cnm ben başta şu dediğin lafa takıldım ona açıklama istedim ama önce şunu söyleyim yalan söyluyorsun bu konu sahte gibi birşey söylemedim sadece o kafamı takılan noktalara ışık tutmanı istedim.keşke bu konu yalan olsaydı da insanlarımızın başına bu tur olaylar gelmeseydi,insanlara guvenim azalmasaydı insalar sevdikleri tarafından ihante ugrayıp küçücük çocuklar annesiz babasız kalmasaydı.
Metaphora kullanıcısından alıntı Mesajı göster
cnm teyzem kadını ilk doğumgününde görmüş zaten yeni tanışıyolarmış o sıralar,adamın eşini çok severdi yoksa adamın gül yüzü için çağırmazlardı eve,.... demişsin daha sonra
cnm olayların tam içinde diilim bilmiyorum ama doğumgününde teyzem adamın eşiyle arkadaş diildi bi hafta sonra tanıştılar ondada adamı tehtid etti zaten,
demişsin ben ona takıldım.adamın eşini çok severdi dedikten sonra bir hafta sonra tanıştılar demen çok garibime gitti
cnm teyzem kadını ilk doğumgününde görmüş zaten yeni tanışıyolarmış o sıralar,adamın eşini çok severdi yoksa adamın gül yüzü için çağırmazlardı eve,.... demişsin daha sonra
cnm olayların tam içinde diilim bilmiyorum ama doğumgününde teyzem adamın eşiyle arkadaş diildi bi hafta sonra tanıştılar ondada adamı tehtid etti zaten,
demişsin ben ona takıldım.adamın eşini çok severdi dedikten sonra bir hafta sonra tanıştılar demen çok garibime gitti