eşiniz ve siz susarak bu yapılanlara ortak oluyorsunuz bence.lütfen vicdanınızı dinleyin ve resmi kurumlara baş vurun.kaynınız özürlü maaşı alıyor mu?eşinizin ailesi bakım ücreti alıyor mu?artık ülkemiz engelli vatandaşlar konusunda çok hassas .yaşadığınız yerin en üst düzey mülki amirliğine dilekçe ile başvurarak bu durumu anlatırsanız gerekeni yaparlar.bu insanlar bakıma muhtaçlar ve en çok istedikleri şey birazcık ilgi ve sevgi.şu anda kaynınız için çok üzüldüm inanın ve birden kendi öğrencilerimin geleceği canlandı gözümde(umarım bu duruma düşmezler,Allah annlerini başlarından eksik etmez)...lütfen resmi kurumlara baş vurun ve bir bakım evine yerleştirilmesini sağlayın..yoksa bile bile buna göz yummakta suça iştirak etmek demektir.
kaynınızın zeka düzeyi nedir biliyor musunuz?el becerisi var mı?verilen yönergelere uyuyor mu?öz bakımını yapabiliyor mu?eğer bunlara cevabınız evet'se bakın eğitim uygulama okulu ve iş eğitim okulları var,iş okulu kısmı bu tür çocuklar için iyi bir fırsat.bahsettiğim devlet okulu,özel rehabilitasyon kurumu değil.
acaba bizim gönderdiğimiz rehabilitasyon merkezimiydi evet banyosu hariç herşeyini kendi yapıyor söylediklerini yapabiliyor ama maaş almadığını biliyorum aile de bu konu hakkında bir yardım almıyor çünkü başvurdular ve kayınpederimin malvarlığı olduğu için vermiyorlarmış bize söylenen o ben bu konu hakkında size bir şey sormak istiyorum resmi kurumlara başvurursam bunu yapanlar ceza alırlar mı aslında ben ceza almalarını istiyorum ama görümcem ve eşim bundan korktukları için bir yerlere başvurmuyorlar ve kötü davrandıklarına dair bir ispat bulamazlarsa ne olacak bir şey yapmazlarmı peki ben dilekçe versem ismim açıklanırmı bu işi gizli yapabilir miyim belki onlardan gizli yaparsam daha rahat olur ben çünkü duramıyorum artık gerçekten göz yummak istemiyorum eşimde çok vicdanlı bir insan ama o da zamanı var diyor neyi bekliyor bilmiyorum beklediği birşey var ama bana da söylemiyor sabret zamanı gelmedi diyor sadece bizimki göz yummak değil zaten biz bunu farkedeli çok fazla olmadı yani önceden gizli mi yapıyordu yoksa yeni mi başladı olay onu bilmiyorum ama söylenenlere göre yeni başlamamış biz başka şehirde olduğumuz için farketmemişiz kaynımda sormasan anlatmaz yani babası olduğu için konduramamışız açıkçası biraz uyanık olmak lazım kadın çok uyanık çok tatlı dilli kayınpederimi fişekleyende o kendi iyi görünüp tüm suçu kayınpederimin üstüne atıyor kendide gizli yapıyor
![KK43 :( :(](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk43.gif)