19 marta randevu aldım meme taktırcam.
o da yoktu bende vermeyince mabud neylesin mahmut durumuyla dr. lara para ver dur işte lipoda gözüm korktu ya her gün vaz mı geçsem diyorum.aklını mı kaybettin otur işte 65 beden memelerinle diyorum,yarın bi gün yeni teknoloji çıkar ,bir aşı pıt ...sabaha insan memesi olursun diyorum,zaten kalem testini su içinde geçer bu memeler en az 20 sene daha diyorum......meme forumunu okuyup vazgeçiyorum.bu sefer aman 3 günmüş acısı diyorum,6aya pek bir güzel oluyolarmış diyorum,niye benimde telsiz,desteksiz dantel sütyenlerim olmasın diyorum,aşağı bakınca topuklarım görmeyeyim bende diyorum....ertesi gün aşı çıkar belki diye yine vazgeçiyorum....feci tırsıyorum,bir o kadar korkuyorum....aklımda kalacağına yaptırayım diyorum.son ana kaçmazsam ankara eğitim araştırmada olucak.300cc.mentor kas altı.gelişmeleri,durumu ,sonunu başını yazarım.ahdim olsun güzel olursa boy boy da resmini koyarım. hani şu hep baktıklarımız var ya öncesi, sonrası:)kızlardan herbişeyi okudum...onun cc. si bunun prorezi amanda o teknik mi bu mu yada şu doktor mu?iş ciddiye binince arkadaşlar zormuş her bişey.çok para vermiycem,drumda tanınmış değil,hemde devlet hastanesi...hiç bir şeyede karışmadım.bana ne olursa,vücuduma ne uygunsa dedim,ustalığınıza bırakıyorum gerisini...ameliyatdan sonra sorucam,neyi neden yapmış...yazarım da sizlere...bol şans dileyin olur mu?sonuçta bunu okuyorsan sende bir mahmutsundur,anlarsın beni:)):18: