Vicdansızlar!!

kadına çok üzüldüm..nasıl bebeği yurda verdi..
allah belasını versin adamın...

Benim bir tanidigimda böyle üzüntüsünden öldü beyin kanamasi gecirdi gencecik kiz :gitme: iki de cocugu var,ortada kaldilardi ..kayinvalidesi bakiyor simdi bakmaz olsun pis kadin lmaz:

çocukların babası madem bu kadar düşünceli bu duruma nası bişey demiyo kadın başını döndürmüş heralde:S
canım öbür tarafta mutlaka yaptıklarını çekerler ama insan gözünün önünde bi hayatın söndüğünü görünce sabredemiyo ben bile o kadar samimi diilim günlerdir düşünüyorum onların nası bi midesi var inşallah bu dünyadada görürler cehennemi!!

bu hastalığı bir tek adammı biliyormuş. neden doktorlar karısına söylememiş.
evet adam biliyomuş nasıl sakladı bilmiyorum zaten başından beri mantık yok bu işte polisler adamı nasıl salar,kadının ölümünden sorumlu adam nasıl bi davayı bırakın sorgulama gereği duymazlar,nası bir devlette yaşıyoruz !

hmmm...
adam için polise başvurma nedenleri ne?
ayrıca polisin bu gibi bir durumda salıverme yetkisi yok ki hayatım
alırlar merkeze ve koruma altındadır artık şahıs töre gibiolaganüstü durumlarda...

kaldı ki dogum günü demek bol bol fotograf demektir
bu kadınla adamın bi fotosunu cekip ispat için alıkoymayı neden denememiş teyzen?
adamı alıp bi kenara ayar verecek kadar cesareti olan insan bunu da yapmalıydı bence
bir de enişten varken teyzenin gidip adamla konuşması bana pek mantıklı gelmedi açıkcası....
bunu ben yapsam cengaverim yiğidim sevdiceğim beni duvarla bütünleştirirdi herhalde "pis işleri olan adamla ne diye muhattap oluyosun" diye

doktor neden tedaviye başlamaları gerektiğini kadına söylemiyor. hasta o.
takıldım buraya ben......

ay gene nolmuş nolmuş ne kaçırdım :gitme: :gitme:

cnm olayların tam içinde diilim bilmiyorum ama doğumgününde teyzem adamın eşiyle arkadaş diildi bi hafta sonra tanıştılar ondada adamı tehtid etti zaten,eniştem teyzeme hep sen karışma diyodu,bu olaya şahit çok kişi vardı ama çoğu erkek adamdır bize laf düşmez gözüyle bakıyodu,
eniştem işin boyutunu ilerledikçe zaten girdi araya boşanma davasında şahit falan olurum diyoduda kadın boşanmayı göremeden vefat etti..
dediğim gibi işin içinde diilim fazla bilgi veremem ama inanmıyosanız isimlerini veririm araştırırsınız

hayır canım inanmamakla ne alakası var...
sadece böylesi iğrenç ötesi yaratıkların"erkeğim" diye dolaşıyo olmalarına inanmak istemiyor insan hepsi bu...

taam o zaman dert etmiim ben

he bebem relaks ol sen :1hug:

arkadaşlar yarın soyadlarını da öğrenir yazarım ben anlattıkları kadarını biliyorum sizin gibi bende hayret ettim bana da inandırıcı gelmedi ama durum böyle..

gölzerim doldu tüylerim diken diken oldu inanın bir insanın insana yaptığına bakar mısınız. toprak kabul etmez bunları....

bebeği neden yetimhaneye bırakmış bu adam...kadının yokmuymuş kardeşi annesi falan..
nasıl izin vermişler buna....

Söyleyecek söz bulamadım.. Yaptığı asla yanına kalmaz..
Böyle bir adam tanıyorum ben de.. Gittiği yere karısıyla da gider, takıntılarıyla da..
Karısı 60 yaşlarında gayet bakımlı, takıntıları bardan pavyondan çıkma, ellerinden telefon düşmeyen tipler. Mantık aramak yanlış, hasta bu adamlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…