- 21 Ocak 2012
- 6.954
- 19.360
- 498
Oyle sanalda klavye agasi olmakla duzelmiyor bazi seyler. Bahsettigin konular bu konudan apayri konular. Ben ne videoyu paylasan adamdan bahsettim, ne de kapali kadinlardan. Sapla saman karismis ama onu da ayirmak icin biraz kapasite gerekiyor iste. Sen sozum ona vermicem vermicem diyen bir kadinin hakkini savundugunu sanarken buradaki bazi kadinlara erkek delisi denilmesini gormezlikten gelirsen senin cifte standardin baya bir havalara ucmus, biraz indir derim.
Kasma bu kadar alti ustu sanalda yazisiyoruz. Banlanana kadar devam diyorsan sen tek basina devam et o vakit.
Konuyu kadinin seks objesi olmaya, mal gibi gorunmesine kadar getiren ben degilim, sensin, dikkatini cekerim. Alaka kuramadiysan lafinin nereye gittigini bilerek konus bir dahakine..
Ayrica "bazi kadinlara erkek delisi" diyen kim ise ona yonelt suclamalarini bu lafa gocunduysan... "vermicem" sarkisini uyduran kadin sana birsey demedi, degil mi? Ofkeni neden ondan cikartiyorsun ki o zaman? Onun yaptigi ayri, sana yakistirilan ayri..
![KK34 :34: :34:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk34.gif)