- 4 Aralık 2012
- 2.995
- 4.437
- 333
- 39
- Konu Sahibi meredithgrey
-
Ben sizi en iyi anlayanlardanım emin olun.İşte maalesef o durumda değil sokaklar. Evet görece korunaklı bir mahalledeyim ama belediyenin su sebilleri izmarit dolu, çocuklar tehdit değil ama büyükler tehdit daha geçenlerde adam sigarasını kediye doğru attı hayvan neye uğradığını şaşırdı ben delirdim tabii. Keşke sokaklar onlar için yaşanası olabilse, toprağa özgürce basabilseler ama şu durumda imkansız.
Ay deme gozlerım doluyorr off offf
Bakmadım duymak yettı dyanamıyrmnn içim parçalanıyorCan ne kadar tatlı değil mi ? Nasıl kıvranıyorlardı. İzleyemedim zaten doğru dürüst. Siz de hamilesiniz öyle haberlere bakmayın kaldırmayın içinizi. Bir çocuklara bir yaşlılara bir de mazlum hayvanlara eziyete dayanamıyorum. Savunmasızı ezmek ne kolay değil mi ?
Ben sizi en iyi anlayanlardanım emin olun.
Günlerce uğraşıp birsürü kişiyi toplayıp yaptığımız kedi evlerini bir sabah ezilmiş buldum, hastanenin kullanmadığı battaniyeler ve değiştirdiği oda kapılarını alıp arkadaşlarımızla köpek kulübeleri yaptık sıcak olsunlar üşümesinler diye, çalıp odun niyetine kullananlar oldu
neler nelerrr saysam bitmez
barınak ziyareti yapmadığımızda çalışanları hayvanları başı boş bıraktı havyanların birbirlerini yediğini gördü gözlerim((
daha da sayarım..
ama artık yok, yapamıyorlar çevremde, dedim ya şerrimden korkup sahip bile oluyorlar :))
inanın insanlar da alışıyor bu duruma. daha ne diyeyim
Direnelim :)) bu patilerin bizden başka kimseleri yokBen zaten mahallenin deli kedilisi oldum bile :) bütün teyzeler bana düşman mama verince sinek yapıyormuş. Onlar bana bir bağırıyor ben onlara bin :)
Benim dört kedim bir köpegim var.iç parazit iğnesi yerine hapını veriyorum.daha uygun.
Direnelim :)) bu patilerin bizden başka kimseleri yok
Ve ben kim ne derse desin onların özgürlüğü için dört duvar ardında olmaları için elimden geleni bir ömür boyu yapacağım :)
Bana göre kurtulması imkansız olan vakalar dışında bu patilerin yeri özgürlüktür. Biz insanlar onların yuvalarını işgal edip betona çevirip üstüne üstelik bir de şikayet ede olduk "ayyy pis ayyy bunu sitede istemeyiz" v.s
Mesajları ve cevaplarınızı detaylıca okumadım ama eğer ki imkanınız varsa kedi evleri yapın çevrenize, yada bahçeliyse bulunduğunuz yer bilemiyorum bir mahalle ise işiniz kolay. Güvenli bölgeler buralar.
Zamanla mahalle çocukları bile alışıyor koyduğunuz kaba sulara, hatta onlara sorumluluk verince koruyup kolluyorlar bile :)
Gecelerce ağladığımı bilirim çocukken bir kedim köpeğim olsun diye.
Birgün annem mahalledeki bütün hayvanların bizim olduğunu onlara bakmakla yükümlü olduğumuzu söyleyince daha da ağlamadım :)
Hem artık arabanın bagajına sokak kedi ve köpekleri için dev kiloluk mamalar da alıp attım, gittiğim yerlerde hangisini görürsem dağıtıveriyorum öyle de mutlu oluyor ki sıpalar :)))
gerçekten zorda değilse dışarı alıştırın ve takip edin, korunaklı olduklarına emin olun, her gün belirli noktalara da mamalarını koyun ohhhh bitti
özgür ve mutlu patiler
Yaa çok tatlışş bayıldım iyikide almıssın tertemız olmus sokağa bırakmak son çaren olsun bence bıraz daha arastır belkı ıyı bakabılecek bırılerı bulunur ınsallah en kısa zamanda bulursun
Çocuklar böyle yumuşuyor birine değil busefer hepsine sahip çıkıyorlar :)Anneniz ne güzel söylemiş, kırk yıl düşünsem aklıma gelmezdi, doğru ya, sokaktaki canlar da bizim :)
Sahibinden.com face de kedi manyakları sağim solum kedi ve haysev e ilan açıp çok zor durumda kaldgnzi anlatın mutlaka sahiplenen olurİstanbul' dayız biz. Anadolu yakası.
Nolur bırakma, önümüz kara kış sokağa bırakırsan ölür.
Tüm mesajları okuyamadım ama İnşAllah bırakmamışsınızdır. Girdiğiniz zor durumu anlıyorum çünkü ben de öyleyim.Bulduğumu eve getiriyorum . Üstelik babamın astımı varBen de almak isterdim ama bir tane muhabbet kuşum ve acayip derecede asosyal , başka hayvanlarla aynı ortamda tasma zoruyla duran bir köpeğim var ( ben de köpeği vapurda terk edilmiş bulmuş , hiç kedi - köpek beslemediğim hâlde alıp eve götürmüştüm. )hayatta evde yalnız kalamaz . Düğün,dernek ,cenaze ne ise evde nöbetleşe kalıyoruz ne için ? paşazade korktuğu için:) Hayvanları beslemek dışardan görüldüğü kadar basit ve ucuz bişey değil . İnanın bir tıraşı , üç beş aşısına bir maaş bayıyorum. Ama eve girdiğimdeki o şapşal sırtüstü yatma hissi hiç bişeye değişilmez.
Sahibinden.com face de kedi manyakları sağim solum kedi ve haysev e ilan açıp çok zor durumda kaldgnzi anlatın mutlaka sahiplenen olur
Hepsinde ilanımız var ama bu ara azmış sahiplenme. Görseniz ne kediler bekliyor resim gibi ama almıyor kimse
bu mesaj 3 gün önce yayınlansaydı , bir arkadaşıma önerirdim . Ama o da 3 gün önce Maltepe'den bir erkek kedi sahiplenmiş. Cins falan değil bildiğimiz tekir :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?