R
Rach
Ziyaretçi
- Konu Sahibi Rach
-
Kızmayın ama sizin dert ettiğiniz şey eşiniz ya da yaptığınızdan pişmanlığınız değil. Siz o aamın neden sizi aramadığına takılmışsınız apaçık ortada bu. Ve bunu hala üşünüp merak ediyorsanız (ki ediyorsunuz) siz hala eşinizi aldatıyorsunuz. Ben konunun başlığını gördüğümde pişmanlığınızı huzursuzluğunuzu ve vicdan azabınızdan nasıl kurtulacağınızı falan yazdığınızı düşünürken siz o adamı anlatıp, neden size öyle davrandığını sorguluyorsunuz. Hem eşinize hemde o adamın eşine üzüldüm. Tıpkı burda aldatıldım diye konu açan arkadaşlara üzüldüğüm gibi:çok üzgünüm:
Eşine bakamamış anam heyecandan,bir de adam onu beğenseydi ne olacaktı,cevabı arkadaşta saklıya bısı yı anlıyamadım ne olur desın bırı bana sımdı nette gorustug adam sızı begense ne olurdu?..burda takıldım kaldım..sorun adamın begenıp begenmemesı degıl kı bıde markette karsılasmıssınız ya adamın esı guzelmıydı merak ettım?..
ne olur bırı desın bana..
rach insanlar hata yapabiliyor, sen zaten yaptığın hatanın farkındasın...
adamın neden öyle davrandığını bilemem sadece şunu diyebilirim ki o bir erkek ve yaptıklarında mantık arama...
elbet gideceksin o markete yada hayatına olduğu gibi devam edeceksin, eşini aldattın yada aldatmadın bunu sadece sen bilirsin, eğer o adama arzuyla baktıysan, ahh bu benim olsaydı dediysen aldatmışsındır. sadece merak edip gördüysen ve hala aklında eşin varsa bu aldatma değildir bence.
bu konuya gelecek yorumlar üzmesin seni, sen zaten yeterince suçlamışsın kendini...
git eşine güzel bir yemek yap, onun yanında ol...
arkadaşımız zaten üzgün olduğunu vicdan azabı çektiğini söylediği halde garip yorumlarınıza devam ettiniz...lutfen burun kahpeye yapmayin konuyu nasil sildire bilirim yardimci olabilecek arkadas varmi((( , birde donup oz elestiriyi kendinize yaparsaniz benim yapotigim gibi ne hatalar bulursunuz diye dusunuyorum ((( hepiniz hakinizi helal edin benim icin vakit ayirdiniz iki kotu yorumlar yazdiniz mubarek ramazan gunu kimsenin hakinin gecmesini istemem ((
siz bu buluşmada birbirinize bakıp sonra ayrıldınızmı yoksa sohbet falan ettiniz mi
kendine şu soruyu sor kocama anlatsam neolur acaba.??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?