- 3 Temmuz 2010
- 11.071
- 11.546
- 498
- Konu Sahibi meredithgrey
-
Bayilacak gibi oluyorum,öyle böyle değil inan. Yoksa içime sokmak istiyorum öyle seviyorum ama iş faaliyete gelince olmuyor.He biliyorum onu tik gibi birşey tüylü hiç birşeye dokunamama işte o kardeşlerden birtanesi aynı öyleydisonra işaret parmağıyla küçük küçük seve seve alıştı bak sende evdeki cansız oyuncağa denemeler yap bence yenmeye çalış o tiki öyle güzelki onları sevmek bir bilsen diyorum ya küçüklüklerinde yavruları sevemediler şimdi nasıl pişmanlar
Aynen oyle olucak galibaHaa bibi bak serbest büyütme kısmını atlamışım şimdi gördüm. Evet serbest büyüttüm kayınvalidem de aynı şeyi söylüyorBen de kendimi çocukları gittikleri evin canına okuyan ama dur çocuğum demeyen geniş anneler gibi hissediyorum Demek bebeğim olsa benden nefret edecek herkes.
-Aa oğlum berkecansu vazoyu mu kırdın (yarım ağızla) Aman çocuk ya kıra döke büyüyecek. Kır evladım.
Evet küçükken yaşadıklarindan kesinBayilacak gibi oluyorum,öyle böyle değil inan. Yoksa içime sokmak istiyorum öyle seviyorum ama iş faaliyete gelince olmuyor.
Ben küçükken büyük çöp konteynerları varya ona çöp attım poşetle bir gün,oradan kocaman bir kedi üzerime atladı ama ne korktum sana anlatamam. Kedide balıkcıların kedisiymiş ama kedi demeye bin şahit ister bir şişko bir şişko,neyse ondan sonra 2 sene geçti beni köpek kovaladi ve ısırdı kolumdan,köpeği zor ayırdilar benden,birde kuduz şüphesi vardı o köpeğin,günlerce kuduz ve tetanoz iğnesi oldum. Ondan sonra iflah olmadım ben sanırim artık olmamda. Son iki senedir besliyorum sokaktaki hayvanları bu bile benim için büyük gelişme. Eskiden yolumu değiştiriyordum düşün.
Yok canımEvet küçükken yaşadıklarindan kesinama ben hiç bir insanın isteyip başaramayacağı şey yoktur diye düşündüğumden üstüne geliyorum galiba kusura bakma
Yok canım benim ne kusuru,anladım ben seniEvet küçükken yaşadıklarindan kesinama ben hiç bir insanın isteyip başaramayacağı şey yoktur diye düşündüğumden üstüne geliyorum galiba kusura bakma
Hayvan sahiplendirme sayfalarına fotoğraflarını koyup sıkıntını yazabilirsin güzel bir kedi muhakkak isteyeni çıkar. Bir ev için 4 kedi gerçekten zor özellikle de temizliğe önem veriyorsan. Ama seviliyor işte keretalar.
Ya yirim ben onu topunu sevsinler senin
Ya yirim ben onu topunu sevsinler senin
Hiç kıskanmadım kiŞu anda da beş kişi beraber yemek yiyoruz
Kısırlaştırmasın mı diyorsunuz?başkasına vereceğiniz kednin anne olma hakkını hemen elinden almasın olmaz mı ?
Yahu niye üzülüyorsun onlar bizim gibi mi. Hem ayrıca bak holavida üzüldüğünden evinde 4 kedi var sokaklar yaralı hasta eziyet gören kediler ve yavrularıyla dolu
Bende 20 40 kırk arası diye biliyorum ama istanbulda o kadar pahalı mı ki?Ayy cok iyi anlıyorum ya, ben cok titizim diyenlerden daha cok ev işi yapıyorum ben mesela ama ev göstermiyor hep dağınık hep
Arkanı döndüğün yer yine eski haline dönüyor hiç dokunmamışsın gibi, insan bazen cok bunalıyor.
Şunu anlamadım ama ya bir kedinin iç-dış paraziti nasıl 80lira oluyor? Çok pahalı. Baska bir veterinermi baksan? Sadece iç dış parazite 80alıyorsa aşıları ne kadardır düşünemedim şuan. 80e 4ünün de iç dış tedavisini yaptırırsın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?