vermeyince mabud, neylesin mahmut

19 marta randevu aldım meme taktırcam.:KK33: o da yoktu bende vermeyince mabud neylesin mahmut durumuyla dr. lara para ver dur işte lipoda gözüm korktu ya her gün vaz mı geçsem diyorum.aklını mı kaybettin otur işte 65 beden memelerinle diyorum,yarın bi gün yeni teknoloji çıkar ,bir aşı pıt ...sabaha insan memesi olursun diyorum,zaten kalem testini su içinde geçer bu memeler en az 20 sene daha diyorum......meme forumunu okuyup vazgeçiyorum.bu sefer aman 3 günmüş acısı diyorum,6aya pek bir güzel oluyolarmış diyorum,niye benimde telsiz,desteksiz dantel sütyenlerim olmasın diyorum,aşağı bakınca topuklarım görmeyeyim bende diyorum....ertesi gün aşı çıkar belki diye yine vazgeçiyorum....feci tırsıyorum,bir o kadar korkuyorum....aklımda kalacağına yaptırayım diyorum.son ana kaçmazsam ankara eğitim araştırmada olucak.300cc.mentor kas altı.gelişmeleri,durumu ,sonunu başını yazarım.ahdim olsun güzel olursa boy boy da resmini koyarım. hani şu hep baktıklarımız var ya öncesi, sonrası:)kızlardan herbişeyi okudum...onun cc. si bunun prorezi amanda o teknik mi bu mu yada şu doktor mu?iş ciddiye binince arkadaşlar zormuş her bişey.çok para vermiycem,drumda tanınmış değil,hemde devlet hastanesi...hiç bir şeyede karışmadım.bana ne olursa,vücuduma ne uygunsa dedim,ustalığınıza bırakıyorum gerisini...ameliyatdan sonra sorucam,neyi neden yapmış...yazarım da sizlere...bol şans dileyin olur mu?sonuçta bunu okuyorsan sende bir mahmutsundur,anlarsın beni:)):18:
boy ve kilonuz neydi acaba bana da biri 300 diğeri 275 cc olur dendi ama vücuduma büyük olur mu diye düşünmeye başladım 1.60 boyunda 48 kiloyum.

boy ve kilonuz neydi acaba bana da biri 300 diğeri 275 cc olur dendi ama vücuduma büyük olur mu diye düşünmeye başladım 1.60 boyunda 48 kiloyum.
slm... 165 boya 53 kg ile girdim ameliyata.benim memoşumun birindede asimetri varmış,ama müdahaleye gerek duymamış dr.operasyon sırasında farklı ebatlarda slikonları deneyip en uygununa karar veriyor ama en önemli ölçüt´göğüs kafesinin genişliği.dar ise büyük bir slikon koyulamayabiliyor.bir de slikonun yapısı önemli.275 cc olup daha sert basık yumuşak yada sert görünümü o coheziv denen durum belirliyor.cc. den çok slkonunun yapısı önemli olucak...

slm... 165 boya 53 kg ile girdim ameliyata.benim memoşumun birindede asimetri varmış,ama müdahaleye gerek duymamış dr.operasyon sırasında farklı ebatlarda slikonları deneyip en uygununa karar veriyor ama en önemli ölçüt´göğüs kafesinin genişliği.dar ise büyük bir slikon koyulamayabiliyor.bir de slikonun yapısı önemli.275 cc olup daha sert basık yumuşak yada sert görünümü o coheziv denen durum belirliyor.cc. den çok slkonunun yapısı önemli olucak...
doktorun ellerindeyiz o zaman valla kafam çok karıştı inş en uygunu olur

sanırım öyleyiz kardeş.tabiki senin fikirlerin ve isteğin baz alınıyr ama bir de olabilecekler var :)))

Derken oldu bitti bugun 5. Gunum simdi tek derdim agri ve baski hissinin bian once bitmesi. Bu tas gibi gerilme hissi nezaman gecio canm
çok geçmiş ve de hayırlı olsun...üzgünüm geç gördüm ama sanırım şimdiye dek gafiflemiş olmalı sertlik hissi.bandaj çıktığında ilk büyük rahatlama,korseden kurtılduğunda ikinci rahatlama başlıyor.masajla slikon yumuşamaya başladığında oh çekiyorsun,9 ay sonra ahanda ben bunlarla doğmuşum diyeceksin.:)))o göğsüne 2kg. taş bağlamışlar hissi en kötüsüydü....sanırım masaj zamanın başlamıştır.cam silme hareketi var ya 6ay bunu yap.bir de üstüne yata yata ezmen lazım:))))hem masaj hem kapsülleşme ihtimalinden kurtulma...tekrardan çoooook hayrını görüp,göğsünü gere gere dolaşasın arkadaşım....

çok geçmiş ve de hayırlı olsun...üzgünüm geç gördüm ama sanırım şimdiye dek gafiflemiş olmalı sertlik hissi.bandaj çıktığında ilk büyük rahatlama,korseden kurtılduğunda ikinci rahatlama başlıyor.masajla slikon yumuşamaya başladığında oh çekiyorsun,9 ay sonra ahanda ben bunlarla doğmuşum diyeceksin.:)))o göğsüne 2kg. taş bağlamışlar hissi en kötüsüydü....sanırım masaj zamanın başlamıştır.cam silme hareketi var ya 6ay bunu yap.bir de üstüne yata yata ezmen lazım:))))hem masaj hem kapsülleşme ihtimalinden kurtulma...tekrardan çoooook hayrını görüp,göğsünü gere gere dolaşasın arkadaşım....
Teşekkür ederim canim :) evet cok şükür rahatladim kasilma hissi hala var ama ilk günlerdeki kadar degil. Masaj zamani geldi ama hala cok hassaslar ve aciyolar bi kac gun sonra baslayabilirsin dedi doktor. Cam silme hareketi gostermedi ama yandan altlardan ittirme hareketleri gosterdi. 17. Gunudeyim yatinca sertlik hissi olusuyo yine zamanla gecer diye umuyorum artik :)

Yahu nasip protez yerinden oynadı ??? Ay o ilerde nolcak ? Ben de düşünüyorum da. Koca iki ekleyip ya oynarsa yerinden rezillik. Elbette bilecek de o an için çokkotu :KK43:o_O

Sevgili bonbon çok güldüm yazdıklarına ve keyifle okudum:)Ne güzel anlatmışsın derdimizi umarım ben de bi cesaret ederim.

X