cnm teyzem kadını ilk doğumgününde görmüş zaten yeni tanışıyolarmış o sıralar,adamın eşini çok severdi yoksa adamın gül yüzü için çağırmazlardı eve,teyzem almış adamı konuşmuş seni rezil ederim bidaha böyle bişy duymicam falan adam ağlamş yuvamı yıkma ben o kadının kızlığını aldım hevesi geçsin bırakıcam falan (palavra)
kadın körkütük güveniyomuş kocasına dedikoduları çıktığında bile kıskanıyolar çekemiyolar kocam yapmaz öle şey diyen biriymiş teyzem söyleseydim bile bana inanmazdı nasılsa adam dikkatsiz kadında yakında anlar o gözüyle görmedikten sonra biz ne desek boş demişti,
adam için mahkemeye başvurdular aranıyodu antalyada polisler yakalamış arabadayken,adam kaçmamız lazım yoksa bizi öldürürler töre kan davası falan muhabbeti yapmış polislerde bırakmış!!
kızı okul birincisi çok çalışkan oğluda çok efendi biri yazık oldu ikisinede ;'(
en çok koyanda bu adam kadının hastalığını biliyodu ve söylemedi katil sayılır ama şimdi rahat içinde dostuyla keyif ediyo kimse araştırmıyo kadının ölümünü off off
burda da bir haffta sonra tanıştılardemişsincnm olayların tam içinde diilim bilmiyorum ama doğumgününde teyzem adamın eşiyle arkadaş diildi bi hafta sonra tanıştılar ondada adamı tehtid etti zaten,
söylediklerinden hiçbişey anlamdm :S kadını çok seviyodu teyzem adamıda çekmiş konuşmuş dedim evtte doğumgününden bi hafta sonra tanışmalarıyla bunun ne alakası war illaki bi şekilde tanışmadan sewemez teyzem onu dimi,yanlış anlamş olablirmsn teyzemin doğum günü faslı bibuçk sene önce yaşandı(dikkatli oku belirttim)ya şimdi eğer gerçekse Allah rahmet eylesin diğerinide Allah ıslah etsin..
ama ya arkadaşım hem diosunki kadını çok sewerdi, kocasını çekmiş kenara uyarmış falan, hemde diosunki doğumgününden 1 hafta sonra tanıştılar karısıyla.. doğumgününden 1 hafta sonraysa eğer, o adam doğumgününe teyzenin arkadaşı olarakmı geldi?? eğer öleyse teyzenin arkadaşlarından haberi yokmu kimle ewlidir kimle napar falan?? bi enteresa geldi wala.. ayrıca polis nası salıwerir yaa?? helede töre yüzünden öldürcekler falan dencek poliste bırakcak:1shok: en önemli sebeplerden biri bırakmamak için yaniiCADIARZU
off karıştım yine iyi niyetimi kaybettim sanırımm-tatlicadiarzu-
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?