Vicdanım ve sarman

Ben sizi en iyi anlayanlardanım emin olun.
Günlerce uğraşıp birsürü kişiyi toplayıp yaptığımız kedi evlerini bir sabah ezilmiş buldum, hastanenin kullanmadığı battaniyeler ve değiştirdiği oda kapılarını alıp arkadaşlarımızla köpek kulübeleri yaptık sıcak olsunlar üşümesinler diye, günlerce uğraştıkkk inanmazsınız belki sabahladığımız zamanlar oldu, çalıp odun niyetine kullandılar
neler nelerrr saysam bitmez
barınak ziyareti yapmadığımızda çalışanları hayvanları başı boş bıraktı havyanların birbirlerini yediğini gördü gözlerim ((
üzerime yürüdü kimisi isyanım karşısında, susmadım
daha da sayarım..

ama artık yok, yapamıyorlar çevremde, dedim ya şerrimden korkup sahip bile oluyorlar :))

inanın insanlar da alışıyor bu duruma. daha ne diyeyim

Ay deme gozlerım doluyorr off offf

Can ne kadar tatlı değil mi ? Nasıl kıvranıyorlardı. İzleyemedim zaten doğru dürüst. Siz de hamilesiniz öyle haberlere bakmayın kaldırmayın içinizi. Bir çocuklara bir yaşlılara bir de mazlum hayvanlara eziyete dayanamıyorum. Savunmasızı ezmek ne kolay değil mi ?

Bakmadım duymak yettı dyanamıyrmnn içim parçalanıyor
Ama sızı oyle takdır ettım kı
Helal olsunnnnnn
Oyle guzel bakmışsınız kı

Ben zaten mahallenin deli kedilisi oldum bile :) bütün teyzeler bana düşman mama verince sinek yapıyormuş. Onlar bana bir bağırıyor ben onlara bin :)

Ben zaten mahallenin deli kedilisi oldum bile :) bütün teyzeler bana düşman mama verince sinek yapıyormuş. Onlar bana bir bağırıyor ben onlara bin :)
Direnelim :)) bu patilerin bizden başka kimseleri yok
Ve ben kim ne derse desin onların özgürlüğü için dört duvar ardında olmaları için elimden geleni bir ömür boyu yapacağım :)

Direnelim :)) bu patilerin bizden başka kimseleri yok
Ve ben kim ne derse desin onların özgürlüğü için dört duvar ardında olmaları için elimden geleni bir ömür boyu yapacağım :)

Düşünceniz ve niyetiniz güzel ben de dilerim aynısını inşallah bir gün olur. Ama ben evde olsunlar sağlıklı olsunlar diyorum. Belki bir kelebeğe sadece camdan bakacaklar ama tekme yemeyecekler, ezilmeyecekler, tecavüze uğramayacaklar.

Anneniz ne güzel söylemiş, kırk yıl düşünsem aklıma gelmezdi, doğru ya, sokaktaki canlar da bizim :)

Anneniz ne güzel söylemiş, kırk yıl düşünsem aklıma gelmezdi, doğru ya, sokaktaki canlar da bizim :)
Çocuklar böyle yumuşuyor birine değil busefer hepsine sahip çıkıyorlar :)
Anneler her daim akıllıdır
Şimdi mahallemdeki istisnasız her kediyi biliyorum, hamile kedilerim var iki tane, yerlerini yuvalarını da biliyorlar doğumlarını orada yaparlar. Strafordan yuva yapmıştım içine de battaniye döşedim ohhh :)
onlar mutlu ben daha çok mutlu

teşekkürler

Tüm mesajları okuyamadım ama İnşAllah bırakmamışsınızdır. Girdiğiniz zor durumu anlıyorum çünkü ben de öyleyim.Bulduğumu eve getiriyorum . Üstelik babamın astımı var Ben de almak isterdim ama bir tane muhabbet kuşum ve acayip derecede asosyal , başka hayvanlarla aynı ortamda tasma zoruyla duran bir köpeğim var ( ben de köpeği vapurda terk edilmiş bulmuş , hiç kedi - köpek beslemediğim hâlde alıp eve götürmüştüm. )hayatta evde yalnız kalamaz . Düğün,dernek ,cenaze ne ise evde nöbetleşe kalıyoruz ne için ? paşazade korktuğu için:) Hayvanları beslemek dışardan görüldüğü kadar basit ve ucuz bişey değil . İnanın bir tıraşı , üç beş aşısına bir maaş bayıyorum. Ama eve girdiğimdeki o şapşal sırtüstü yatma hissi hiç bişeye değişilmez.

Kıyamam ya korkuyor mu ? :) Ne güzel yapmışssınız terk edilmek nasıl da üzmüştür kimbilir. Ben de işte bazen diyorum evim 7/24 temiz kalsaydı, perdelerimi istediğim gibi yapabilseydim, bitkileri çok severim bir sürü bitki alsaydım salona ama malesef girdik bu yola. Açıkçası kedileri kendi hür irademle aldığımdan şikayet etmek de saçma geliyor bana. Herkes alma dedi çünkü. Bu yola girdik bu yolda devam edeceğiz. Yeter ki onlar sağlıklı olsun.

Sahibinden.com face de kedi manyakları sağim solum kedi ve haysev e ilan açıp çok zor durumda kaldgnzi anlatın mutlaka sahiplenen olur

Hepsinde ilanımız var ama bu ara azmış sahiplenme. Görseniz ne kediler bekliyor resim gibi ama almıyor kimse

evet tek kalamıyor , hatta kuzenimin düğüne götürmüşlüğüm var. Araç içinde sürekli abimle vardiyalı baktık . abim çıkp takı takıyordu gelip ben çıkıp halay cekiyodum . Abiye ile köpekli biri siz düşünün :) Herkes bişey der ; alma ,eve sokma , bakma. Ben teyzemle dahi tartıştım bu konuda. 'sen 365 günde 1 kere bize geliyorsun ama bu köpek 365 günü benle geçiriyor 'diye. Boşverin eviniz onlarla güzel. Çok güzel eşyalar veya istediğiniz şekilde eşyalar dizip sıkılabilirdiniz de :)

Hepsinde ilanımız var ama bu ara azmış sahiplenme. Görseniz ne kediler bekliyor resim gibi ama almıyor kimse

bu mesaj 3 gün önce yayınlansaydı , bir arkadaşıma önerirdim . Ama o da 3 gün önce Maltepe'den bir erkek kedi sahiplenmiş. Cins falan değil bildiğimiz tekir :)

bu mesaj 3 gün önce yayınlansaydı , bir arkadaşıma önerirdim . Ama o da 3 gün önce Maltepe'den bir erkek kedi sahiplenmiş. Cins falan değil bildiğimiz tekir :)

Heheh biz de Maltepe' deyiz :) Olsun ya tekirin kısmetiymiş o da yuva bulmuş ne güzel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…