‘Vermicem, vermicem’ intikam için paylaşılmış

Oyle sanalda klavye agasi olmakla duzelmiyor bazi seyler. Bahsettigin konular bu konudan apayri konular. Ben ne videoyu paylasan adamdan bahsettim, ne de kapali kadinlardan. Sapla saman karismis ama onu da ayirmak icin biraz kapasite gerekiyor iste. Sen sozum ona vermicem vermicem diyen bir kadinin hakkini savundugunu sanarken buradaki bazi kadinlara erkek delisi denilmesini gormezlikten gelirsen senin cifte standardin baya bir havalara ucmus, biraz indir derim.

Kasma bu kadar alti ustu sanalda yazisiyoruz. Banlanana kadar devam diyorsan sen tek basina devam et o vakit.

Konuyu kadinin seks objesi olmaya, mal gibi gorunmesine kadar getiren ben degilim, sensin, dikkatini cekerim. Alaka kuramadiysan lafinin nereye gittigini bilerek konus bir dahakine..

Ayrica "bazi kadinlara erkek delisi" diyen kim ise ona yonelt suclamalarini bu lafa gocunduysan... "vermicem" sarkisini uyduran kadin sana birsey demedi, degil mi? Ofkeni neden ondan cikartiyorsun ki o zaman? Onun yaptigi ayri, sana yakistirilan ayri..:34:

Konuyu kadinin seks objesi olmaya, mal gibi gorunmesine kadar getiren ben degilim, sensin, dikkatini cekerim. Alaka kuramadiysan lafinin nereye gittigini bilerek konus bir dahakine..

Ayrica "bazi kadinlara erkek delisi" diyen kim ise ona yonelt suclamalarini bu lafa gocunduysan... "vermicem" sarkisini uyduran kadin sana birsey demedi, degil mi? Ofkeni neden ondan cikartiyorsun ki o zaman? Onun yaptigi ayri, sana yakistirilan ayri..:34:

1- Benim yazdiklarimi anlayamiyorsan , o senin sorunun benim degil.

2- Sizin gibilerin zihniyeti aynen de bu iste sekil A :mesajin ; benim sizden farkim yapilan her turlu haksizliga karsi cikarim sadece siyah beyaz yoktur hayatimda.

3- Alakayi ben kurmusum , kuramayan sensin biraz daha calis. Dusun(e)meden yazdigina kanaat getirdim . Otur sifir.:34:

4- Gocundugum bir sey yok. Kisi kendinden bilirmis isi.

Son düzenleme:
Oyle sanalda klavye agasi olmakla duzelmiyor bazi seyler. Bahsettigin konular bu konudan apayri konular. Ben ne videoyu paylasan adamdan bahsettim, ne de kapali kadinlardan. Sapla saman karismis ama onu da ayirmak icin biraz kapasite gerekiyor iste. Sen sozum ona vermicem vermicem diyen bir kadinin hakkini savundugunu sanarken buradaki bazi kadinlara erkek delisi denilmesini gormezlikten gelirsen senin cifte standardin baya bir havalara ucmus, biraz indir derim.

Kasma bu kadar alti ustu sanalda yazisiyoruz. Banlanana kadar devam diyorsan sen tek basina devam et o vakit.

1- Benim yazdiklarimi anlayamiyorsan , o senin sorunun benim degil.

2- Sizin gibilerin zihniyeti aynen de bu iste sekil A :mesajin ; benim sizden farkim yapilan her turlu haksizliga karsi cikarim sadece siyah beyaz yoktur hayatimda.

3- Alakayi ben kurmusum , kuramayan sensin biraz daha calis. Dusun(e)meden yazdigina kanaat getirdim . Otur sifir.:34:

4- Gocundugum bir sey yok. Kisi kendinden bilirmis isi.

Aksine, senin derdini cok iyi anladim.. Anladim da, konu sen degilsin, sana yapildigini dusundugun ve gocundugun laflar hakkinda neden yorum yapayim? Konu disi olmaz mi?:27: Bu kadar dert ettiysen gidersin bir derdim var kosesine, "vermicem konusunda bana erkek delisi dediler" diye bir konu acarsin, ilgimi cekerse gelir senin icin de bir kac yorum yaparim, bu kadar basit..:9:

Aksine, senin derdini cok iyi anladim.. Anladim da, konu sen degilsin, sana yapildigini dusundugun ve gocundugun laflar hakkinda neden yorum yapayim? Konu disi olmaz mi?:27: Bu kadar dert ettiysen gidersin bir derdim var kosesine, "vermicem konusunda bana erkek delisi dediler" diye bir konu acarsin, ilgimi cekerse gelir senin icin de bir kac yorum yaparim, bu kadar basit..:9:

Ilahi Saraylim. Cok yasa gece gece guldum epey :1: :29::29:

bu dünyada babana bile güvenmiceksin diye bosa dememisler

o adama dava acsin neyi var neyi yok alsin,rezil adam iyiyken iyi ayrilinca kötü :19:

Kadın videoda nedense hiç habersiz ya da zorla çekiyorlarmış gibi davranmıyor, gayette neşeli söylüyor :19: . Silah zoruyla söyletmediler ya :19:

Burada ne olursa olsun bir mağduriyet söz konusu.Ebette bir kadının kendine vermicem lafını layık görüp kullanması hiç hoş değil ama bunu eğlence amaçlı çekip eski eşine yollamış.Şu videoyu alıp yükleyen eski eşinin yaptığı gerçekten tam bir şer.....sizliktir.
Yine de söylemeden geçemeyeceğim hatunun mimikleri ve kendisi çok sempatik.İzlerken gülesim geliyor.

bence bu video kesinlikle baskı altında kalan bir kadına ait değil belli ki şakalaşmak amaçlı yapmış ve yollamış ve nedendir bilmem ben izledikçe neşeleniyorum :) gebelik başıma vurdu sanırım çok sempatik buldum

Alicam alicam diyen erkege bakmadim bile. Boyle ucuz videolari izlemek zorunda miyim. Ben bir kadini izledim ve o videodaki kadin uzerinden konustum.

O begenmediginiz kadini mal gibi goren erkekleri de ; kendini sex objesi olarak goren , vermicem vermicem diyen kadinlar yaratiyor. Buyrunuz efem sahne sizin.

Dipsiz Not: Erkek delisi de degilim. Fikirlerinizi dile getirirken, daha terbiyeli olunuz, basit fikirlerinizi de kendinize saklayiniz!

Bu yorumunu benim dediğim şey üstüne yazmışsın sanırım. Ben o erkek delisi lafını bu topic'de yorum yazan karşıt fikirli kadınlara yönelik yazmadım, kimseye doğrudan öyle bir şey yazmam da zaten. Benim o lafım 'Erkeğin elinin kiri, kadının alın yazısı' zihniyetini savunan hemcinslerime yönelikti.Bu forumda da var böyle binlercesi, daha geçen biri dul kadınlara potansiyel tehlike gözüyle baktığını belirtti.:1: Zaten Parkon'la yorumlaşmamıza bakarsan bu durumdan değil genel erkek egemen toplumumuzdan ve bu anlayışa biat etmeye dünden razı kadınlarımızdan bahsediyorduk ve benim o yorumum o kadınlara yönelikti. Neyse seni bilmeden kırdıysam özür dilerim, ama o laf asla ve asla sana veya bu topic'te kadını yerenlere yönelik değildi. Mesajını keşke önceden görseydim cevap yazıp bir yanlış anlaşılmayı ortadan kaldırırdım. Neyse 'Vermek' kelimesinden ben de hazzetmiyorum ama gerçek şu ki o adam bu özel videoyu paylaşmasaydı ortada problem de olmazdı, biz de şu an bunu tartışıyor olmazdık. Yanlış anlaşılma için tekrar özür dilerim.

Ben bu kadının oyuncu olduğunu düşünüyorum. Çünkü videoya denk geldiğimden beri kadının sesini de yüzünü de anımsıyorum tanıdık geliyor ama bir türlü çözemedim nerede oynadığını :44:

Ilahi Saraylim. Cok yasa gece gece guldum epey :1: :29::29:

Madem konu bana dondu ve konu disi yazmak ban sebebi degil; ben de yazayim o zaman.

soulfly_eu buna gul(e)bildigine gore hayatin gercekten sıkıcı olmali ama uzulme . Sen de BDV de hayatim cok sıkıcı , o yuzden gerekli gereksiz her seye guluyorum diye topik acabilirsin. Ilgisini cekerse saraylim sana da yorum yapar o kadar basit. :1:

Bir saatlik versiyon mu o? :) :52::52::52::52::52:

Konu dışı mesajların serbest olduğuna dair bir açıklamamız var da ben mi bilmiyorum?

Konu dışı mesaj yasak ama üye defalarca konu dışı yazmadığı, geyik yapmadığı sürece banlanmıyor artık, ayrıca soulfly_eu konu dışı yazdı diye ihtar aldı, tek bir mesaj diye banlanmadı sadece.

Lütfen olayı uzatıpta kişiselleştirmeyin ve bir konu dışıdan yola çıkıp polemiğe girmeyin.

Bakın hakikaten artık her topiğe uyarı yazmaktan sıkıldım, üstüme vazife değilken, mecbur değilken uyarıp duruyorum, sabrında bir sınırı var, evliya değilim, geldi mi gelir.

travesti dedeli bir tombik abili izlemediğim versiyonu kalmadı med sorma :125::129:

Tövbe yarabbim ya :60:

Bu arada yorumları da yeni okudum..Bu kadın bunu çekip internete koymamış..En azından haberde böyle diyor..
Bu videonun neresi ayıp, neresi itici, neresi kınanıyor anlayamadım..Yahu insanlar özelinde birbirleriyle neler paylaşıyor..

Kınanacak bir kişi var, o da bu videoyu elaleme peşkeş çeken şahıs..Kadın yerden yere vurulmuş, pes..

Konu dışı mesajların serbest olduğuna dair bir açıklamamız var da ben mi bilmiyorum?

Konu dışı mesaj yasak ama üye defalarca konu dışı yazmadığı, geyik yapmadığı sürece banlanmıyor artık, ayrıca soulfly_eu konu dışı yazdı diye ihtar aldı, tek bir mesaj diye banlanmadı sadece.

Lütfen olayı uzatıpta kişiselleştirmeyin ve bir konu dışıdan yola çıkıp polemiğe girmeyin.

Bakın hakikaten artık her topiğe uyarı yazmaktan sıkıldım, üstüme vazife değilken, mecbur değilken uyarıp duruyorum, sabrında bir sınırı var, evliya değilim, geldi mi gelir.

Benim uzerimden yazilan haha hihi'li bir mesaj belki topik disi bir mesajdir ama benimle ilgili bir mesajdir Mune. Benim rencide olmam ban sebebi degilse, ben de orada cevabimi yazmak istedim. Daha fazla uzatmaya niyetim yok , yalnizca bunu belirtmek istedim.

Tövbe yarabbim ya :60:

Bu arada yorumları da yeni okudum..Bu kadın bunu çekip internete koymamış..En azından haberde böyle diyor..
Bu videonun neresi ayıp, neresi itici, neresi kınanıyor anlayamadım..Yahu insanlar özelinde birbirleriyle neler paylaşıyor..

Kınanacak bir kişi var, o da bu videoyu elaleme peşkeş çeken şahıs..Kadın yerden yere vurulmuş, pes..
ya bu videoya takılanlar ne sapkınlıklar var bir bilseler,geçen ekşicilerden okudum seks selfie çıkmış şimdide hani bildiğin o an fotoğraf çekmiş millet ve bunlar gerçek şahıslar adları soyadları var nette.Sandalyeden düşecektim.Biz bir vermicem dedi diye kadını neredeyse toprağa gömüp taşlayacağız oysa neler neler oluyor , şu hatun melek melek o gördüklerimin yanında med.

Madem konu bana dondu ve konu disi yazmak ban sebebi degil; ben de yazayim o zaman.

soulfly_eu buna gul(e)bildigine gore hayatin gercekten sıkıcı olmali ama uzulme . Sen de BDV de hayatim cok sıkıcı , o yuzden gerekli gereksiz her seye guluyorum diye topik acabilirsin. Ilgisini cekerse saraylim sana da yorum yapar o kadar basit. :1:

Insallah canim yaa :27:

Ayrica konu disi yazmak serbest degil ben ihtar aldim uyarayim

kadın vermicem diye arabasında eğleniyor kopuyor siz burda tartışıyorsuz ne gerek var boşveriiiiiiiiiin.:32:

Back