Vibratör kullanan var mı ?

Mryna

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Nisan 2019
162
49
29
Arkadaşlar merhaba ben erkek arkadaşımdan ayrıldım o kullanılma olayından sonrada bi daha görüşmeyi düşünmüyorum... daha önce vibratör kullanan var mı alıcam ama korkuyorım biraz sonucta normal cinsel birleşmede biz yapmıyoruz orda o şeyi kendimiz kullanmış ve afedersiniz sokmuş oluyoruz ya biraz tedirgin ediyor kullanan varsa beni biraz aydınlatabilir mi bir de nereden aldınız hijjenik olarak ve nasıl kullandınız özeldende yazabilirsiniz ...

Kız ne var beceremeyecek? sjsjs :KK70:
Açıkcası orama dokunmayı sevmiyorum ben çıplak elle asla dokunamıyorum mesela o yüzden çok zor olacak benim için ilişkide o bölgeye dokunan daha çok partnerimiz olduğu için ben kendi bölgeme dokunamıyorum pek

Açıkcası orama dokunmayı sevmiyorum ben çıplak elle asla dokunamıyorum mesela o yüzden çok zor olacak benim için ilişkide o bölgeye dokunan daha çok partnerimiz olduğu için ben kendi bölgeme dokunamıyorum pek
o zaman hemen vibratör deneyeceğinize kendinize dokunmayı öğrenin, biraz elle hislerinizi ve duyumlarınızı keşfedin. Belki vibratöre gerek kalmaz, ya da isterseniz o zaman daha bilinçli kullanırsınız.

o zaman hemen vibratör deneyeceğinize kendinize dokunmayı öğrenin, biraz elle hislerinizi ve duyumlarınızı keşfedin. Belki vibratöre gerek kalmaz, ya da isterseniz o zaman daha bilinçli kullanırsınız.
Gerçekten oraya dokunmak bana çok kötü geliyo çok ince bi deri olduğu için vıcık hosuma gitmiyo napıcam bilmiyorum

Bu tarz ürünlere alışan kadınların, daha sonra gerçek cinsel ilişkide yeterince zevk alamadığı söyleniyor. Yani sizin zevk almadaki eşik noktanızı yükseltiyor ve sonra yaşadığınız cinsellik o noktanın altında kalabiliyor. Tek duyduğum problem bu.

Gerçekten oraya dokunmak bana çok kötü geliyo çok ince bi deri olduğu için vıcık hosuma gitmiyo napıcam bilmiyorum
Bilmiyorum, şahsen vibratör sokmak bana daha itici geliyor. Ne var ki oranızda dokunmayacak kadar kötü olacak? Bedeninizi sevmelisiniz bence, dokunun.

erkek arkadaşinizdan ayrilir ayrilmaz vibratör alacak kadar sekse düşkünsünüz ama nasıl kullanılır bilmiyor musunuz?
Evet bilmiyorum ne var bunda ? Libidomun yüksek olması her seyi biliceğim anlamına gelmiyo ayrıca nasıl yaptığını anlatın demedim nasıl herhangi bir sorun yaşadınız mı vs bunlrı sordum

Klitorise değdirerek yapın önce titreşimini açın sonra isterseniz içinizde deneyin

Tok karnına günde 3 doz 😁😁
Vibratöre yazmışsın. Tok karnına güzel espri.
Krem ya da yağ yerine tükürük kullanabilirsiniz cekinceniz varsa.. büyük ihtimalle hamilelikten dolayı kuruluk

evin, iyi bir arabanın, güzel bir telefonun karakterden önde geldiği bir ülkede sizin de böyle düşünmeniz normal. zaten sizin de içinize çok sinmemiş ki ayrılmanızın doğru olduğunu söylememiz için konu açmışsınız.
herkes banyo sonrasını öneriyor ama ben birlikte banyoyu öneririm :KK70: banyo şartlarına bağlı olarak tabi 1 mt duşakabin varsa mülteci gibi oluyor hatta metrobüs gibi :KK70: insan ama geniş bi banyo ise süper tadından yenmez
İnşalalh en kısa zamanda büyük küvetli bir banyon olur.
benim eşim de korona olduğunda iki gün değil performans yataktan kalkıp konuşamadı bile. diğer günleri de ağrılı halsizlik falandı ama sonrasında eskisi gibi oldu :KK70: :KK70: korona bazılarına iktidarı kaybettiriyor valla ana muhalefet oluyorlar :KK70: :KK70:

evli bir insanın aldatması alçakça bir durum, eskortla aldatması artık yerin dibi yani.
tekmeyi vurmanız lazımdı ama affetmişsiniz, artık ara ara aldatılmayı kabul etmeniz lazım yapacak bişey yok. ben çevremde eşini aldatıp da affedilen erkeklerden iflah olanı görmedim maalesef.
Çok doğru güzel tespit.
KISKANÇ İNSANLA BAŞ EDİLMEZ, UZAKLAŞILIR
Komik

X