- 7 Kasım 2013
- 13.434
- 31.575
- 598
- Konu Sahibi meredithgrey
-
başkasına vereceğiniz kednin anne olma hakkını hemen elinden almasın olmaz mı ?
Ayy cok iyi anlıyorum ya, ben cok titizim diyenlerden daha cok ev işi yapıyorum ben mesela ama ev göstermiyor hep dağınık hep
Arkanı döndüğün yer yine eski haline dönüyor hiç dokunmamışsın gibi, insan bazen cok bunalıyor.
Şunu anlamadım ama ya bir kedinin iç-dış paraziti nasıl 80lira oluyor? Çok pahalı. Baska bir veterinermi baksan? Sadece iç dış parazite 80alıyorsa aşıları ne kadardır düşünemedim şuan. 80e 4ünün de iç dış tedavisini yaptırırsın.
Bende 20 40 kırk arası diye biliyorum ama istanbulda o kadar pahalı mı ki?
Nesini savunmuş ya iyi yapmışsın bence gitmemekle.Eski veterinerimiz 40 alıyordu bu çok büyük bir klinik ondan pahalı sanırım fiyatları. Aslında evime on metre bir veteriner de var ama kadın şu köpeği döven bir veteriner skandalı olmuştu hani o adamın arkadaşıymış, adamı deli gibi savununca gitmedim kadına bi daha bende de manyaklık. Neyse ki ev dağınıklığı konusunda yalnız değilmişim o konuda içim biraz rahatladı
Yazıktır bırakma sokaga nolur ya. En azından kııs gecır bıraz buyumus olur oyle bırak. Ben de cok hayvanseverım delı gıbı eve kedı kopek almak ıstıyorum ama alerjım var. Doktor evde besleme astıma doner alerjın dıyor.. Yoksa su an hıc dusunmeden talip olurdum
2. resimde cok huzurlu gorunuyor. kiyamazsin gibime geliyor. tebessumle okudum sikayet ederken bile merhametlisin masaALLAH SUBHANALLAH.
ALLAHta cennete senin yerini yapsin insaALLAH.
Bana göre kurtulması imkansız olan vakalar dışında bu patilerin yeri özgürlüktür. Biz insanlar onların yuvalarını işgal edip betona çevirip üstüne üstelik bir de şikayet ede olduk "ayyy pis ayyy bunu sitede istemeyiz" v.s
Mesajları ve cevaplarınızı detaylıca okumadım ama eğer ki imkanınız varsa kedi evleri yapın çevrenize, yada bahçeliyse bulunduğunuz yer bilemiyorum bir mahalle ise işiniz kolay. Güvenli bölgeler buralar.
Zamanla mahalle çocukları bile alışıyor koyduğunuz kaba sulara, hatta onlara sorumluluk verince koruyup kolluyorlar bile :)
Gecelerce ağladığımı bilirim çocukken bir kedim köpeğim olsun diye.
Birgün annem mahalledeki bütün hayvanların bizim olduğunu onlara bakmakla yükümlü olduğumuzu söyleyince daha da ağlamadım :)
Hem artık arabanın bagajına sokak kedi ve köpekleri için dev kiloluk mamalar da alıp attım, gittiğim yerlerde hangisini görürsem dağıtıveriyorum öyle de mutlu oluyor ki sıpalar :)))
gerçekten zorda değilse dışarı alıştırın ve takip edin, korunaklı olduklarına emin olun, her gün belirli noktalara da mamalarını koyun ohhhh bitti
özgür ve mutlu patiler
Yapmadığım şeyler olsa ve bilmesem bu konudaki tepkinizde haklısınız...Özgür ve mutlu patiler derken? Türkiye'de mi yaşıyorsunuz?
O kedi evlerinin basına neler geliyor bir gün koyup bakın lütfen.
Su kapları tekmeleniyor, zehirli etler koyuluyor sokaklara bu ülkede. Özgür ve mutlu patiler:)
Bana göre kurtulması imkansız olan vakalar dışında bu patilerin yeri özgürlüktür. Biz insanlar onların yuvalarını işgal edip betona çevirip üstüne üstelik bir de şikayet ede olduk "ayyy pis ayyy bunu sitede istemeyiz" v.s
Mesajları ve cevaplarınızı detaylıca okumadım ama eğer ki imkanınız varsa kedi evleri yapın çevrenize, yada bahçeliyse bulunduğunuz yer bilemiyorum bir mahalle ise işiniz kolay. Güvenli bölgeler buralar.
Zamanla mahalle çocukları bile alışıyor koyduğunuz kaba sulara, hatta onlara sorumluluk verince koruyup kolluyorlar bile :)
Gecelerce ağladığımı bilirim çocukken bir kedim köpeğim olsun diye.
Birgün annem mahalledeki bütün hayvanların bizim olduğunu onlara bakmakla yükümlü olduğumuzu söyleyince daha da ağlamadım :)
Hem artık arabanın bagajına sokak kedi ve köpekleri için dev kiloluk mamalar da alıp attım, gittiğim yerlerde hangisini görürsem dağıtıveriyorum öyle de mutlu oluyor ki sıpalar :)))
gerçekten zorda değilse dışarı alıştırın ve takip edin, korunaklı olduklarına emin olun, her gün belirli noktalara da mamalarını koyun ohhhh bitti
özgür ve mutlu patiler
Ya sen xok tatlısınKızlar ben iki buçuk ay önce bir halt yedim. Ağustos sonu bir akşam üzeri kuaförden dönüyordum ve sarman bir kedi yavrusu gördüm. Bir yerlere girmiş heralde bir de zifte bulanmış patileri kapkara ve yara bere içindeydi. Başını okşadım hemen gur gur başladı. Mama indirdim ama sokakta bin tane kedi var onlar da geldi kavga kıyamet yedi neyse. Ben o gece uyuyamadım ve ertesi gün eşimin tüm triplerine rağmen (çünkü üç kedimiz var ) gittim kediyi aldım. Veterinere gittik bakımları kontrolleri aşısı yapıldı. 5 aylık ve 1,5 kiloydu hayli az gelişmişti yani. Amacım bir kaç gün iyileştirip bırakmaktı sonra ilan açtım bir sürü ama dönen olmadı. Çok güzel bir kedi inanılmaz uyumlu ve akıllı ama gel gelelim benim üç kedim var zaten. Bir iç dış paazit kedi başı 80 TL, maması var, kumu var, ayrıca yaş maması var , eksik aşılarımız var ve ben şu an çalışmıyorum. Önümüzdeki ay kısırlaştıracağız bir de o var.
Bir de bu dünya güzeli daha yavru olduğundan çok yaramaz evin altını üstüne getiriyor. Kızım sakin ama iki oğlan çok azgın ve üçü bir araya geldi mi seyreyle günbürtüyü. Zaten iş konusundan ötürü çok sıkıntılıyım, sürekli ev süpürmek kum temizlemek çok sıkıyor beni. Şimdi süpürdüm sildim ama çalışma odasının altını üstüne getiriyorlar büyük oğlumla.
Kuma girip çıkıyor oyun yapıyor temiz kuma bulanıyor. Enerjisi çok çünkü yavru ve çok doğal bu ama ben dört kedi ile çok bunalıyorum.
Bunu yapmayacağım aslında çünkü vicdanım elvermez ama Hardal' ı bahçeye bıraksam mı diye düşünüyorum bazen. Sonra hemen vazgeçiyorum. Hava zaten buz bir sürü hasta kedi var e bu hayvan alıştı sarılıp sarmalanmaya ne yapar sokakta
Ama böyle de ben deliriyorumŞu an kum kabında halay çekiyor mesela geliyor sesi Şu aralar evde olmak o kadar mutsuz ediyor ki ev işi de zul gelmeye başladı.
Keşke hiç almasaydım diyorum ama o zaman da yaşayamazdı bir sürü tenya döktü gelişmemişti zaten bulduğumda. Ama böyle de çok bunalıyorum enerjisi çok dediğim gibi.
Yani kendimi çocuklarından şikayet edip " o zaman neden doğurdun" dediğim üyeler gibi hissediyorumO zaman neden doldurdun eve dört kediyi di mi ? Çok seviyorum yalan yok ama üçüyle bir düzen tutturmuştuk Hardal düzeni şaşırttı bize.
Fotoğrafı da bu eşşeğin, insan nasıl kıyar
Buraya da sahiplendirme ilanı açacağım birazdan belki onu çok sevecek bir yuva bulurum.
Özgür ve mutlu patiler derken? Türkiye'de mi yaşıyorsunuz?
O kedi evlerinin basına neler geliyor bir gün koyup bakın lütfen.
Su kapları tekmeleniyor, zehirli etler koyuluyor sokaklara bu ülkede. Özgür ve mutlu patiler:)
Ay deme gozlerım doluyorr off offfSapancaciğerim acıdı o habere ki o sadece ses getireniydi. Yazıklar olsun bu sevgisizliğe.
Ay cok güldümmm:))Anlamadım ? Kedimiz erkek ama :))
Ya sen xok tatlısın
Tebrık ederım
Bloglar gruplar sayfalar yok mu hayvan severlerle dolu
Bıraz daha paylaşsan almak ıstyeb olur belkı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?