Vicdanım ve sarman

Eski veterinerimiz 40 alıyordu bu çok büyük bir klinik ondan pahalı sanırım fiyatları. Aslında evime on metre bir veteriner de var ama kadın şu köpeği döven bir veteriner skandalı olmuştu hani o adamın arkadaşıymış, adamı deli gibi savununca gitmedim kadına bi daha bende de manyaklık. Neyse ki ev dağınıklığı konusunda yalnız değilmişim o konuda içim biraz rahatladı

Nesini savunmuş ya iyi yapmışsın bence gitmemekle.
Özel kliniklerin ücretleri öyle, kendi insaflarına kalmış. Sanırım bir alt sınır var veterinerlik odasının belirlediği. Onun üstüne isteyen istediği kadar koyuyor. İnsan kendi kedisini tedavi ettiremiyor bu fiyatlara, sokaktakilere nasıl yardım edelim. Sigortamızdan yararlansalar keşke

Cok Mutlu görünüyor, keşke alabilsem ama Kocaman bir kopegim var evde ve kedilerle arası pek yok. Size bulunduğunuz yerin veteriner fakültesine gitmenizi öneriyorum her şey cok daha uyguna gelir.

Yazıktır bırakma sokaga nolur ya. En azından kııs gecır bıraz buyumus olur oyle bırak. Ben de cok hayvanseverım delı gıbı eve kedı kopek almak ıstıyorum ama alerjım var. Doktor evde besleme astıma doner alerjın dıyor.. Yoksa su an hıc dusunmeden talip olurdum

Yok bırakmam zaten, bırakacak olsam almazdım ama yoruyor bazen. Evelynn de demiş ya topluyorsun arkanı dönünce dağınık işte o durumlar bazen delirtse de seviyorum sıpaları.

2. resimde cok huzurlu gorunuyor. kiyamazsin gibime geliyor. tebessumle okudum sikayet ederken bile merhametlisin masaALLAH SUBHANALLAH.
ALLAHta cennete senin yerini yapsin insaALLAH.

2. resimde cok huzurlu gorunuyor. kiyamazsin gibime geliyor. tebessumle okudum sikayet ederken bile merhametlisin masaALLAH SUBHANALLAH.
ALLAHta cennete senin yerini yapsin insaALLAH.

Teşekkür ederim çok sağolun eksik olmayın. Kıyamam zaten ne kadar kızsam yorulsam da. İlk kedimi aldığım zaman barınak hastalığını gizlemiş hayvan kakasını tutamıyordu sürekli ishal sürekli kusuyor. O zaman bir sinir hazırladım götürmek için geriye sonra baktım çok masum duruyor bıraktım herşeyi geri ve bırakış o bırakış. İki iç derken dört oldular. Ben hep hayvanlarla büyüdüm ama kendi evimde olması başkaymış. İnsan kıyamıyor yani düşünün biz acıkınca nasıl fena oluyoruz ay acıktım ay başım döndü diye. Bu hayvanlar günlerce aç geziyor işte. Keşke elimden fazlası gelebilse.

Bana göre kurtulması imkansız olan vakalar dışında bu patilerin yeri özgürlüktür. Biz insanlar onların yuvalarını işgal edip betona çevirip üstüne üstelik bir de şikayet ede olduk "ayyy pis ayyy bunu sitede istemeyiz" v.s
Mesajları ve cevaplarınızı detaylıca okumadım ama eğer ki imkanınız varsa kedi evleri yapın çevrenize, yada bahçeliyse bulunduğunuz yer bilemiyorum bir mahalle ise işiniz kolay. Güvenli bölgeler buralar.

Zamanla mahalle çocukları bile alışıyor koyduğunuz kaba sulara, hatta onlara sorumluluk verince koruyup kolluyorlar bile :)
Gecelerce ağladığımı bilirim çocukken bir kedim köpeğim olsun diye.
Birgün annem mahalledeki bütün hayvanların bizim olduğunu onlara bakmakla yükümlü olduğumuzu söyleyince daha da ağlamadım :)

Hem artık arabanın bagajına sokak kedi ve köpekleri için dev kiloluk mamalar da alıp attım, gittiğim yerlerde hangisini görürsem dağıtıveriyorum öyle de mutlu oluyor ki sıpalar :)))

gerçekten zorda değilse dışarı alıştırın ve takip edin, korunaklı olduklarına emin olun, her gün belirli noktalara da mamalarını koyun ohhhh bitti

özgür ve mutlu patiler

Özgür ve mutlu patiler derken? Türkiye'de mi yaşıyorsunuz?
O kedi evlerinin basına neler geliyor bir gün koyup bakın lütfen.
Su kapları tekmeleniyor, zehirli etler koyuluyor sokaklara bu ülkede. Özgür ve mutlu patiler:)

Yapmadığım şeyler olsa ve bilmesem bu konudaki tepkinizde haklısınız...
Az mücadele etmedim zehirlerle tekmelerle hatta ve hatta göbekli anlayışsız teyzelerle...
rica ve rica ediyorum yazdığımı dikkatli okuyun
ben başardım
mutlu sonlar var bu ülkede de bukadar umutsuzluğun gereği yok..

İşte maalesef o durumda değil sokaklar. Evet görece korunaklı bir mahalledeyim ama belediyenin su sebilleri izmarit dolu, çocuklar tehdit değil ama büyükler tehdit daha geçenlerde adam sigarasını kediye doğru attı hayvan neye uğradığını şaşırdı ben delirdim tabii. Keşke sokaklar onlar için yaşanası olabilse, toprağa özgürce basabilseler ama şu durumda imkansız.

Ya sen xok tatlısın
Tebrık ederım
Bloglar gruplar sayfalar yok mu hayvan severlerle dolu
Bıraz daha paylaşsan almak ıstyeb olur belkı

Sapanca ciğerim acıdı o habere ki o sadece ses getireniydi. Yazıklar olsun bu sevgisizliğe.

Nezlesi yok ama burnu tıkalı şimdi uyurken fiyt fiyt ötünce burnunu temizledim serum fizyolojikle sildim güzelce rahatladı. Şimdi uyuyor evi de ısıttım üşümesinler diye. Bir yanım da verme diyor aslında alıştım sarışına. Eşim sarışın diyor kendisine Sanırım kendim gibi seven ve çook içime sinen biri olursa ancak verebilirim.

Ya sen xok tatlısın
Tebrık ederım
Bloglar gruplar sayfalar yok mu hayvan severlerle dolu
Bıraz daha paylaşsan almak ıstyeb olur belkı

Var var bir sürü ilanı var ama haysev dedi ki bu ara sahiplenme çok azmış. İki ay sahiplenmesini bekledim işte bu da 3 numara gibi bize kaldı :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…