oldu sonunda birazcık gecikmeyle..2nisanda yapıldı.atatürk eğitim araştırmada.fiyat 2600ytl.dual plan 275cc. mentor ,textuted yüzey, coheziv 1 slikon.:)165 boy,53 kg. cuk oldu vallahi
ilk 3 gün allahım sana geliyorum,bağışla beni dedim.o ne acıydı öyle...kızlar doğru yazmışlar o 3gün efsanesi doğruymuş.sonra 4.gün yataktan kendim kalktım.bandajlar4. gün açıldı ve nefes almaya başladım.okadar sıkıyor ki sanki koca bir kayayı göğsünüze dayamışlar gibi...sporcu sütyenim giydirildi,eve gelip bıcı bıcı yaptım,bugünde panpişlerle ev temizledim:)2ay kolları tamamen havaya kaldırmak,ağır spor yasak.masaja dün itibarıyla başladım,20gün rapor 1ay zorunlu sporcu sütyeni giyimi,her yöne yatış serbest.
meme altında da ince iki çizgicim var.meme üstlerim boş olduğu için yuvarlak mentor dual planla takıldı.oraya dolgunluk versin diye.coheziv1 en sertten bir düşük sert slikon.kas altında kas basınca küçülmesin diye,textürd yüzey kapsülleşmesin diye bir de moderate plus mış,hıgh profilin bir altı,oda yüksek, dik görüntü versin diye....slikonun ücreti 2000tl.kalanı masraflar.ücretli yatış yapıyorsunuz,devlet karşılamıyor.bir de pek yapmak taraftarı değil gibiler eğitim araştırmada.daha çok zorunlu durumlarda yapıyor gibiler bende birez meslek deontolojisi işledi.dr.erol bey.
klinik şefi yaptı.hiç birşey istemedim,o bu şu belirtmedim ve dr.olabilecek olanın en harikasını yaptı.
sabırla 6.ayı beklemekteyim.kk daki olmuş,bilgilerini paylaşmış,hepsini defalarca okuduğum tüm tanımadığım arkadaşlara teşekkürler...iyi ki yazmış paylaşmış,referans olmuşsunuz da olabileceklere hazırlıklı olup,bilgi edinmişim.benimde yardımcı olabileceğim konular olursa her daim hazırım....