Vicdanım ve sarman

Evet ama o da pısırık biraz . Tüm gün yüksek bir berjerleri var , altında yaşam alanı kurmuş . Adı da Miço :) hergün bi heves ile hediye alıyo ona bugün de oyuncak fare almış

Evet ama o da pısırık biraz . Tüm gün yüksek bir berjerleri var , altında yaşam alanı kurmuş . Adı da Miço :) hergün bi heves ile hediye alıyo ona bugün de oyuncak fare almış

İçi catniple dolu olanlardan alırsa çok sever. Diğerlerinin yüzüne bakmıyor bizimkiler :) kedi evimiz vardı dünya paraya aldım babalarıyla oynarken kırdılar babamızda kabahat gerçi de neyse Zaten kedi evi falan fasa fiso onlara koli ver yeter

Poşete de tav olurlar ama işte o da gözetim altında olmalı yoksa boğulur kalırlar NEyse umarım güzel bir yuva ve szin gibi iyi vicdan sahibi birine yol arkadaşı olur Hardal paşazade . Pembe buruncuk

Poşete de tav olurlar ama işte o da gözetim altında olmalı yoksa boğulur kalırlar NEyse umarım güzel bir yuva ve szin gibi iyi vicdan sahibi birine yol arkadaşı olur Hardal paşazade . Pembe buruncuk

Poşet demeyin geçen haftalarda marketten geldik bizim kız poşete girmiş kendi de korktu heralde hışırtıdan evde o halde üç tur attı kafada poşet ! Hardal çok korktu işedi korkusundan ya hem güldüm hem çok üzüldüm bi saatte çıkartamadık saklandığı yerden kızdan da kaçtı bir süre sidikli oğlum benim.

ev bayram yerine dönmüş desenize

son fotografa bakinca nasil vereceksin o tatlisiii baskasinnaaa ? ama senide anliyorum cok da haklisin ... valla zor secim :)

Yorumlarindan taniyip sevdiğim bir üyesiniz. Ben de sizin gibiyim,kiyamayip zorda kalan bütün kedileri evime almak istiyorum ama disarda 'ezik-yazik' diye aldigim aciz kediler evde kendi kedimi dövüyorlar:))
Bence 'haysev' in sayfasina mail atin,ilani paylassinlar-daha cok yere ulasir. Facebookta 'hayvan severler' isimli site. Ben kedimi o siteden sahiplenmiştim.
4 kedi gercekten cok zor, bence de ideal sayı 3 :))
Ayrica hiic vicdan yapmayin,onu seven bir ailesi olacak soructa-sokaga birakmayacaksiniz ki.
'Terketmek' diye dusunmeyin ,siz onu 'geçici sahiplenmişsiniz' zaten ve geçici yuva olmak hayat kurtarir

Eklentiler

• Screenshot_2015-06-01-17-33-36-1.webp
    40,1 KB · Görüntüleme: 43

Teşekkür ederim güzel düşünceleriniz için. Bir kaç yorumda yazmıştım, haysev ile irtibata geçtim ilan da yayınlandı ama şu ara sahiplenme talebi azmış öyle dediler. Eğer çok içime sinen bir aile olursa vereceğim ama asla bahçeye , sokağa salmam o düşünceyi attım kafamdan. Ya bu deveyi güdücem ya güdücem :)

Yalnız onlar aynı evi paylaştığınız dostlarınız, evlatlarınız değil. Ben okurken, sürekli oğlum-kızım diye bahsetmenizden rahatsız oldum :/
Konu güncel kalsın diye yazıyorum, hepiniz için en güzel çözüm bulunur umarım kısa zamanda :)

Neden rahatsız oldunuz ki anlam veremedim ? Benim için evlattan bir farkları yok. Neden derseniz nasıl bir bebek bizim kararımızla dünyaya gelir bize muhtaç ve çaresiz durumda olursa aynen kediler , köpekleri de biz sahipleniyoruz ve onlar bize muhtaç. Hastalandıklarında başlarında bekliyorum, kakalarını temizliyorum, ellerimle temizliyor tarıyorum yani bu bağlamda evlat gibiler. Ama güzel dileğiniz için teşekkür ederim sonuçta herkesin görüşü farklı olabilir :)

Facebookta hayvan severler sayfasi var haysev derneginin. sayfada mail adresleri var. mail atin durumu. kedinin fotosunu da atin. sartlarinizi belirtin. ilan acarlar. ilgili bir sayfa. umarim ona en az sizin kadar sahip cikacak sevecek bir yuva bulunur.

Bu guzel davranisinizi da ayrica takdir ettim. cok guzel bir yureginiz var ayrica hayvanlar da evladimiz size katiliyorum. bize muhtac dilsiz masum melekler.

Seni cok iyi anliyorum, bizim evde kedi kayniyor. surekli bizimle olan iki kedimiz var sokaktan gelme, ustelik biri cok hasta, beni bitirdi her yonden bu hastalık isi. o yuzden yeni kediler geldikce bagisikligi kizimizin dusuk olduğundan hemen bir yer bulup gondermek zorundayim. cok ama cok zor oluyor yer bulmak. ben en son universite ogrencilerimden rica ediyorum hic degilse kış gecene kadar idare edin diye.

evet onlar bizim evladimiz. bunun nesi rahatsiz edici? bizden bakim ve ilgi bekleyen caresiz yavrular onlar. kendinden kucuk, bakimini ustlendigin bireye evlat denir. illa ayni cins olmak gerekmiyor kendini ebeveyn hissetmek icin, illa sperm vermek ya da dogurmak gerekmiyor anne baba olmak icin.

Kaldı ki bazı insan müsvettelerinin kanından canından evladına vermediği sevgi ve şefkati biz kedilere köpeklere veriyoruz. Ben tırnağını kırmış diye üzülürken bir kadın çocuğunu arabanın arkasında sürükleyebiliyor. Tabi ki evlat çok güzel bir şey Allah herkese nasip etsin ama benim üç oğlum bir kızım var ve çocuğum olursa beş evladım olacak ayrı tutmuyorum birbirinden.

Onlar size muhtaç falan değil. Sırf evinize aldınız diye muhtaç varlıklar diyorsunuz.
Doğadaki ilk kedi üniversite çağına gelene dek evde mi bakıldı?
Onlar evlat veya insana muhtaç canlılar değil
Onlar evinizi paylaştığınız dostlarınız, onlar ev arkadaşınız

Doğadaki ilk kedi ve günümüz insanı doğayı mahvetmeden önceki kediler elbet daha şanslıydı ama ne yazık ki artık doğa yok oldu. Ve evimize aldığımız için değil yani sadece evdekiler değil sokaktakiler de bize muhtaç. Evet muhtaç çünkü açlar,sokaklar manyak dolu onlara saldıran, öldüren. Bu konu bu forumda bin kez tartışıldı yeniden tartışmayacağım ama şu kedileri doğal ortamlarından koparıp bencilce evimize hapsetmişiz gibi tavrınız çok komik. Nerede yaşıyorsunuz Norveç fiyortlarında mı ? Alp dağları eteklerinde mi ? İstanbulda doğa kalmadı çünkü. Ve son kez yazıyorum benim evlatlarım çocuklarım ailem. Konu benim için kapanmıştır, katılımınızdan ötürü teşekkür ederim. İyi akşamlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…