- 15 Temmuz 2016
- 1.972
- 1.797
- 83
- Konu Sahibi meredithgrey
-
Evet ama o da pısırık biraz . Tüm gün yüksek bir berjerleri var , altında yaşam alanı kurmuş . Adı da Miço :) hergün bi heves ile hediye alıyo ona bugün de oyuncak fare almış
Poşete de tav olurlar ama işte o da gözetim altında olmalı yoksa boğulur kalırlarNEyse umarım güzel bir yuva ve szin gibi iyi vicdan sahibi birine yol arkadaşı olur Hardal paşazade . Pembe buruncuk
Poşet demeyingeçen haftalarda marketten geldik bizim kız poşete girmiş kendi de korktu heralde hışırtıdan evde o halde üç tur attı kafada poşet ! Hardal çok korktu işedi korkusundan ya hem güldüm hem çok üzüldüm bi saatte çıkartamadık saklandığı yerden kızdan da kaçtı bir süre sidikli oğlum benim.
ev bayram yerine dönmüş desenize
Benm kapkara kedimi 300 kişi aramıştı zor sectm iclerinden vallahi ayrıca çok güzel bi pisi yuva bulcagina eminimHepsinde ilanımız var ama bu ara azmış sahiplenme. Görseniz ne kediler bekliyor resim gibi ama almıyor kimse
Yorumlarindan taniyip sevdiğim bir üyesiniz. Ben de sizin gibiyim,kiyamayip zorda kalan bütün kedileri evime almak istiyorum ama disarda 'ezik-yazik' diye aldigim aciz kediler evde kendi kedimi dövüyorlar:))
Bence 'haysev' in sayfasina mail atin,ilani paylassinlar-daha cok yere ulasir. Facebookta 'hayvan severler' isimli site. Ben kedimi o siteden sahiplenmiştim.
4 kedi gercekten cok zor, bence de ideal sayı 3 :))
Ayrica hiic vicdan yapmayin,onu seven bir ailesi olacak soructa-sokaga birakmayacaksiniz ki.
'Terketmek' diye dusunmeyin ,siz onu 'geçici sahiplenmişsiniz' zaten ve geçici yuva olmak hayat kurtarir
Yalnız onlar aynı evi paylaştığınız dostlarınız, evlatlarınız değil. Ben okurken, sürekli oğlum-kızım diye bahsetmenizden rahatsız oldum :/Kızlar ben iki buçuk ay önce bir halt yedim. Ağustos sonu bir akşam üzeri kuaförden dönüyordum ve sarman bir kedi yavrusu gördüm. Bir yerlere girmiş heralde bir de zifte bulanmış patileri kapkara ve yara bere içindeydi. Başını okşadım hemen gur gur başladı. Mama indirdim ama sokakta bin tane kedi var onlar da geldi kavga kıyamet yedi neyse. Ben o gece uyuyamadım ve ertesi gün eşimin tüm triplerine rağmen (çünkü üç kedimiz var ) gittim kediyi aldım. Veterinere gittik bakımları kontrolleri aşısı yapıldı. 5 aylık ve 1,5 kiloydu hayli az gelişmişti yani. Amacım bir kaç gün iyileştirip bırakmaktı sonra ilan açtım bir sürü ama dönen olmadı. Çok güzel bir kedi inanılmaz uyumlu ve akıllı ama gel gelelim benim üç kedim var zaten. Bir iç dış paazit kedi başı 80 TL, maması var, kumu var, ayrıca yaş maması var , eksik aşılarımız var ve ben şu an çalışmıyorum. Önümüzdeki ay kısırlaştıracağız bir de o var.
Bir de bu dünya güzeli daha yavru olduğundan çok yaramaz evin altını üstüne getiriyor. Kızım sakin ama iki oğlan çok azgın ve üçü bir araya geldi mi seyreyle günbürtüyü. Zaten iş konusundan ötürü çok sıkıntılıyım, sürekli ev süpürmek kum temizlemek çok sıkıyor beni. Şimdi süpürdüm sildim ama çalışma odasının altını üstüne getiriyorlar büyük oğlumla.
Kuma girip çıkıyor oyun yapıyor temiz kuma bulanıyor. Enerjisi çok çünkü yavru ve çok doğal bu ama ben dört kedi ile çok bunalıyorum.
Bunu yapmayacağım aslında çünkü vicdanım elvermez ama Hardal' ı bahçeye bıraksam mı diye düşünüyorum bazen. Sonra hemen vazgeçiyorum. Hava zaten buz bir sürü hasta kedi var e bu hayvan alıştı sarılıp sarmalanmaya ne yapar sokakta
Ama böyle de ben deliriyorumŞu an kum kabında halay çekiyor mesela geliyor sesi Şu aralar evde olmak o kadar mutsuz ediyor ki ev işi de zul gelmeye başladı.
Keşke hiç almasaydım diyorum ama o zaman da yaşayamazdı bir sürü tenya döktü gelişmemişti zaten bulduğumda. Ama böyle de çok bunalıyorum enerjisi çok dediğim gibi.
Yani kendimi çocuklarından şikayet edip " o zaman neden doğurdun" dediğim üyeler gibi hissediyorumO zaman neden doldurdun eve dört kediyi di mi ? Çok seviyorum yalan yok ama üçüyle bir düzen tutturmuştuk Hardal düzeni şaşırttı bize.
Fotoğrafı da bu eşşeğin, insan nasıl kıyar
Buraya da sahiplendirme ilanı açacağım birazdan belki onu çok sevecek bir yuva bulurum.
Yalnız onlar aynı evi paylaştığınız dostlarınız, evlatlarınız değil. Ben okurken, sürekli oğlum-kızım diye bahsetmenizden rahatsız oldum :/
Konu güncel kalsın diye yazıyorum, hepiniz için en güzel çözüm bulunur umarım kısa zamanda :)
evet onlar bizim evladimiz. bunun nesi rahatsiz edici? bizden bakim ve ilgi bekleyen caresiz yavrular onlar. kendinden kucuk, bakimini ustlendigin bireye evlat denir. illa ayni cins olmak gerekmiyor kendini ebeveyn hissetmek icin, illa sperm vermek ya da dogurmak gerekmiyor anne baba olmak icin.Yalnız onlar aynı evi paylaştığınız dostlarınız, evlatlarınız değil. Ben okurken, sürekli oğlum-kızım diye bahsetmenizden rahatsız oldum :/
Konu güncel kalsın diye yazıyorum, hepiniz için en güzel çözüm bulunur umarım kısa zamanda :)
evet onlar bizim evladimiz. bunun nesi rahatsiz edici? bizden bakim ve ilgi bekleyen caresiz yavrular onlar. kendinden kucuk, bakimini ustlendigin bireye evlat denir. illa ayni cins olmak gerekmiyor kendini ebeveyn hissetmek icin, illa sperm vermek ya da dogurmak gerekmiyor anne baba olmak icin.
Onlar size muhtaç falan değil. Sırf evinize aldınız diye muhtaç varlıklar diyorsunuz.evet onlar bizim evladimiz. bunun nesi rahatsiz edici? bizden bakim ve ilgi bekleyen caresiz yavrular onlar. kendinden kucuk, bakimini ustlendigin bireye evlat denir. illa ayni cins olmak gerekmiyor kendini ebeveyn hissetmek icin, illa sperm vermek ya da dogurmak gerekmiyor anne baba olmak icin.
Kis da geldi soguklar basladi
Insallah kisa surede onu sahiplenecek iyi birileri cikar cok minnoşş çünküü
Onlar size muhtaç falan değil. Sırf evinize aldınız diye muhtaç varlıklar diyorsunuz.
Doğadaki ilk kedi üniversite çağına gelene dek evde mi bakıldı?
Onlar evlat veya insana muhtaç canlılar değil
Onlar evinizi paylaştığınız dostlarınız, onlar ev arkadaşınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?