Vicdan azab, utanc, :(( esimi aldatmis sayilirmiyim:( bakarmisiniz!.

• Konu Sahibi Konu Sahibi Rach
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

arkadasim benmi anlatamadim bilemiyorum ama ben konuyu hep anlatip sizi daha iyi olaylara hakim olmanizdi yoksa bir sene sonra bu adam bana niye boyle yapti demek icin acmadim konuyu sadece kendi duygularimi yasadigim seyleri butun ictenlikle yazmak istedim ki daha dogru yorumlar gelsin diye.

valla burdaki arkadaşlardan birisi eşinin msn de biriyle konuştuğunu yakalaması üzerine hepimiz burdan aaa bakk kocan seni aldatıyo demiştik.ama adam sadece msn de görüşmüştü.ama sen sohbet ortamını bırak adamla bir de buluşmuşsun.üstüne üstelik bir de burada bu adam beni kullandı aman bana o gün cevap yazmadı falan diyosun.yine artı olarak o alışveriş merkezinde 2 defa daha karşılaşmışsın.madem orada adamla buluştun ne diye bir daha eşinle oraya gidiyosun.sen o adamla orda görüştükten sonra o alışveriş merkezinin adını unutmalıydın.haksızmıyım arkadaşlar lütfen yaa.ben senin hiç de bu kadar masum olduğuna inanmıyorum.kusura bakma

Sizi görmüş ve beğenmemiş,bahane olarak da yalanınızı kullanmış.
ıyi ki de beğenmemiş,yoksa gidişatınız kötüymüş.
Kendinizi kötü hissetmeniz çok doğal,çünkü eşinizin arkasından dolap çevirmişsiniz ressmen,kusura bakmayın
Bundan sonraki pişmanlıkla sanırım böyle bir şeye kalkışmazsınız,pişmanlığınızı da gün gelir unutursunuz,insanoğlu neleri unutmuyor ki değil mi:gitme:

Son düzenleme:
ha unutmadan ben o alis veris merkezine onu gormek icin asla gitmiyorum ustelik bizim bulustugumuz yerde degil sonraki gordugum yer bizim esimle herzaman gitdigimiz alis veris merkezi , yasadigimiz yerde kos koca sehir ben gidip orda gelirmi gelmezmi diye onumu bekliyorum lutfen yapmayin(

haydaaaaaaaaa
güzelim senin derdin eşimi aldattımmı aldatmadımmı yoksa o kişinin neden böyle yaptığımı?
valla ben şunu anladım..sen bu kişiden ne olursa olsun hoşlanmışsın
vicdan azabın olması tam gaz devam edersin

ya bısı yı anlıyamadım ne olur desın bırı bana sımdı nette gorustug adam sızı begense ne olurdu?..burda takıldım kaldım..sorun adamın begenıp begenmemesı degıl kı bıde markette karsılasmıssınız ya adamın esı guzelmıydı merak ettım?..
ne olur bırı desın bana..

rach insanlar hata yapabiliyor, sen zaten yaptığın hatanın farkındasın...
adamın neden öyle davrandığını bilemem sadece şunu diyebilirim ki o bir erkek ve yaptıklarında mantık arama...

elbet gideceksin o markete yada hayatına olduğu gibi devam edeceksin, eşini aldattın yada aldatmadın bunu sadece sen bilirsin, eğer o adama arzuyla baktıysan, ahh bu benim olsaydı dediysen aldatmışsındır. sadece merak edip gördüysen ve hala aklında eşin varsa bu aldatma değildir bence.

bu konuya gelecek yorumlar üzmesin seni, sen zaten yeterince suçlamışsın kendini...
git eşine güzel bir yemek yap, onun yanında ol...

sen o adam tarafından kandırıldığın için üzüldüğün kadar eşini kandırmana üzülmüyorsun ne cesaret ya elin adamıyla kalk buluş benim eşim bana bunu yoksa bu işin lamı cimi yoktur resmen aldatma ve ne yazıkki sen yaptığın şeyin yanlışlığının farkında değilsin nasıl olurda böyle olur diye isyanlardasın

vall ben senin yerinde olsam o alisveris yerinne sik sik gitmezdim cunku gozun her zaman onu aricak ha birde bey efendi devam etseymis galiba tam gaz gitcek missin altatma yoluna kusura bakma

siz bu buluşmada birbirinize bakıp sonra ayrıldınızmı yoksa sohbet falan ettiniz mi

Eşine bakamamış anam heyecandan,bir de adam onu beğenseydi ne olacaktı,cevabı arkadaşta saklı
Bence güzeldir-tatlicadiarzu-

benmi anlatamadim arkadaslarimi anlamak istemedi bilemiyorum ama herkezin cani sagolsun( , ben esimi aldatmak gibi birsey dusunmedim sadece herseyi acik acik yazmak istedigim icin agir elstiriler aldim tekrar soyluyorum adamla selamlasmak icin gitdigim marketde karsilasmadik kendi herzamanki alis veris yaptigim marketde rasladim ama neyse bunlarin onemi yok ben saten kendimi cok kotu hisediyordum simdi dahada kotu oldum , yanlis yapinca acisini cekecegim elbetde(

kendine şu soruyu sor kocama anlatsam neolur acaba.??

lutfen burun kahpeye yapmayin konuyu nasil sildire bilirim yardimci olabilecek arkadas varmi((( , birde donup oz elestiriyi kendinize yaparsaniz benim yapotigim gibi ne hatalar bulursunuz diye dusunuyorum((( hepiniz hakinizi helal edin benim icin vakit ayirdiniz iki kotu yorumlar yazdiniz mubarek ramazan gunu kimsenin hakinin gecmesini istemem((

hem de yakın oturuyormuşsunuz karşılaşma ihtimaliniz yüksek.
ya eşin birşey farketse bu adamı nereden tanıosun ya da sana neden bakıyor dese.
hiç girmemeniz gereken bir yola girmişsiniz.
keşke gitmeseydiniz.
başka bir ereği merak etmek de niye ki.
büyük bir gaflete düşmüşsünüz

arkadaşımız zaten üzgün olduğunu vicdan azabı çektiğini söylediği halde garip yorumlarınıza devam ettiniz...

her koyun kendi bacağından asılır diye bir laf var, beğenilmiş beğenilmemiş olayı değil ki bu.

bir hata yapmış, bunun da farkında...

bence bu konu silinsin ve onunda canı daha fazla sıkılmasın...

Abooooooooooooooooooooooooooo şok şok şok..........

Hayla nesini merak ediyosun arkadaşım... :S:S:S

siz bu buluşmada birbirinize bakıp sonra ayrıldınızmı yoksa sohbet falan ettiniz mi

sadece 3 dakika bir arkadasin aa sen burdamiydin nasilsin uzun zamandir gormedik birbirimizi seklinde konusulabilecek bir konusma gibiydi asla ve asla onla yataga girme yada bulusup elimi bile tutsun seklinde dusunceml yoktu oyle olsaydi zaten herkezin gozunun onunde koskoca alis veris merkezine gidip gorusmez oturur bir yerde kahve cay icerdik siradan bir arkadas bile anca bu sekil davranizdi ustelik ben onu kuzenim gibi hisetdim cekinecegim korkacagim yabanci bir erkek gibi bile gormedim ama bu benim onla bulusmaya gitme yanlisi yaptigimi kapatmaz(
ne deseniz haklisiniz;((

anlamadım ya madem seni yalan söledin diye suçluyor görüşmüyor fln peki gel şurda buluşalım derken senin 10 dk içinde baska sehirden çıkıp geleceğinimi düşünmüşlmaz: bence ucuz kurtulmuşsun eminim hayalindeki senle gercek sen aynı deildi ondan böyle seni suçlama yolunu seçti
aslında sana bir soru sormak lazım eşin aynı şeyleri yapsaydı sen ne düşünürdün ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…