık ilerleyince kadın kocası kaçtıktan sonra öğrenmiş ama çok geçmiş üstüne bide üzüntü..bu arada yeni doğan da bi bebekleri vardı,kadının geçen gün öldüğünü öğrendim oğluyla kızını adam almış doğan bebeğide yetimhaneye vermişler
ne ailesi nede tanıdıklar sahip çıktı beddua etmeyi sevmem ama allah bin katını çektirsin ona bunları yaşatalara :(
doktor neden tedaviye başlamaları gerektiğini kadına söylemiyor. hasta o.
takıldım buraya ben......

hmmm...
alırlar merkeze ve koruma altındadır artık şahıs töre gibiolaganüstü durumlarda...

bu kadınla adamın bi fotosunu cekip ispat için alıkoymayı neden denememiş teyzen?
adamı alıp bi kenara ayar verecek kadar cesareti olan insan bunu da yapmalıydı bence
bir de enişten varken teyzenin gidip adamla konuşması bana pek mantıklı gelmedi açıkcası....
bunu ben yapsam cengaverim yiğidim sevdiceğim beni duvarla bütünleştirirdi herhalde "pis işleri olan adamla ne diye muhattap oluyosun" diye :delphin:
ay gene nolmuş nolmuş ne kaçırdım :gitme: :gitme:

hmmm...

cnm olayların tam içinde diilim bilmiyorum ama doğumgününde teyzem adamın eşiyle arkadaş diildi bi hafta sonra tanıştılar ondada adamı tehtid etti zaten,eniştem teyzeme hep sen karışma diyodu,bu olaya şahit çok kişi vardı ama çoğu erkek adamdır bize laf düşmez gözüyle bakıyodu,
eniştem işin boyutunu ilerledikçe zaten girdi araya boşanma davasında şahit falan olurum diyoduda kadın boşanmayı göremeden vefat etti..
dediğim gibi işin içinde diilim fazla bilgi veremem ama inanmıyosanız isimlerini veririm araştırırsınız

cnm olayların tam içinde diilim bilmiyorum ama doğumgününde teyzem adamın eşiyle arkadaş diildi bi hafta sonra tanıştılar ondada adamı tehtid etti zaten,eniştem teyzeme hep sen karışma diyodu,bu olaya şahit çok kişi vardı ama çoğu erkek adamdır bize laf düşmez gözüyle bakıyodu,
eniştem işin boyutunu ilerledikçe zaten girdi araya boşanma davasında şahit falan olurum diyoduda kadın boşanmayı göremeden vefat etti..
dediğim gibi işin içinde diilim fazla bilgi veremem ama inanmıyosanız isimlerini veririm araştırırsınız

hayır canım inanmamakla ne alakası var...
sadece böylesi iğrenç ötesi yaratıkların"erkeğim" diye dolaşıyo olmalarına inanmak istemiyor insan hepsi bu...

taam o zaman dert etmiim ben :delphin:

he bebem relaks ol sen :1hug:

arkadaşlar yarın soyadlarını da öğrenir yazarım ben anlattıkları kadarını biliyorum sizin gibi bende hayret ettim bana da inandırıcı gelmedi ama durum böyle..

gölzerim doldu tüylerim diken diken oldu inanın bir insanın insana yaptığına bakar mısınız. toprak kabul etmez bunları....

bebeği neden yetimhaneye bırakmış bu adam...kadının yokmuymuş kardeşi annesi falan..
nasıl izin vermişler buna....

Söyleyecek söz bulamadım.. Yaptığı asla yanına kalmaz..
Böyle bir adam tanıyorum ben de.. Gittiği yere karısıyla da gider, takıntılarıyla da..
Karısı 60 yaşlarında gayet bakımlı, takıntıları bardan pavyondan çıkma, ellerinden telefon düşmeyen tipler. Mantık aramak yanlış, hasta bu adamlar.

Back