Vicdanım ve sarman

Eşimle tartışma sebebimiz kediler değildi , dediğim gibi zor bir süreçten geçiyoruz karı koca olarak. O inanılmaz yoğun çalışıyor ben işsizim şu an, haliyle maddi sıkıntılarımız var. Dört senelik ilişkimizde standartlarımız ilk kez bu kadar düştü. Kedileri o da benim kadar seviyor ve bu konuda inanılmaz sabırlı ve merhametli. Sarman artık benimle, bugünden sonra kolay kolay vazgeçemem ondan.

Ay çok hoşsunuz kediyi severken eşşeğin fotoğrafıda bu demeniz beni güldürdü ben aşırı korkuyırum hayvanlardan kedi köpek kuş civciv bile merhametinize hayran kaldım tebrik ederim sizi :)

Son düzenleme:
Çoooooook güzel bir kedi. Gülümsüyor, çok mutlu. Bir fotoğrafını daha koyun lütfen. Bayıldım.
Umarım size şans, bereket getirir. Yolunuz açım olsun.

toxoplasma efsane değil hamilelerin bebekleri için sakıncalı

konu sahibi arkadaşım kediyi evine alıştırmıştı besliyordu ama ev dışında yuvası vardı komşular da tanıyordu kediyi öyle yapabilirsinz belki

Allahım nasıl güzel bir kedi canım benim sabah sabah nasıl güzel geldi fotoğrafı Allah sizden razı olsun güzel yürekli arkadaşım, insallah bu yavruların hatrına tüm istediğiniz kapılar açılsın önünüze

Çoooooook güzel bir kedi. Gülümsüyor, çok mutlu. Bir fotoğrafını daha koyun lütfen. Bayıldım.
Umarım size şans, bereket getirir. Yolunuz açım olsun.

Çok teşekkür ederim, oldukça zor bir dönemdeyiz ülke olarak herkes yaşama savaşı veriyor. Umarım herşey güzel olur hepimiz için.

Buyrun bir doz Hardal

Şöyle söyliyim o zaman aşısız kediler sakıncalı aşıları tam ev kedileri değil. Ama ne yazık ki bir çok kedi sahibi bu yanılgıya düşüp hamile kalınca kedilerinden vazgeçiyor.

Estağfurullah ben ne yapıyorum ki ? Sokakta daha binlerce çaresiz can var Ama çok teşekkür ederim güzel düşünceleriniz için

Gerçekten çok güzel bakmışsınız. İnsanın yüzüne bir tebessüm beliriyor bu şirinliği görünce.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…