Vicdan azab, utanc, :(( esimi aldatmis sayilirmiyim:( bakarmisiniz!.

• Konu Sahibi Konu Sahibi Rach
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ben evli bi kadına yakıştıramıyorum böyle şeyleri senin onula görüşmen baş başa hatta canımm ne diye gidiyosun bulışmaya

sırf meraktan okudum,çok yanlış şeyler yapmışsınız.hem pişmanım diyosunuz hem heyecan yaptım falan.gitmeyin o markete siz onu görmeye gidiyorsunuz bence.
hem ilk msjı yazıp çıkmışsınız.belki de sadece okumamız için bişeyler uydurup gittinz.
ben kestiremedim hangisine inanacağımalmaz:

Çok tehlikeli bir oyuna kalkışmışsın bir nevi aldatma bana göre.
İyiki adam beğenmemiş seni tersi olsaydı ne olacaktı acaba.
Kendini kaptırıp yuvanı mı dağıtacaktın bir erkek için.
Burada o kadar kadın dert yanıyor eşim den şüpheleniyorum diye.
Ya eşin birşeylerden şüphelenseydi ne olurdu acaba.
Bir an önce kurtulmaya bak hiç yaşanmamış bir hikaye diye unut bunu.
Yazık edersin sonra kendine...

vereliniortak aynı düşüncedeyim adam yaklaşsa sen kendini çekemessin geri bence yol yakınken kurtar kendini...

bencede üzgünüm ama adam sizi beğenmemiş, baştan bilmesede o buluşmaya geldiğinde sonuçta biliyormuş aynı şehirde olduğunuzu, böyle bir bahane uydurmuş, bu adam aynı zamandada eski kulağı kesiklerden sanırım, hoşuna gidiyor oyun oynamak

sakın gelme bu adamın oyunlarına canım, olan sana olur yuvan dağılır adamıda koydunsa bul sonra:gitme:

Benim konuda dikkatimi çeken şey bana kızma, ama pişmanlık değil .Çünkü senin asıl merak ettiğin konu bu adamın seni gördükten sonra aramayışı .Aramamasının nedeni çok belli , o hayalinde başka birini yaşatmış ama sen hayalindeki kişiye uymamışsın .ıyiki de öyle olmuş .Yoksa yaşamın alt üst olurdu.O kadar süre görüşmek için ısrar eden insan sadece aynı şehirde olsuğunu sakladığın için görüşmemezlik etmez.O kendince bir bahane yaratmış ama asıl sorun seni beğenmemesi .Asıl konuya gelirsek o da adama gibi adam değilmiş ki , evli olduğu halde internette kendine vakit geçirecek birilerini arıyor .Aynı şeyi eşin yapsa ne hissederdin ? Aldatma olayına gelince bence aldatmadır.Çünkü aynı şeyi" eşim yaptı "deseydin yine aldatma derdim .Bunu yazmamın sebebi olayda kadın erkek farkı gözetmeyişim .Ama yapacak bir şey yok neticede bir şey olmamış bence olayı büyütme kimseye de bahsetme.Gün gelir sana kötü bir şeklde geri döner.Ayrıca aynı markette karşılaşmanız iyi değil .Neden dersen demek ki yakın bir yerde oturuyor.Gerekirse uzak bir yere taşının .Çünkü sürekli karşılaşmalar sonucu eşin bir şeyleri duyarsa güzel yuvan bozulur canım .Tamamen unut görünce hiç selam verme .Her şey güzel olsun ama eşinle birlikte.........

bir hata yapmışsınız bence..hem de büyük bir hata.. hata yapmak biz insanlara mahsus,sizi değerlendirmek ne haddimize ama..ben de yorumların çoğuna katılıyorum. bu insan doğrudüzgün bir tip değil. emınımki eşini de bu yolla defalarca aldattı.. siz de eğer olsaydınız o kadınlardan biri olacaktınız.
işin üzücü kısmı ise hala kafanızın bir köşesinde o adam var. niye öyle yaptı,niye böyle dedi diye bunalım olmuşsunuz..
dönülmez hatalar yapmadan silkelenin bence..
hem istanbul gibi yerde nasıl karşılaşıyorsunuz zırt bırt...
hem siz o adamı bir kere gördükten sonra bir de eşinizle ne cesaret aynı markete gidebiliyrosunuz..ben olsam semtine uğramam.. ya adam bir arıza çıkarırsa????

aldatmış sayılmayabilirsin fakat aldatmaya giden yolda büyük bi adım bu
aynı ilde yaşamanız sorun olsaydı senle alışveriş merkezinde görüşmeyi reddederdi
sen pişmanlıktan dolayı degil bence adamın seni bir daha aramamasından rahatsızsın

ayrıca konu açtıgın yer neden bir derdim var degil de ah erkekler
kendinle çelişme bence o adamın seni aramaması tek sorunun bırak vicdan azabını falan
seni istemedigi belli yoksa degil aynı semt kapı komşusu olsan yine takılırdı peşine
çocugun var mı bilmiyorum ama eşini bi düşünsene aynı şeyi yapsa sen ne yapardın

canım bence adam sizi gördü ve beyenmedi o yüzde öyle bi bahane uydurdu bence o markete bidaha gitmeyi eşinizi seviyorsanız yoksa hiç umadığınız bi çikmaza girebilirsiniz. bazen insan yeni heyecanlar arar siz ondan gitiniz orayayasakkelime

eğer gerçekten yalan söylediğin için ilgiyi kesmiş olsaydı
daha ilk hadi buluşalım dediğinde tepkisini gösterirdi
bana kalırsa adam seni beğenmemiş ve bu işin bahanesi olmuş

ve yaptığında çok ayıp birşey
umarım bidaha tekrarlamassın

onyargılı olmadan okumaya calıstım ama
aklınız dıger arkadaslarında soyledıgı gıbı onun sızınle ılgılı yapmaya calıstıgı neden boyle oldugunu anlamaya calısmakta
gercek bır pısmanlıkta esınızle ılgılı bıseyı sorardınız bıze

bende cogu arkadasın dedıgıne katılıyorum adam sızı begenmemıs besbellı bahane yaratmıs
sızde bunların arkasını arıyacagınıza yaptıgınız hatadan ders alında hıcbıseyden haberı olmayan kocanızın kıymetını bılın

valla sen eşin aldattıgına değil reddedildiğine üzülmüşsün
reddedilecegini bilmeden gtmişsin hersey daha farklı olacak diye ama sana uygun bi cevap almadıgın için gittiğine pişman olmussun
sen zaten oraya giderek yeni bi ilişkiyi göze almısın eve kosup internete girdiğinde onun sana ayy nekadar güzelsin senden cok etkilendim vs gibi yazılar bekledin ama malesef adam akıllımıs biraz aklı basındamısmı dim yada senden iyi miş dimm en iyisi yalancısın diye sallamıs veya ayagına kadargettirmekmiş gayesi onunla tatmin olmus
velhasıl o adam seni begenseydi sen pisman olmuycaktın belki daha da ileriye götürürdün
yat kalkda dua et karsındaki akıllımıs
habuarada aynı merkeze karsılasmak için gidiyosun galiba
hem eşini neden merak ediyosun aklın adamda kalmıs kuzum ya
yazık valla eşine burda gercekten eşini aldattıgın için pisman oldugunu yazsaydın eger ona inansaydım eyvallah ama adam seni es gecmiş sende o duruma düstüğün için pismansın

Kızmayın ama sizin dert ettiğiniz şey eşiniz ya da yaptığınızdan pişmanlığınız değil. Siz o aamın neden sizi aramadığına takılmışsınız apaçık ortada bu. Ve bunu hala üşünüp merak ediyorsanız (ki ediyorsunuz) siz hala eşinizi aldatıyorsunuz. Ben konunun başlığını gördüğümde pişmanlığınızı huzursuzluğunuzu ve vicdan azabınızdan nasıl kurtulacağınızı falan yazdığınızı düşünürken siz o adamı anlatıp, neden size öyle davrandığını sorguluyorsunuz. Hem eşinize hemde o adamın eşine üzüldüm. Tıpkı burda aldatıldım diye konu açan arkadaşlara üzüldüğüm gibi:çok üzgünüm:

Arkadaslar hepinizin yazilarina tek tek tesekur ediyorum konuyu actiktan sonra bir isim cikti gitmek zorunda kaldim ama geldigimde bukadar cok yorum inanin beklemiyordum, aslinda belki ben anlatamadim biz bir forumda konustuk ama asik mesk seyler konusmadik iki arkadas ne konusursa o sekilde konusmustuk bu olayin ustundende bir sene gecti dedigim gibi iki kez rasladik birbirimize , bana bu yaptigim cok kotu bir hareket olarak geldi netde bir forumda konusmak degilde israrina dayanamayip sadece selamlasmak olsada gorusmeye gitmeyi kendime yediremedim beni kulanmis gibi hisetdim , bu kiside sohbetlerden esine cok saygi duyan onu seven ve asla uzulmasini istemeyen biriymis gibi yaziyordu yazilarinda belkide gozumu boyamakti maksadi bilemiyorum , sizide anliyorum eger bunu esim yapsaydi heralde affetmez ayrilirdim bu kadar buyuk hata diye dusunuyorum ama insan bu beserde sasarda yani ben yapmam dememek lazim((

bu yazdiklarina kesinlikle katilmiyorum , oraya gitdim ama o kadar vicdan somurusu yaptiki bir an bosluguma geldi gitdimve asla kocamida ben bir baska erkekle cinsel acidan olsun baska acidan olsun aldatmayi dusunemem ama bu basima geldi neden geldi bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…